Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Ο Χίτλερ ήταν χριστιανός νέτα σκέτα !!



Το Ολοκαύτωμα προκλήθηκε λόγω χριστιανικού φονταμενταλισμού: 

Η ιστορία αυτή τη στιγμή διαστρεβλώνεται από τα εκατομμύρια των Χριστιανών που ψεύδονται για να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι το Ολοκαύτωμα δεν ήταν μια χριστιανική πράξη. Μέσα από τεχνάσματα και απόκρυψη, πολλοί από τους σημερινούς ηγέτες της Εκκλησίας και πιστοί Χριστιανοί έχουν καμουφλαρει τον Χριστιανισμό του Αδόλφου Χίτλερ και προσπάθησαν να τον σημαδέψουν ως άθεο,παγανιστή, ή ψευτοχριστιανό, προκειμένου
να μεταθεσει τα παραπτώματα του σε εκείνους που ειναι εκτος χριστιανισμου. Ωστόσο, από το νωρίτερο σχηματισμό του ναζιστικού κόμματος και καθ 'όλη τη διάρκεια της κατάκτησης και της ανάπτυξης, ο Χίτλερ εξέφρασε την χριστιανική υποστήριξή του στους γερμανους πολιτες και στρατιώτες. Αυτοί που κάνουν τον Χίτλερ άθεο πρέπει να επικεντρωθούν στα βιβλία της ιστορίας, πριν καθίσουν στα στασίδια τους και στα chat rooms. 

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Χριστιανισμός μέχρι στιγμής ήταν ανίκανος σε θέση να παράγει αμερόληπτους, μορφωμένους οπαδούς που λένε την αλήθεια,(δεν υπαρχει κανεις) ειναι αναγκαίο να διαλύθει ο μύθος σε αυτό το δοκίμιο. Δεν είναι μύθος μέχρι να βγουν στο φως οι ομιλίες του, οι προσωπικές πληροφορίες για το ναζιστικό καθεστώς και την τακτική τους, που κάθε Χριστιανός θα αρχίσει να αμφισβητεί αυτό που ο κλήρος του είπε. Έτσι, η παρουσίαση αυτών των πληροφοριών θα πρέπει να σπάσει σε τέσσερα μέρη:.. 1) Γεγονότα για τον Χίτλερ και τη συμμετοχή του με την Εκκλησία. 2) Πώς η Εκκλησία ήταν ο καταλύτης για αντισημιτισμό. 3) Τα πραγματικά περιστατικά σχετικά με το πώς το καθεστώς των Ναζί εισχωρουσε αυτές τις πεποιθήσεις στην γερμανική κοινωνία. 4) Αποσπάσματα Χίτλερ τα οποία αποδεικνύουν ότι είχε μια περιφρόνηση για τον αθεϊσμό / αποκρυφισμό, διατηρωντας την χριστιανική πίστη του, και μισούσε τους Εβραίους εξαιτίας του Χριστιανισμού του.(Το δοκιμιο γραφτηκε απο εναν απογονο Γερμανου στρατιωτη που υπηρετησε στον Β Παγκοσμιο Πολεμο) 

Συμμετοχή του Χίτλερ με την Εκκλησία:

α) Ο Χίτλερ βαφτίστηκε ως Ρωμαιοκαθολικός κατά τη βρεφική ηλικία του στην Αυστρία. 

β) Όταν ο Χίτλερ πλησίαζε την παιδική ηλικία παρακολουθούσε μαθήματα σε ένα μοναστηριακό σχολείο (Στο δρόμο του για το σχολείο ο νεαρός Αδόλφος παρατηρούσε καθημερινά μια πέτρινη καμάρα που ήταν σκαλισμένη πανω της το μοναστηριακό έμβλημα ,μια σβάστικα.) 

γ) Ο Χίτλερ ήταν κοινωνός και ένα "αγόρι του ιερού" στην Καθολική Εκκλησία. 

