Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Εκδηλώσεις, Νέα Υόρκη, με παρέλαση (γιά 25 Μαρτίου, που θα γίνει 22 Απριλίου '18)


Η διοργανώτρια τοπική Ομοσπονδία, με πρόεδρο-αρχηγό τον...''ηγέτη'' Γαλάτουλα (''σοβαρό συνομιλητή'' του υφυπουργού Εξωτερικών ''αρμόδιου γιά Απόδημους'', Τέρενς Κουίκ, επειδή είναι του ''ίδιου επίπεδου''), εξακολουθεί να έχει στο ''σήμα'' της, τον ''φοίνικα'', ο οποίος καθιερώθηκε τον χρόνο 1968, γιά να τιμούν, οι τότε ηγέτες της (χουντικοί στην μεγάλη τους πλειοψηφία) την ''εθνοσωτήρια''. Και από τότε
παραμένει. Προτείνουμε να φύγει το ''πουλί'' και στην θέση του να μπει φωτογραφία του πρόεδρου Γαλάτουλα, που έχει γιά στήριγμά του, τους ''Χρυσαυγίτες'' Νέας Υόρκης.
Στις εκδηλώσεις, την κυβέρνηση του σάπιου-διεφθαρμένου κράτους των Αθηνών, θα εκπροσωπήσει η διαπλεκόμενη τουρίστρια, υπουργίνα Τουρισμού, η οποία ''λύσσαξε'' γιά πρόσκληση (γιά να κάνει και τα ψώνια της στην μεγαλούπολη). Δεν γνωρίζουμε ποιά άλλα κρατικοδίαιτα ''σούργελα'', που υποδύονται τους πολιτικούς στην Ελλάδα, θα παρευρεθούν, εκτός του μόνιμου επισκέπτη, δήμαρχου Γιώργου Πατούλη.
Η υπουργίνα κ. Κουντουρά θα μιλήσει στο δείπνο την παραμονή (21 Απριλίου '18), ''απευθύνοντας χαιρετισμό'' και, εξυπακούεται, την επομένη, στην παρέλαση-καρνάβαλο γιά την 25η Μαρτίου, που γίνεται Κυριακή 22 Απριλίου '18 (και όχι 22 Μαίου ή 22 Ιουνίου), περπατώντας στην 5η Λεωφόρο, θα φορά και την κορδέλα της ''προσκεκλημένης τελετάρχισας'', επειδή ένας τέτοιος καρνάβαλος, χρειάζεται και 'Ελληνες πολιτικούς-καρναβαλιστές. Δεν αρκούν μόνο η ''γιαγιά'' (αρχιεπίσκοπος) και οι ''τουρίστες'' 'Ελληνες διπλωμάτες.
Μπορεί η παρέλαση να έχει πάλι μόνο 4.000 - 5.000 παρελαύνοντες και θεατές μαζί, όπως τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν έχει σημασία. Θα παρουσιαστεί ως ''μεγαλειώδης'' με ''100.000'' κόσμο (μόνιμος ο αριθμός που ανακοινώνεται από τα ''ψώνια'' της Ομοσπονδίας του ''γκέττο'' μας στην Αστόρια και απευθύνεται σε... τυφλούς και σε χαζο-ΜΜΕ στην Ομογένεια και στην Ελλάδα). Σημασία έχει το χρήμα της Ομογένειας, γιά την παρέλαση, το κέρδος της οποίας χρησιμοποιείται γιά τις ''ανάγκες'' όχι της παρέλασης, αλλά αυτές της αμαρτωλής Ομοσπονδίας.
Σημ.: Η Ομοσπονδία Νέας Υόρκης ΟΦΕΙΛΕΙ να προσκαλέσει και τον ''υφυπουργό Εξωφρενικών, αρμόδιο γιά Απόδημους'' (βοήθειά μας), Τέρενς Κουίκ. Παρέλαση-καρνάβαλος, μόνο με Πατούλη, Κουντουρά, αλλά χωρίς Τέρενς, θα είναι κάτι σαν ''σκορδαλιά χωρίς σκόρδο''. Από βουλευτές, συνιστούμε τον κωμικό, Ζουράρι. Ας είναι όλοι οι προσκεκλημένοι, ΑΝΕΛ. Το θέαμα, το γέλιο μετρούν. Σαν αυτό που μας πρόσφερε ο Κούλης (Μητσοτάκης), ως... ''μέγας τελετάρχης'' (2016).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html