Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Quiz: Τίνος στενού συνεργάτη του δισεκατομμυριούχου Σώρρα κατάσχεται το ακίνητο;



Τι και αν ο Αρτέμης Σώρρας παρουσιάζεται ως δισεκατομμυριούχος; Τι και αν ισχυρίζεται πως οι Έλληνες έχουν πρόσβαση σε καταπιστεύματα τρισεκατομμυριών; Τι και αν υποσχέθηκαν 20.000 ευρώ σε κάθε Έλληνα μόλις γίνουν κυβέρνηση; Όλα τα ανωτέρω φαίνεται ότι δεν βοήθησαν τη κα Βίκυ Χαραλάμπους, μια εκ των στενότερων συνεργατών του, να γλυτώσει τον σημερινό πλειστηριασμό σε ακίνητο της εταιρίας στην οποία είναι
πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.
Στην ιστοσελίδα δημοσίευσης πλειστηριασμών, βρήκαμε τη παρακάτω καταχώρηση:
Όπως βλέπουμε στη σχετική αναλυτική ανακοίνωση (report7297), η εταιρία «ΛΟΡΔΟΣ ΕΛΛΑΣ», είναι η πρώην «ΑΡΣΙΝΟΗ ΑΕ». Διευθύνουσα σύμβουλος σε αυτή την εταιρία δεν είναι άλλη από τη κα Βίκυ Χαραλάμπους, όπως μπορείτε να δείτε εδώ: document (1).
Στο έγγραφο βλέπουμε πως σήμερα 13/9, ακίνητο της εταιρίας της κας Χαραλάμπους, βγαίνει σε πλειστηριασμό.
Είναι ήδη γνωστό εδώ και μερικούς μήνες πως η υπ’ αριθμόν «2» της οργάνωσης του Σώρρα μπορεί να τάζει δισεκατομμύρια στους οπαδούς της, αλλά η ίδια χρωστάει 6,8 εκατομμύρια ευρώ για «κόκκινο» δάνειο της εταιρείας της.
Τι έλεγε μέχρι σήμερα η κα Χαραλάμπους;
Όπως βλέπουμε, η κα Χαραλάμπους υποσχόταν εξόφληση ιδιωτικών και δημοσίων χρεών. Γιατί άραγε δεν έστειλε και αυτή ένα εξώδικο για να εξοφλήσει τις οφειλές της από λεφτά του Σώρρα; Για ποιο λόγο παραπλανούσε όλο αυτό το διάστημα, υποσχόμενη πως οι πολίτες θα ξεχρέωναν με τα κουρελόχαρτα της Ε.ΣΥ.;
Η ανωτέρω εξέλιξη είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της «απάτης Σώρρα» που οδήγησε πολλούς συμπολίτες μας στην αποστολή χιλιάδων άχρηστων εξωδίκων σε τράπεζες, εφορίες και ταμεία, με την ελπίδα πως θα ξεχρεώσουν.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html