δ) Ως νέος αυτόεπιβεβαιώθηκε ως «στρατιώτης του Χριστού." ένας απο τους πιο ένθερμους στόχους του την εποχή εκείνη ήταν να γίνει ιερέας. Ο Χίτλερ γράφει για την αγάπη του για την εκκλησία και τον κλήρο: «Είχα την εξαιρετική ευκαιρία να μεθάω τον εαυτό μου με το ιερό μεγαλείο των λαμπρων εκκλησιαστικων φεστιβάλ. Όπως ήταν φυσικό, ο ηγούμενος μου φάνηκε, όπως ο ιερέας του χωριού είχε κάποτε φανεί στον πατέρα μου, το υψηλότερο και πιο επιθυμητό ιδανικό. "-Aδολφος Χίτλερ (Mein Kampf) 

ε) Ο Χίτλερ δεν είχε ποτέ αφόριστει ούτε καταδικάστει από την εκκλησία του. Μάλιστα η Εκκλησία αισθάνθηκε ότι ήταν δικαιος και "αντεκδικητης για το Θεό" στην επίθεση του προς τους Εβραίους γιατί θεωρείται οτι οι Σημίτες δολοφόνησαν τον Ιησου. 

στ) Ο Χίτλερ, ο Φράνκο και ο Μουσολίνι είχαν δικαίωμα ΒΕΤΟ επί των οποιων ο Πάπας μπορούσε να διορισει ως επίσκοπος στη Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία. Με τη σειρά τους υπερφορολογησαν τους Καθολικούς και δωσανε τα χρήματα στο Βατικανό.

 Ο Χίτλερ έγραψε μια ομιλία στην οποία μιλά για αυτή τη συμμαχία, αυτό είναι ένα απόσπασμα: "Το γεγονός ότι το Βατικανό συνάπτει συνθήκη με τη νέα Γερμανία σημαίνει την αναγνώριση του εθνικοσοσιαλιστικου κράτους από την Καθολική Εκκλησία. Η συνθήκη αυτή εμφανίζει σε όλο τον κόσμο σαφώς και κατηγορηματικώς ότι ο ισχυρισμός ότι ο εθνικοσοσιαλισμος [ναζισμος] είναι εχθρικός προς τη θρησκεία είναι ένα ψέμα. "Αδόλφος Χίτλερ, στις 22 Ιουλίου 1933, γράφοντας στο Ναζιστικό Κόμμα  

ζ) Ο Χίτλερ συνεργάστηκε στενά με τον Πάπα Πίο στη μεταστροφη της γερμανικής κοινωνίας και την υποστήριξη της εκκλησίας. Η Εκκλησία απορροφησε ναζιστικά ιδεώδη και τους κήρυξε ως μέρος των κηρυγμάτων τους, με τη σειρά του ο Χίτλερ τοποθετησε την Καθολική διδασκαλία στη δημόσια εκπαίδευση. Αυτή η φωτογραφία απεικονίζει τον Χίτλερ με τον Αρχιεπίσκοπο Cesare Orsenigo, τον παπικό εκπρόσωπο στο Βερολίνο. Είχε ληφθεί Στις 20 Απριλίου 1939, όταν ο Orsenigo γιόρτασε τα γενέθλιά του Χίτλερ. Οι εορτασμοί ξεκίνησαν με τον Pacelli (Πάπας Πίος ΧΙΙ) και έγινε μια παράδοση. 

