Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Ρόδος: Κατατέθηκε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εις βάρος του "πιστολέρο" τραγουδιστή
Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων για ρύθμιση κατάστασης, προστασία της προσωπικότητας, προσωρινή ανάθεση επιμέλειας και προσωρινή επιδίκαση διατροφής, προσέφυγε χθες η εν διαστάσει
σύζυγος, γνωστού Ροδίτη τραγουδιστή, η σύλληψη του οποίου με περίστροφο, που κατείχε παράνομα, μόλις πρόσφατα, έξω από την οικία της στα Μαριτσά, είχε προκαλέσει θόρυβο στην κοινή γνώμη.
Η εν διαστάσει σύζυγος του τραγουδιστή εκθέτει στην αίτησή της ότι ο γάμος τους τελέστηκε το έτος 2009 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ηλικίας σήμερα 8 και 4 ετών.
Υποστηρίζει ότι από την αρχή της έγγαμης συμβίωσής τους, ο τραγουδιστής, κατοικούσε μόνιμα στην Αθήνα, καθώς λόγω επαγγελματικής του απασχόλησης εργάζονταν σε νυχτερινά μαγαζιά της πρωτεύουσας.
Η ίδια με τα παιδιά κατοικούσε μόνιμα σε μονοκατοικία που έφτιαξε η μητέρα της, επ’ ευκαιρία του γάμου τους, στην τοπική κοινότητα Μαριτσών Ρόδου, με χρήματα που αποτελούσαν τον κόπο μίας ολόκληρης ζωής, καθώς ο πατέρας της είχε αποβιώσει.
Υποστηρίζει ότι ο σύζυγος της, στα πρώτα χρόνια του γάμου τους, ερχόταν μία φορά το μήνα στη Ρόδο για μερικές ημέρες, ενώ τις εορτές (Χριστούγεννα, Πάσχα) ταξίδευε η ίδια στην Αθήνα, προκειμένου τα τέκνα τους να έχουν μία υγιή σχέση με τον πατέρα τους. Μάλιστα κάθε φορά που έρχονταν στη Ρόδο, έφερνε δώρα στα παιδιά και της άφηνε και χρήματα για να αντεπεξέλθει στα έξοδα της οικίας και των παιδιών.
Με το πέρασμα των ετών και κυρίως μετά την γέννηση της κόρης τους, όπως υποστηρίζει, συνέχιζε να εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα, πλην όμως οι επισκέψεις του στη Ρόδο είχαν μειωθεί αισθητά. Η ίδια ισχυρίζεται ότι προσπαθούσε να τον στηρίζει και έκανε υπομονή ενώ, τα έτη 2015 και 2016, μετακόμισε με τα παιδιά στην Αθήνα και διέμενε μαζί του σε οικία που μίσθωνε, από το Σεπτέμβριο μέχρι και το Πάσχα για τα ανωτέρω έτη. Υποστηρίζει ότι η συμβίωσή τους είχε πολλά προβλήματα και όταν ήλθε πλέον τον Ιανουάριο του 2017 στη Ρόδο, για να τον βοηθήσει η οικογένειά της σύστησαν μια αφανή εταιρεία για την λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Η συμπεριφορά του, όπως εκθέτει, εξελίχθηκε σε εχθρική απέναντί τους αλλά και επικίνδυνη και τον Απρίλιο του 2017 σταμάτησαν να συζούν, ενώ όπως υποστηρίζει είχε σχέση με άλλη γυναίκα.
Η σύζυγος του τραγουδιστή, περιγράφοντας τα συμβάντα της 15ης Ιουνίου 2017 υποστηρίζει ότι, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε 3 φορές μέσα στο σπίτι ισχυριζόμενη ότι το ίδιο ακριβώς συμβάν επαναλήφθηκε και την επομένη, ήτοι στις 16 Ιουνίου 2017, στο σπίτι της μητέρας της, ενώ απείλησε με όπλο τον αδερφό της, όταν προσπάθησε εκείνος να τον ηρεμήσει.
Την 18η Ιουνίου 2017, όπως ισχυρίζεται, ζήτησε να δει τον υιό τους. Του είπε ότι το παιδί απουσίαζε από το σπίτι καθώς βρίσκονταν σε φιλικό σπίτι με τη μητέρα της, οπότε θα μπορούσε να τον δει την επομένη ημέρα. Αμέσως, άρχισε να φωνάζει και να εξαπολύει απειλές και λίγο αργότερα περιπολικό τον οδήγησε στο τμήμα. Το θέμα έγινε γνωστό σε τηλεοπτικές εκπομπές της πρωτεύουσας, λόγω του επαγγέλματός του.
Την μητέρα εκπροσωπεί ο δικηγόρος κ. Μηνάς Τσέρκης.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ
 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html