Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

ΞΕΦΤΙΛΑ!!Η ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ"ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ"ΤΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ!!



ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ!!ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΤΙΖΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕΣΑ  ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ??ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΤΙΖΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ??ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ?? 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ!!Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!!

Διακονητής στην εκκλησιαστική ορολογία, σημαίνει αυτός που αναλαμβάνει να φροντίζει, να προσφέρει, να εργάζεται για κάποιο
πρόσωπο ή σε κάποιο τομέα του εκκλησιαστικού ή όχι χώρου.

Για παράδειγμα υπάρχουν διακονητές που αναλαμβάνουν να φροντίζουν την εκκλησία ενός Αγίου, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε πρόσωπα όπως ο Ηγούμενος, ο οικείος Μητροπολίτης, ο Ιερέας της ενορίας τους και να εργάζονται σε κάποιο τομέα εκτελώντας το διακόνημα, ανάλογα και με τις γνώσεις τους (μάγειρας, νοσοκόμος κλπ).

Βασικό χαρακτηριστικό τον διακονητών, η αφιλοκερδής προσφορά σε αυτό που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας. 
Τα παραπάνω και κυρίως το τελευταίο ταιριάζουν στην περίπτωση του Συνταγματάρχη (ΜΧ) της 1ης Στρατιάς ημίτρελου χριστιανόπουστα Κωνσταντίνου Κωστόπουλου, ο οποίος αποκαλείται και διακονητής της εκκλησίας του Αγίου Παϊσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html