Κάθε 20 Απριλίου ο Καρδινάλιος Μπέρτραμ του Βερολίνου εστελνε τα «θερμότερα συγχαρητήρια στον Φύρερ στο όνομα των επισκόπων και των μητροπόλεων στη Γερμανία με" ένθερμες προσευχές που οι καθολικοί της Γερμανίας στέλνουν στον ουρανό απο τους βωμούς τους. »(Αν θα θελατε να μάθετε περισσότερα για τις μυστικές σχέσεις του Χίτλερ και του Πάπα θα σας συνιστούσαμε να πάρετε ένα βιβλίο με τίτλο: Ο Πάπας του Χίτλερ: Η μυστική Ιστορία του Πίου ΧΙΙ, από τον John Cornwell) 

η) Λόγω της συνεργασιας του Χίτλερ με την Εκκλησία άρχισαν να θεσπίζουν δόγματα της Εκκλησίας ως νόμους. Ειχαν τεθεί εκτός νόμου όλες οι αμβλώσεις, μαινόταν ένας πόλεμος θανάτου για όλους τους ομοφυλόφιλους, και απαίτησε τη σωματική τιμωρία τους στα σχολεία και στο σπίτι. Πολλές φορές ο Χίτλερ απευθύνεται στην εκκλησία και υποσχεται ότι η Γερμανία θα εφαρμόσει τις διδασκαλίες της: «Το Εθνικό Σοσιαλιστικό κράτος διακηρύσσει την πίστη της στο θετικό Χριστιανισμό. Θα είναι ειλικρινής προσπάθεια του να προστατεύσει τόσο τις μεγάλες χριστιανικές ομολογίες και τα δικαιωμάτα τους, για να τους εξασφαλίσει από την παρεμβολή στα δόγματά τους (Lehren), και στα καθήκοντά τους ωστε να επιφερουν μια αρμονία με τις απόψεις και τις ανάγκες της πολιτειας του σήμερα. " -Adolf Χίτλερ, στις 26 Ιουνίου 1934, με καθολικούς επισκόπους να τους διαβεβαιώνει ότι θα λάβει μέτρα εναντίον της νέας παγανιστικής προπαγάνδας "Η Θεία Πρόνοια με εχει κανει να είμαι καθολικός, και ξέρω εκ τούτου, πώς να χειριστώ αυτή την εκκλησία." -Adolf Χίτλερ, σύμφωνα με πληροφορίες να έχει πει στο Βερολίνο το 1936 για την εχθρότητα της Καθολικής Εκκλησίας στον εθνικοσοσιαλισμο. 

Πώς ο Χριστιανισμός ήταν ο καταλύτης του Ολοκαυτώματος:

O αντισημιτισμος του Χιτλερ αυξηθηκε απο την χριστιανικη παιδεια του. Η Αυστρία και η Γερμανία ήταν στην πλειοψηφια τους Χριστιανοί κατά τη διάρκεια της εποχής του και είχε την πεποίθηση ότι οι Εβραίοι είχαν μια κατώτερη θέση απο τους Άριους χριστιανούς. Οι Χριστιανοί κατηγόρησαν τους Εβραίους για τη θανάτωση του Ιησού. Το μίσος προς τους εβραιους στην πραγματικότητα δεν πηγάζει από τον Χίτλερ, προήλθε από το κήρυγμα των καθολικών και προτεσταντων ιερέων σε όλη τη Γερμανία για εκατοντάδες χρόνια. Ο ηγέτης των προτεσταντων, ο Μάρτινος Λούθηρος, ο ίδιος, κρατουσε ασβεστο μίσος για τους Εβραίους και την εβραϊκή θρησκεία τους. Στο βιβλίο του, "Από τους Εβραίους και τα ψέματά τους," ο Λουθηρος καθορίσε το πρότυπο για το εβραϊκό μίσος στην προτεσταντική Γερμανία μέχρι τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Χίτλερ εξέφραζε ένα μεγάλο θαυμασμό για τον Λούθηρο παραθέτοντας συνεχώς τα έργα και τις πεποιθήσεις του. 

