Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Μια εικόνα της Γης, το 2087 μ.Χ. (πληθυσμός : 120 εκατομμύρια άνθρωποι)



Βλέπω μια γυναίκα, γύρω στα 30, που κοιτάζει έξω από το παράθυρο ή από το φινιστρίνι ενός διαστημοπλοίου. Είναι πολύ όμορφη, με ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια και αγαλματένιο σώμα. Είναι ντυμένη με κάτι που μοιάζει με φόρμα αστροναύτη, που χωρίς να είναι τόσο ογκώδης όπως αυτή στις μέρες μας, πέφτει χαλαρή πάνω
της. Βρίσκεται σε κάτι που θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε εξωγήινο όχημα, ένα αεροσκάφος από έναν διαφορετικό πλανήτη. Κατευθύνεται σε μια
ομοσπονδιακή αποστολή σε αυτόν τον πλανήτη μαζί με άλλους ανθρώπους από τη γη. Το αεροσκάφος ταξιδεύει πιο γρήγορα και από το φως, έτσι όλα έξω από το παράθυρο φαίνονται θολά. Μπορώ να δω τις σκέψεις της.
Το διαστημόπλοιο δεν είναι πολύ μεγάλο. Μοιάζει με μικρό πουλμανάκι. Ο προορισμός τους είναι ο αστερισμός του Σείριου. Υπάρχουν εκεί τρεις πολύ σημαντικοί πλανήτες που αποτελούν τον σκοπό της αποστολής. Μεταφέρουν πράγματα που έχουν αξία στους πλανήτες αυτούς, όπως π.χ. κρυστάλλους, για να τους προσφέρουν ως αντάλλαγμα. Συνταξιδιώτες της είναι επτά ή οχτώ άνθρωποι, που συζητούν μεταξύ τους σε ωραία ατμόσφαιρα. Είναι πολύ ενθουσιασμένοι που είναι η πρώτη ομάδα γήινων που θα επισκεφθεί έναν άλλο γαλαξία.


Η ίδια έδειξε από πολύ μικρή το ταλέντο της στη θεραπεία. ΄Ετσι, μαθήτευσε πλάι σε ανθρώπους που γνώριζαν διάφορες μορφές θεραπείας. Είναι αυτό που θα αποκαλούσαμε «γιατρός», μόνο που χρησιμοποιεί τους κρυστάλλους, την πνευματική της δύναμη, και τον δυναμικό οραματισμό. Είναι παντρεμένη με έναν από τους άνδρες της αποστολής. Ο ίδιος ενδιαφέρεται να μελετήσει την αρχιτεκτονική αυτών των διαφορετικών πλανητών στο Σείριο, γιατί αυτός είναι ο τομέας του.
Ορισμένοι πλανήτες έχουν την ίδια βαρύτητα με τη γη ενώ άλλοι όχι. Θέλει να μελετήσει τις διαφορετικές μεθόδους οικοδόμησης ώστε να πάρει ιδέες για να χτίσει όχι μόνο στη γη, αλλά και στο διάστημα.


Από καιρό βρίσκονταν σε επαφή με τους συγκεκριμένους εξωγήινους. Δύο από αυτούς βρίσκονται μέσα στο σκάφος και το οδηγούν. Φαίνεται πως δεν είναι από τον πλανήτη μας, ωστόσο έχουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά και ρούχα. Είναι φαλακροί, τα μάτια τους προεξέχουν, και τα αφτιά τους είναι σχεδόν μέσα στο κεφάλι τους. Υπάρχει μια σπειροειδής δόμηση στο αφτί τους, παρόμοια με το όστρακο του ναυτίλου.
Η μύτη τους έχει δύο ρουθούνια αλλά είναι πιο πλακουτσωτή. Κατά τα άλλα, μοιάζουν πολύ με τους ανθρώπους. Είναι μέτριου αναστήματος και το δέρμα τους έχει μια χρυσαφένια καφετιά απόχρωση. Είναι διαφορετικοί στην εμφάνιση, αλλά δεν είναι άσχημοι, και εκπέμπουν τόση αγάπη που τους βρίσκουμε ακαταμάχητους. Υπάρχει, ακόμα, μια μικρή διαφορά στα χέρια. Τα δάχτυλά τους είναι πολύ λεπτά και τα ακροδάχτυλά τους είναι κωνικά και δεν έχουν νύχια. Δεν φαίνεται να έχουν τρίχες ή νύχια, ή τίποτα άλλο περιττό στο σώμα τους.


