Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΌΝΕΙΔΟΣ ! ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΤΗΣΕ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ !



Σήμερα μεσημεριανές ώρες επι της Ρόδου Λίνδου απέναντι απο το ξενοδοχειακό κατάλυμα Argyro village, διερχόμενο όχημα που οδηγούσε μια ασυνείδητη ψυχή, κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα , χτύπησε και πέρασε απο πάνω απο ένα σκυλάκι που έκανε το
λάθος να περάσει τον δρόμο για να πάει σπίτι του.
Η  σκληρότητα της ψυχής της ασυνείδητης οδηγού ολοκλήρωσε την εμφάνιση της σημείο, εγκαταλείποντας το ζωντανό στην μεση του δρόμου, για να περάσει ο επόμενος και να το αποτελειώσει[παραλίγο θα γινότανε], παρά τις προτροπές απο οδηγό να σταματήσει αυτή απλά ανάπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε!!
Ευτυχώς συνειδητοποιημένοι επισκέπτες απο Ολλανδία μαζί με φορτηγατζή έκλεισαν προσωρινά τον δρόμο και απομάκρυναν το ζωντανό απο την μέση του δρόμου, στο πεζοδρόμιο και του παρείχαν κάποια φροντίδα.
Ενας ντόπιος φιλόζωος[καλά να είναι εκεί που είναι] που σταμάτησε στην απέναντι λωρίδα κυκλοφορίας προσφέρθηκε μαζί με την συνδρομή των Ολλανδών να πάρουν το χτυπημένο σκυλί στο κυνοκομείο Ρόδου για   πρώτες βοήθειες.

Ευχόμαστε να έχει αίσιο τέλος το περιστατικό, και να γίνει καλά το σκυλάκι.
Όσο για την ασυνείδητη οδηγό ευχόμαστε να τα βρεί κάποια μέρα με τον εσωτερικό της κόσμο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html