Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΜΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!

Σε εναν γενικό πόλεμο μεταξύ Ελλάδας τουρκιας στίς 3 πρώτες ημέρες η Τουρκια θα μετρά 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ και η ΕΛΛΑΔΑ Γυρω στους 300 χιλ,η πραγματικότητα ειναι οτι η τουρκία τελιώνει σάν εθνος μετά απο ενα γενικό πόλεμο με την Ελλαδα (εάν ειναι εθνος) !

Ο γενικός πόλεμος ειναι 3 ημέρες και εξηγώ....
Η πραγματικότητα τού πολέμου μέσα από τήν λογική λέει οτι την πρώτη μέρα ΠΟΛΕΜΑΣ,την δεύτερη μαζεύεις νεκρούς και
τραύματιες,και τήν τρίτη μερα αναγκαστικά ΠΡΕΠΕΙ νά τούς ΘΑΨΕΙΣ,διαφορετικά πεθαίνεις από πανούκλα και χίλιες αλλες επιδημίες που προκαλούνται απο τους νεκρούς!!
Σε εναν γενικό πόλεμο Ελλάδας τουρκίας τόν πρώτο λόγο εχει η Αεροπορία καί τών 2 πλευρών με τα Αεροπλάνα της...στόν γενικό πόλεμο η τουρκία θα στείλει τα περισσότερα αεροπλάνα της (οσα μπορέσουν να περάσουν δλδ απ το αιγαίο ) σε πλήρη βομβαρδισμό τής Αθήνας τών 5 εκατομμυρίων...τήν ιδια ομως κίνηση θα κάνει και η Ελλαδα στέλνοντας τα Ελληνικά αεροπλάνα στήν Κωνσταντινούπολη τών 18 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ για γενικό βομβαρδισμό!!!... η καταστροφή πού θα προκαλέσουν στην πόλη εκτιμάται από στρατιωτικές πηγές οτι σε ανθρώπινες απώλειες θα ειναι περίπου στα... 7-8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ λαμβάνοντας υπ οψην και το πόσο πυκνοκατοικημένη είναι.........κοινώς η καταστροφή που θα νιώσουν τήν πρώτη μόνο μέρα θα ειναι...ανυπολόγιστη!!!!! 

Αυτά σαφώς και τα ξέρουν οι στρατηγοί τής τουρκίας,οπως και οι στρατηγοί των Ελληνων!!!! ΑΥΤΑ θά είναι μόνο την πρώτη ημέρα..μπορείτε να φανταστείτε μόνοι σας τήν συνέχεια!!!! Οπότε για να τελειώνουμε η Τουρκία ειναι μία κότα λυράτη που κοκορεύεται μόνο και μόνο επειδή ξέρει οτι εχει να κάνει με ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ πού κυβερνάνε τήν Ελλάδα και μας εχουν φλομώσει στο ψέμα κάνοντας μας να νιώθουμε μειονεκτικά και με φόβο απέναντι σε ενα κράτος ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΩΝ πού οι Ελληνες με εναν πραγματικό ΑΡΧΗΓΟ ΕΛΛΗΝΑ το λιγότερο που θα τούς κάνουν θάναι να τούς διώξουν απ τήν ΠΟΛΗ και τα αλλα μέρη τα δικά μας και να τους στείλουμε στού διαόλου τήν μάνα απ οπου μάς ήρθαν!!!!
Τά συμπεράσματα δικά σας!!!

Ενας Ελληνας αναγνώστης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html