Τώρα, πρέπει να θυμάστε πριν την αναρριχηση του Χίτλερ στην καγκελαρία της Γερμανίας, η χώρα ήταν σε μια βαθιά οικονομική ύφεση, λόγω της Συνθήκης των Βερσαλλιών. Η Συνθήκη των Βερσαλλιών απαίτησε ότι οι Γερμανοί θα κανουν οικονομικές επανορθώσεις για τον προηγούμενο πόλεμο αλλα η Γερμανία απλά δεν ηταν επαρκης αρκετά για να πληρώσει το χρέος. Ο Χίτλερ ήταν ο ηγέτης που έθεσε τη Γερμανία εξω από την οικονομικη κριση και τους μετετρεψε σε μια παγκοσμια αναγνωρισμένη δύναμη. Λόγω της αναθεωρησης των οικονομικων προβλημάτων του Γερμανικού λαού έγινε λυτρωτής τους και χρίστηκε ως ο ηγέτης της Χριστιανικής Εκκλησίας του Γερμανικού Ράιχ το 1933. Αυτό τον έβαλε στην εξουσία του γερμανικού σοσιαλιστικού χριστιανικού κινήματος νομοθετώντας την πολιτική και θρησκευτική τους ατζέντα .Αυτό ένωσε όλες τις συνιστώσες κυρίως των Διαμαρτυρομένων / Καθολικών και Λουθηρανιστές να ενστερνηθούν την πίστη σε ένα εθνικό Χριστιανισμό. 

Πώς το ναζιστικό καθεστώς μετεστρεψε υπερ του τον κόσμο:

α) Στη δεκαετία του 1920, το Κόμμα των Γερμανών Εργατών »του Χίτλερ (προ ναζι όρολογία) ενέκρινε« πρόγραμμα »με είκοσι πέντε σημεία (η ναζιστική εκδοχή του συντάγματος). Στο σημείο είκοσι τέσσερα, την πρόθεσή τους καταδεικνύει σαφώς, από την αρχή, η στάση τους υπέρ ενός "θετικού" Χριστιανισμού: "Ζητάμε την ελευθερία για όλες τις θρησκευτικές συνιστώσες στο κράτος, εφόσον δεν αποτελούν κίνδυνο για αυτό και δεν αντιστρατεύονται την ηθική και την ηθική έννοια της γερμανικής φυλής. Το Κόμμα, ως τέτοιο, στηρίζει τον Θετικό Χριστιανισμό, αλλά δεν δεσμευεται στο θέμα της θρησκείας σε κάποια συγκεκριμένη ομολογία ... " 

β) Το ναζιστικό καθεστώς ξεκίνησε ένα κίνημα νεολαίας το οποίο κήρυττε την ημερήσια διάταξή του σε εύκολόπιστα παιδιά. Ο Χίτλερ υποστηρίζε την ιδέα ότι όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται την πίστη και τη θρησκευτική εκπαίδευση: «Βοηθώντας να μεγαλωσει ο άνθρωπος πάνω από το επίπεδο της κτηνώδους βλάστησης, η πίστη του συμβάλλει στην πραγματικότητα στην εξασφάλιση και διασφάλιση της ύπαρξής του. Αν διωξετε μακριά από τη σημερινή ανθρωπότητα τις εκπαιδευτικης βασεως θρησκευτικες-δογματικες αρχες ή, πρακτικά μιλώντας, θρησκευτικες και ηθικες αξιες αλλά χωρίς την αντικατάστασή τους από ισοδύναμες, το αποτέλεσμα θα είναι ένα σοβαρό σοκ για τα θεμέλια της ύπαρξής τους. "- Αδόλφος Χίτλερ (Mein Kampf) 

γ)Το ναζιστικό καθεστώς άρχισε να ελέγχει τα σχολεία επιμένοντας ότι ο Χριστιανισμός επρεπε να διδαχθεί. 


alt
δ) Το καθεστώς των Ναζί περιλαμβάνε αντισημιτικές χριστιανικές γραφές στα σχολικα βιβλία που δεν απομακρύνθηκαν από τα χριστιανικά δόγματα μέχρι το 1961. 