Προέρχονται από τον αστερισμό του Σείριου. Επικοινωνούν τηλεπαθητικά μεταξύ τους και με τους συνεπιβάτες τους. Συζητούν για τα διαφορετικά πράγματα που πρόκειται να εξερευνήσουν και για την αποστολή του καθενός. Υπάρχει πολύ έντονη η αίσθηση της αγάπης σε αυτό το σκάφος΄ ακουμπούν ο ένας τον άλλον και αγκαλιάζονται με ευκολία. Είναι χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι γιατί είναι οι πρώτοι που θα κάνουν ένα τέτοιου είδους ταξίδι. Έχουν σχηματίσει έναν κύκλο διαλογισμού και αυτός είναι ο τρόπος που επικοινωνούν με τους ανθρώπους στη Γη.
Η Γη έχει τώρα μία κυβέρνηση. Ονομάζεται Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση, και το αρχηγείο της βρίσκεται εκεί περίπου που βρισκόταν η περιοχή Όμαχα στις ΗΠΑ! Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα πλανητικά κέντρα, καθώς δεν ονομάζονται πια πόλεις, αλλά πλανητικά κέντρα. Το μήνυμα εκπέμφθηκε από την Όμαχα πως άνθρωποι καλούνται προκειμένου να συμμετάσχουν σ' αυτή την αποστολή. Η  Ζάρια - αυτό είναι το όνομά της - επιλέχθηκε λόγω του θεραπευτικού της χαρίσματος. Ο σύζυγός της, ο Χούραν, θα κάνει έρευνα στην αρχιτεκτονική και στη μηχανική. Υπάρχει και ένας μαύρος άνδρας από την Ινδία, και μια ανατολίτισσα γυναίκα που πρόκειται να μελετήσουν την τέχνη και τον πολιτισμό τους. Ο μαύρος άνδρας θα μελετήσει την πανίδα και τη χλωρίδα τους, ενώ η γυναίκα θα εντρυφήσει στις φιλοσοφικές τους πεποιθήσεις. Ο καθένας τους έχει και από ένα διαφορετικό ταλέντο, όλοι όμως ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν και να δημιουργήσουν νέες αποικίες στο διάστημα, επειδή τώρα δεν υπάρχουν αρκετές εδαφικές εκτάσεις στον πλανήτη γη.
Πιστεύουν ότι προκειμένου να στηρίξουν την αύξηση του πληθυσμού μέσα στα επόμενα εκατό χρόνια, θα πρέπει να αποικίσουν το διάστημα γύρω από τον πλανήτη μας. Γι' αυτό και επισκέπτονται άλλους κόσμους. Σκέπτονται να αποικίσουν επίσης σε τμήμα της Σελήνης και τμήμα του Άρη.


Κατά τη διάρκεια της μετατόπισης, υπήρξε μια επαφή με αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι βοήθησαν τους γήινους να σχεδιάσουν τα πλανητικά κέντρα΄ συνεργάζονται στενά κατά τα τελευταία 80 χρόνια. Μετά τη μετατόπιση του άξονα, οι περισσότερες περιοχές όπου οι άνθρωποι ασχολούνταν με την εξερεύνηση του διαστήματος βυθίστηκαν. Βορειοδυτικά, όμως, βρίσκεται ένα μεγάλο νησί, μια περιοχή που ονομάζεται «Κέντρο Επισφράγισης» και αποτελεί υπόλειμμα αυτού που κάποτε ήταν το Σιάτλ και η Τακόμα της Ουάσιγκτον. Υπήρχε εκεί σταθμός διαστημικών ερευνών, ο οποίος παρέμεινε και μετά τη μετατόπιση και ονομάζεται «Σερβέγιανς». Επίσης, ανατολικότερα, υπάρχει μία ακόμα περιοχή, όπου οι μελέτες της εξερεύνησης του διαστήματος διατηρήθηκαν μετά τη μετατόπιση. ΄Ετσι, δημιουργήθηκε εκεί ένας διαστημικός αερολιμένας, όπου μεταφέρουν διαστημόπλοια.


Εδώ προσγειώνονται τα ΑΤΙΑ, όπως τα ονομάζετε. Η περιοχή ανήκε κάποτε στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν βυθιστεί το μεγαλύτερο μέρος τους, αλλά δεν χρησιμοποιούν την παλιά της ονομασία. Οι ΗΠΑ συμμετέχουν τώρα στη Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση. Το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου όπως τον ξέρουμε βρίσκεται πια κάτω από το νερό. Δεν υπάρχουν πόλοι. Η γη είναι τόσο περιορισμένη. Εξαιτίας της μόλυνσης και των καταστροφών, μόνο το 10% των ζωντανών οργανισμών βρίσκονται σε όση από τη γη έχει απομείνει, ενώ το 90% ζουν στον ωκεανό. 


Οι περισσότερες από τις μολυσμένες περιοχές έχουν καθαριστεί χάρις στη συνεργασία με ανθρώπους από άλλους πλανήτες, που βοήθησαν στην ανάπλαση των εκτάσεων που είχανε απομείνει. Εξαιτίας ενός τραγικού πυρηνικού δυστυχήματος, που συνέβη κατά τη διάρκεια της μετατόπισης, ένα μεγάλο μέρος της Γης, η Ασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. ΄Ενας ατομικός αντιδραστήρας έσπασε, έπεσε κάτω και έφτασε σχεδόν μέχρι τον πυρήνα πριν ηρεμήσει, με αποτέλεσμα να δηλητηριάσει ολόκληρη την περιοχή. «Σκεφτήκαμε να πλημμυρίσουμε την περιοχή, αλλά ξέρουμε πως αυτό θα δηλητηριάσει τον ωκεανό». Πρόκειται για 300 τετραγωνικά μίλια «ραδιενεργούς πόλης». Κανείς δε κατοικεί πια σ' αυτή την περιοχή εκτός από ελάχιστους ανθρώπους που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους ή που επιμένουν να επιστρέψει η ζωή στο παλιό σύστημα. Η συνέπεια αυτής της επιμονής τους ήταν ένα είδος μετάλλαξης που παρατηρήθηκε στα νεογέννητα παιδιά.


