Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΒΟΜΒΑ Ε-Δ !!ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΡΟΔΟΥ ΛΟΓΟ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ



Συνέβη προ λίγων ωρών! Ειδικό κλιμάκιο του ΣΔΟΕ με  καμουφλαρισμένους επίορκους εξ Αθηνών κατέβασαν ρολά σε τοπική επιχείρηση λόγο μη έκδοσης νόμιμων  αποδείξεων
υπηρεσιών.

Η σημερινή επέλαση των ειδικών δυνάμεων του σδοε στο νησί μας, με το σημερινό σφράγισμα μια επιχείρησης μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η πρόκειται για  πάταξη  μιας τυχαίας περίπτωσης φοροδιαφυγής, η μια  περίπτωση  κατόπιν καταγγελίας λόγο συνήθειας του επιχειρηματία να φορο διαφεύγει.
Μετά απο αυτό το συμβάν οδεύουμε στο συμπέρασμα ότι το κράτος είτε αποφάσισε να χτυπήσει την φοροδιαφυγή, είτε πήρε σβάρνα τις παχυλές αγελάδες των τουριστικών προορισμών για εξοικονόμηση χρημάτων που δεν υπάρχουν στα ταμεία του.  

Απο την άλλη μεριά έχουμε τους επιχειρηματίες που κατάντησαν συνεταίροι του κράτους, αφου οι φόροι και το κόστος δεν τους αφήνουν περιθώρια   να αναπνεύσουν επαγγελματικά.
Με άλλα λόγια το ίδιο το κράτος με τις βαριές φορολογίες σπρώχνει τον κόσμο να κλέβει .
Το εστιατόριο  είναι του Κ Σταυριανάκη με όνομα ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html