ε) Το ναζιστικό καθεστώς εχοντας υπερ -εξουσία πάνω στον κόσμο άρχισε να μεταστρεφει υπερ του δια της βίας όλο τον στρατιωτικο μηχανισμο. 

στ)Το ναζιστικό καθεστώς ανάγκασε τους Γερμανούς στρατιώτες να φορούν θρησκευτικά σύμβολα όπως η σβάστικα και να τοποθετει θρησκευτικές ρήσεις σε στρατιωτικό εξοπλισμό. Ενα παραδειγμα εδώ είναι αυτή η γερμανική πόρπη της ζώνης του στρατού η οποία γραφει Gott Mit Uns. Για όσους από εσάς δεν μιλούν γερμανικά μεταφράζεται ως "ο Θεός μαζί μας». 

ζ)Τα γερμανικά στρατεύματα αναγκάζονται συχνά να ραντίζονται με αγιασμένο νερό και να ακούν κήρυγμα από έναν καθολικό ιερέα πριν βγουν έξω για επιχείρηση. 

η)Οι Ναζί δημιούργησαν μια μυστική υπηρεσία που ονομάζοταν "SS Ράιχ» που ενεργούσαν ως κατάσκοποι στις συναναστροφες των άλλων πολιτών. Αν κάποιος ήταν ύποπτος για αίρεση (δεν πρόκειται μόνο για υπηρεσία κατά του Σοσιαλιστικού κόμματος, αλλά και για κατα του δόγματος της Εκκλησίας) θα έπρεπε να διώκτεί. 

Αποσπασματααπό τον Χίτλερ:

Οι ομιλίες και διακηρύξεις του Χίτλερ, ακόμα πιο καθαρά, αποκαλύπτουν την πίστη και τα συναισθήματά του για μια εκχριστιανισμένη Γερμανία. Τα δωρα του Ναζισμου αποτελουν ντροπη για τον χριστιανισμό και καταδεικνύει τον κίνδυνο της πίστης τους, ετσι προσπαθούν να τον ταιριαξουν σε άλλες θεϊστικές απόψεις. Οι ακόλουθες λέξεις από τον Χίτλερ δείχνει την περιφρόνησή του για τον αθεϊσμό, και τις παγανιστικές λατρείες, και αποκαλύπτει τη δύναμη των χριστιανικων συναισθήματων του: 

"Ο Εθνικοσοσιαλισμός δεν είναι θρησκευτικο κινημα ,ένα κίνημα για τη λατρεία ,αλλα είναι αποκλειστικά ένα «λαϊκό« πολιτικό δόγμα με βάση τις φυλετικές αρχές. Στον σκοπό του δεν υπάρχει μυστικιστική λατρεία, μόνο η φροντίδα και η διοικηση ενός λαού που ορίζεται από μία κοινη σχεση αιματος... Δεν θα επιτρέψουμε μυστικιστικα μυαλα και αποκρυφιστες λαϊκους που παθαιαζονται να εξερευνήσουν τα μυστικά του κόσμου , να εισχωρησουν στο Κινημα μας . Τέτοιοι λαϊκοί δεν είναι Εθνικοσοσιαλιστές, αλλά κάτι αλλο, σε κάθε περίπτωση, κάτι που δεν έχει τίποτα να κάνει με μας. Στον πυρηνα του προγράμματός μας δεν υπάρχουν μυστικες υποθέσεις