Στην ιστορία της Γης πάντως, μέχρι τότε, δεν συνέβη κάποιος πυρηνικός πόλεμος. Η απειλή υπήρχε πάντα, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε. Ο «παλαιός κόσμος», όπως τον αποκαλούν, ήταν γεμάτος βία, αδικία και μίσος. Δεν θέλουν να αποδεχτούν κανένα από αυτά τα αρνητικά συναισθήματα. Έτσι τα πάντα χρονολογούνται από αυτό που ονομάζουν «Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση». Αυτό έγινε το 2039 περίπου, δέκα χρόνια μετά τη μετατόπιση. Υπάρχουν κάποια κτίρια που έχουν διατηρηθεί από το παρελθόν. Υπάρχει ακόμη και μία περιοχή για ψυχαγωγία που μοιάζει με αμερικάνικο χωριό όπως ήταν το 1980 : ξέρεις, ένα σουπερμάρκετ, ένα εμπορικό κέντρο, και ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα. Έχουν ακόμη και ένα αποικιακό χωριό με πράγματα από εκείνη την περίοδο. Μοιάζει με ζωντανό μουσείο. Το χρησιμοποιούν για να διδάξουν στα παιδιά τους τις διάφορες ιστορικές εποχές που έχουν περάσει οι άνθρωποι.

Δεν έχουν απορρίψει ολόκληρο τον παλαιό κόσμο. Στην ουσία, οι άνθρωποι ζουν ακόμη σε σπίτια που είχαν χτίσει εκείνη την εποχή και τα οποία διασώθηκαν από τη μετατόπιση. Θεωρούν, όμως, πως η ποιότητα ζωής τότε ήταν πολύ πρωτόγονη και βάρβαρη. Είναι όπως αντιμετωπίζουμε εμείς σήμερα τους πρωτόγονους ανθρώπους, τους κυνηγούς κεφαλών στη Νέα Γουινέα. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι πνευματικά φωτισμένα όντα που γνωρίζουν τι ήταν στις προηγούμενές τους ζωές, έτσι γνωρίζουν τον κύκλο της ζωής. Αντιλαμβάνονται τη γνώση από όλες τις περιόδους στις οποίες έχουν ήδη ζήσει. Είμαστε στο αποκορύφωμα μιας νέας εποχής. Όλοι ενώνονται σε μια πνευματική συναναστροφή για να γιατρέψουν τον πλανήτη και να αντισταθμίσουν ό,τι καταστράφηκε. Οι άνθρωποι στη Γη είναι λίγοι : είναι γύρω στους 120 εκατομμύρια ανθρώπους αυτή τη στιγμή, το 2087. 
Πολλοί, πάρα πολλοί άνθρωποι χάθηκαν με τη μετατόπιση του άξονα και πολλοί περισσότεροι πέθαναν στη μετέπειτα μεταβατική περίοδο εξαιτίας των ασθενειών. Οι καιροί ήταν δύσκολοι. Οι ασθένειες εξαπλώνονταν ραγδαία, και αν δεν μας βοηθούσαν οι εξωγήινοι, ο πλανήτης θα είχε αφανιστεί. Αυτοί, όμως, ήρθαν για να θεραπεύσουν, να μορφώσουν τους ανθρώπους και να τους δείξουν τη νέα τεχνολογία. 


Έχουν επικοινωνήσει και άλλοι εξωγήινοι μαζί τους, άνθρωποι από τον Σείριο, τον Αλντεμπαράν, τον Μπελτεγκές, και δεκαπέντε περίπου άλλα αστρικά συστήματα. Είμαστε τώρα ένα από τα νεότερα μέλη μιας γαλαξιακής ομοσπονδίας. Οι προϋποθέσεις για να γίνει κανείς μέλος της ομοσπονδίας είναι να γνωρίζει το Σχέδιο του Δημιουργού, να Το ακολουθεί, και να αποτελεί μέρος της γαλαξιακής συνειδητότητας. 
Οι εξωγήινοι μας βοηθούν στη Γη ώστε να κατασκευάσουμε τα δικά μας οχήματα. Είναι πολλοί και είναι υπέροχοι. Μας βοήθησαν να κάνουμε τη Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση γιατί επανεφηύραν τις επικοινωνιακές γραμμές ανάμεσα στα διαφορετικά νησιά.
Οι άνθρωποι επέζησαν των απερίγραπτων καταστροφών και ξανάχτισαν τον κόσμο. Το ανυπόταχτο ανθρώπινο πνεύμα θριάμβευσε, ο κόσμος δεν χάθηκε, παρόλη τη δραματική αλλαγή που υπέστη΄ δεν καταστράφηκε, μεταστράφηκε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html