Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ! ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ LANNETE ΔΙΑΚΙΝΕΊΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ! ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΤΑΙ !!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ε-Δ Είναι γεγονός οτι το άκρως επικίνδυνο όπως και καταστροφικό για την φύση απαγορευμένο δηλητήριο ΛΑΝΕΪΤ διακινείτε στην αγορά της Ρόδου επι σειρά ετών, παρά την αυστηρή απαγόρευση του εν λόγου δηλητηρίου, κυκλοφορεί κάτω απο τις μύτες των αρχών, που μάλλον εθελοτυφλούν!!    αποτελεί  δε κοινό μυστικό
γεωργών κτηνοτρόφων  μελισσοκόμων, βουκούλων και αιπόλων.

Αυτό το θανατηφόρο  δηλητήριο που είναι άοσμο και άχρωμο μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε ζωντανό οργανισμό σε λίγα μόνο λεπτά.
Όμως για τους προαναφερθέν επαγγελματίες το εγκληματικό παρασκεύασμα είναι αποτελεσματικό για την δουλειά τους , οι γεωργοί για παράδειγμα το χρησιμοποιούν για την εξόντωση των ανεπιθύμητων εισβολέων, όπως ελάφια, κατσίκες πρόβατα νυφίτσες, ατσίδια λαγούς, και τόσα άλλα ανυποψίαστα  ζωντανά πέφτουν νεκρά με αφόρητους πόνους, διότι το δηλητήριο διαλύει τα εσωτερικά ζωτικά όργανα .
Για τους μελισσοκόμους αποτελεί καλός  σύμμαχος ,διότι ποτίζοντας κομμάτια κρέατος με αυτό σκοτώνουν τις ασιατικές σφήκες που πολεμούν τα μελίσσια τους.
Οι δε αιπόλοι και βούκουλοι ξεκαθαρίζουν τα αμολημένα  κυνηγόσκυλα που κάνουν ζημιές.
Το θανατικό δεν σταματάει στο άτυχο θύμα του, αλλά σκοτώνει και ότι πλησιάσει,όπως κοράκια μυρμήγκια σκαθάρια που πάνε να φάνε απο το πτώμα.
Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι σκυλιά και γάτες που εξαφανίζονται, πεθαίνουν απο αυτό το δηλητήριο, διότι ο θάνατος τα βρίσκει  ακαριαία, και έτσι δεν έχουν την ευκαίρια να επιστρέψουν στα σπίτια τους και να πεθάνουν ,όπως συμβαίνει με τις κοινές φόλες !! Αυτό λοιπόν το δηλητήριο που απαγορεύτηκε προ εικοσαετίας στην Ευρώπη και στην χώρα μας πωλείται στην Τουρκική αγορά χωρίς κανέναν περιορισμό, απο εκεί και εισάγεται στο νησί μας μέσο ενδιάμεσων διαπραγματευτών που κάνουν την κονόμα τους.
Με άλλα λόγια για χάρη της κονόμας κάποια ανθρωποειδή εγκληματούν κατα της βιοποικιλότητας του νησιού μας.
Η δουλειά με την παράνομη εισαγωγή και διακίνηση είναι δρομολογημένη   χρόνια τώρα και ανενόχλητα!
Πως γίνετε η δουλειά:
Ταξιδευτές που πάνε στα απέναντι στα μικρασιατικά παράλια τάχα για αγορές η τουρισμό αγοράζουν το θανατικό και το περνούν με άλλα  ώνια, πουλώντας τα στην τριπλάσια τιμή, στους αγοραστές των παραγγελιών τους.
Και βάση των ελλιπών   ελέγχων και χρηματισμό αξιωματικών του λιμενικού σώματος το θανατικό δηλητήριο μπαίνει στην αγορά. 
Μια άλλη περίπτωση απο ότι μάθαμε είναι οτι έρχονται μαζί με λιπάσματα και φυτά απο εισαγωγές ντόπιων απο απέναντι, και άλλες φορές μαζί με οικοδομικά υλικά, όπως ενισχυτικά τσιμέντου κτλ.,,,
Οπότε ας ανοίξουν τα μάτια τους οι ανεύθυνοι και να κάνουν καλύτερους ελέγχους Σε αυτό το έγκλημα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, ήρθε ο καιρός οι λιμενικοί να κόψουν κώλους, γιατί υπάρχουν υπονοούμενα για μη ορθούς ελέγχους μέσο καταμαράν που μας έρχονται απο απένατι!
Προς καταραμένους παραδόπιστους και εγκληματίες ασυνείδητους συμπολίτες !! Φτάνει πια !!! Θα υπάρξουν συλλήψεις πολύ σύντομα υπόψιν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html