αλλά ευθεία αντίληψη και απλή δήλωση της πίστης. Αλλά από τότε που θεσαμε ως κεντρικό σημείο αυτήν την αντίληψη και της δηλωση της πίστης και τις συντηρουμε ως εκ τούτου, και υπηρετούμε έτσι τη διατήρηση ενός θεϊκού έργου και εκπληρωνουμε το θελημα του θεου- οχι στο μυστικό λυκόφως σε ένα νέο οικο λατρείας, αλλά ανοιχτά μπροστά στο πρόσωπο του Κυρίου ...Η λατρεία μας είναι αποκλειστικά και μόνο η καλλιέργεια του φυσικού, και για το λόγο αυτό, γιατί η φυσική, ως εκ τούτου, ειναι το θελημα του Θεού.
Η ταπεινοφροσύνη μας είναι η άνευ όρων υποταγή στους θειους νόμους της ύπαρξης απο οσους είναι γνωστοι σε εμάς τους ανθρωπους. "-Αδόλφος Χίτλερ, στη Νυρεμβέργη στις 6 Σεπ.1938. [ οι Χριστιανοί παντα κατηγορουσαν τον Χίτλερ οτι πιστεύε στην παγανιστική λατρεία και μυθολογία. Αυτο που είναι γραμμένο εδώ εκφράζει με σαφήνεια τη στάση του ενάντια λατρείες.] 

"Ήμασταν πεπεισμένοι ότι οι άνθρωποι χρειάζονται και απαιτουν αυτή την πίστη. Ως εκ τούτου, έχουμε αναλάβει την καταπολέμηση της αθεϊστικής κίνησης, και ότι όχι μόνο με λίγες θεωρητικές δηλώσεις:την εχουμε εξαλειψει "-Αδολφος Χίτλερ, σε ομιλία του στο Βερολίνο στις 24 Οκτ 1933 [Αυτή η δήλωση αντικρούει σαφώς τους συγχρονους Χριστιανούς που ισχυριζονται οτι ο Χίτλερ ευνοουσε τον αθεϊσμό. 

Ο Χίτλερ ήθελε να διαμορφώσει μια κοινωνία στην οποία όλοι οι άνθρωποι λάτρευαν τον Ιησού και να θεωρείται οποιαδήποτε αμφισβήτηση αυτου να είναι αίρεση. Το Ολοκαύτωμα ήταν σαν μια σύγχρονη Ιερά Εξέταση, σκοτώνοντας όλους όσους δεν δέχονται τον Ιησού. Μολονοτι πιο πολλοι Εβραίοι σκοτώθηκαν στη συνέχεια , θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλοι Αριοι παγανιστές και αθεϊστές δολοφονήθηκαν για μη-πίστη τους στον Χριστό.] 


Εδώ ο Χίτλερ χρησιμοποιεί την Αγία Γραφή και τον Χριστιανισμό του προκειμένου να επιτεθεί στους Εβραίους και να επιβεβαιώσει τον αντισημιτισμό του:alt


«Τα συναισθήματά μου ως χριστιανός με αναδεικνυουν στον Κύριο και Σωτήρα μου ως μαχητή. Μου δείχνει τον άνθρωπο που κάποτε στη μοναξιά του, που περιβάλλοταν από λίγους οπαδούς, αναγνωρίσε στους Εβραίους αυτό που ήταν και κάλεσε τους ανθρωπους να πολεμήσουν εναντίον τους για την αλήθεια του Θεού! 

Ηταν ο ενδοξοτερος όχι ως υποφερων αλλά ως μαχητής. Στην απέραντη αγάπη ως χριστιανός και ως άνθρωπος έχω διαβάσει μέσα από το μηνυμα που μας λέει πώς ο Κύριος επιτέλους σηκωθηκε με την δύναμη Του και ετεινε το μαστιγιο να οδηγησει έξω από το Ναό τους απογόνους των οχιών και εχιδνων. Ποσο τρομακτικη ήταν η πάλη του για τον κόσμο εναντίον του εβραϊκού δηλητήριου. 
Σήμερα, μετά από δύο χιλιάδες χρόνια, με βαθύτατη συγκίνηση αναγνωρίζω πιο βαθιά από ό, τι ποτέ πριν ,το γεγονός ότι γι 'αυτό το λογο είχε χύσει το αίμα Του πάνω στον Σταυρό. 
Ως Χριστιανός δεν έχω καμία υποχρέωση να επιτρέψω στον εαυτό μου να εξαπατηθώι, αλλά έχω το καθήκον να ειμαι ένας μαχητής για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη ... Και αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να αποδείξει ότι ενεργούμε σωστά, είναι η αγωνία που μεγαλώνει καθημερινά. 
Γιατι ως χριστιανός έχω, επίσης, καθήκον για τους δικούς μου ανθρώπους. "-Αδολφος Χίτλερ, σε ομιλία του στις 12 Απρ 1922 (Norman H. Baynes, εκδ. Οι Ομιλίες του Αδόλφου Χίτλερ, Απρίλιος 1922-Αύγουστος 1939, Vol. 1 του 2, σελ. 19-20, Oxford University Press, 1942) 

«Ο Χριστιανισμός δεν θα μπορούσε να αρκεστεί με την οικοδόμηση των δικων του βωμων. Ήταν απολύτως αναγκάσμενος να αναλάβει την καταστροφή των απιστων βωμων. Μόνο από αυτή τη φανατική μισαλλοδοξία μπορούσε η αποδεικτικη πιστη του να παρει την μορφή αφομοίωσης.Αυτή η μισαλλοδοξία είναι, στην πραγματικότητα, απόλυτη προϋπόθεση ». -Αδολφος Χίτλερ Mein Kampf (Είναι προφανές εδώ ότι ο Χίτλερ αναφεροντας την καταστροφη των ιερων του Ιουδαισμου πανω στους οποιους ιδρυθηκε ο Χριστιανισμος) 

"Η προσωποποίηση του διαβόλου ως σύμβολο όλων των κακών προσδιοριζει την ζωντανή μορφή του Εβραίου". -ΑδολφοςΧίτλερ Mein Kampf (Η ιδέα του διαβόλου και ο Εβραίος βγήκε από μεσαιωνικές αντι-εβραϊκές πεποιθήσεις και βασίζονται σε ερμηνείες από την Αγία Γραφή. Ο Μάρτινος Λούθηρος, και οι καθηγητές μετά από αυτόν, συνέχισαν αυτή την «παράδοση» μέχρι τον 20ο αιώνα).



"Με σατανική χαρά στο πρόσωπό του, η μαυρομαλλουσα εβραικη νεολαια καραδοκεί σε αναμονή για το ανυποψίαστο κορίτσι το οποίο μολύνει με το αίμα του, έτσι την κλεβουνε από τους ανθρώπους της». -Αδολφος Χίτλερ Mein Kampf (Είναι γνωρισμα σε πόλεμο για μια φυλή να βιάσει μια άλλη, έτσι ώστε να μπορεί να "μολύνει" την φυλή και να αφομοιώθει τη δική της. Ο Χίτλερ μιλάει γι 'αυτό πολύ τακτικά εδώ.) 

"Ο καλύτερος χαρακτηρισμός που παρέχεται από το προϊόν της θρησκευτικής εκπαίδευσης, ο ίδιος ο Εβραίος. 

Η ζωή του είναι μόνο αυτού του κόσμου, και το πνεύμα του είναι ενδόμυχα ξένο προς τον αληθινη φύση του χριστιανισμού οπως δύο χιλιάδες χρόνια πριν ήταν ξενο στον μεγάλο ιδρυτή του νέου δόγματος. 
Φυσικά, ο τελευταίος δεν απεκρυψε την στάση του απέναντι στους Εβραίους, και οταν ηταν απαραίτητο πήρε ακόμη και το μαστίγιο να οδηγησει εξω από το ναό του Κυρίου αυτό τον αντίπαλο όλης της ανθρωπότητας, ο οποίος, στη συνέχεια, όπως πάντα είδε στη θρησκεία οτι δεν είναι παρά ένα μέσο για να διατηρησει την επιχειρηματικη υπαρξη του. 
Σε αντιθεση ο Χριστός καρφώθηκε στο σταυρό, ενώ σημέρα η πλευρα των Χριστιανων υποτιμουν τον εαυτο τους και ικετεύουν για εβραϊκές ψήφους στις εκλογές και στη συνέχεια προσπαθουν να οργανώσουν πολιτικες απάτες με αθεϊστικές εβραϊκες πλευρες- και αυτό γινεται εναντιον του δικού τους έθνους. »- Αδολφος Χιτλερ ( Mein Kampf) 

"... Η πτώση του ανθρώπου στον παράδεισο πάντα ακολουθείται από την απέλασή του." -Αδόλφος Χίτλερ, Mein Kampf (Βλέπε Γένεση κεφάλαιο 3, όπου η ανθρωπότητα έχει πετάχτει εξω από την Εδέμ για τις αμαρτίες τους. Ο Χίτλερ συγκρίνει αυτο με την την ανάγκη να εξοντώσουν τους Εβραίους για τηναμαρτία τους εναντίον του Χριστού.) 

"Ως εκ τούτου, σήμερα πιστεύω ότι ενεργώ σύμφωνα με τη βούληση του Παντοδύναμου Δημιουργού: με την υπεράσπιση του εαυτού μου εναντίον του Εβραίου, παλεύω για το έργο του Κυρίου." -Adolf Χίτλερ (Mein Kampf)

"Ο αντισημιτισμός του νέου κινήματος [χριστιανικό κοινωνικό κίνημα] βασιζόταν σε θρησκευτικές ιδέες, αντί της φυλετικής γνώσης." -ΑδολφοςΧίτλερ Mein Kampf (Αυτό το απόσπασμα είναι πολύ ενδιαφέρον για τό oτι διασκορπίζει την ιδέα ότι ο Χίτλερ διοργανωσε πόλεμο, λόγω του ότι ηταν ένας Αριος ρατσιστής. δηλώνει ξεκάθαρα ότι ο ίδιος έχει ένα πρόβλημα με τους Εβραίους για την πιστη και οχι για την φυλη τους. αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί Γερμανοί Εβραίοι έχασαν τη ζωή τους στον 2ο Παγκοσμιο Πολεμο ανεξάρτητα από την Άρια εθνικότητά τους.) 

"Μόνο στη σταθερή και συνεχή εφαρμογή της δύναμης βρίσκεται η πρώτη προϋπόθεση για την επιτυχία. Αυτή η επιμονή, όμως, μπορεί πάντα και μόνο να προκύψει από μια συγκεκριμένη πνευματική πεποίθηση. Κάθε βία που δεν πηγάζει από μια καλη, πνευματική βάση, θα είναι αμφιταλάντευόμενη και αβέβαιη. "-Αδολφος Χίτλερ Mein Kampf (Εδώ ο Χίτλερ παραδέχεται ότι ο πόλεμος εναντίον των Εβραίων ήταν τόσο επιτυχημένος, λόγω της ισχυρής χριστιανικής πνευματικότητας του.) 

Αποσπάσματα από Άλλους Ναζί για τον Χίτλερ και την Θρησκεία: 

"Γύρω στο 1937, όταν ο Χίτλερ ακούσε ότι η υποκίνηση του κόμματος και ενα τεραστιο πληθος ακολουθων των SS είχαν αφήσει την εκκλησία επειδή ήταν πεισματικά αντίθετη στα σχέδιά του, διέταξε οι επικεφαλείς των συνεργατών του, πάνω απ 'όλα ο Γκέρινγκ και ο Γκέμπελς, να παραμείνουν μέλη της εκκλησίας. Κι αυτός θα παρέμενε μέλος της Καθολικής Εκκλησίας, όπως είπε, παρόλο που ο ίδιος δεν είχε καμία πραγματική σύνδεση με αυτη. Και στην πραγματικότητα παρέμεινε στην εκκλησία μέχρι την αυτοκτονία του. "(Μέσα από το Τρίτο Ράιχ από τον Albert Speer σελίδα 95-96).





source:http://www.evilbible.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html