Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Ομογενειακή Οργάνωση καλεί τους Ελληνοαμερικανούς σε εγρήγορση (και δράση) στις ΗΠΑ, με αφορμή τα ''σύννεφα πολέμου'' στο Αιγαίο


Υπόθεση δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία:
Γιατί δεν διαμαρτύρεται ο ''οικουμενικός Πατριάρχης'' Βαρθολομαίος;;;
Ενώ ''ευλόγησε'' (!!!) με επιστολή του στον Ερντογάν την στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας (εισβολή στην περιοχή Αφρίν της Συρίας), γιά την συνεχιζόμενη  κράτηση των δύο
Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία, ο φιλοχρήματος ''πράκτορας της Τουρκίας'', τώρα ''έχει βγάλει τον σκασμό''. Το ίδιο και τα ανθρωπάκια (αρχιεπίσκοπος και μητροπολίτες) της θυγατρικής του, εμπορικής επιχείρησης, ''Αρχιεπισκοπή ΗΠΑ''.
Θυμίζουμε ότι ο θλιβερός, αποτυχημένος ''καραγκιόζης'', που υποδύεται τον ''αρχιεπίσκοπο Αμερικής'' (ο Δημήτριος), δεν είπε κουβέντα στον πρόεδρο Τραμπ γιά ελληνοτουρκικά (προκλήσεις Τουρκίας κλπ) στην ομιλία του, στην εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου στον Λευκό Οίκο (έγινε 22 Μαρτίου '18). Και αυτό γιά να μην ''στεναχωρηθεί'' ο οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, τον οποίον ακόμα ανεχόμαστε ως Ελληνισμός στις ΗΠΑ, αν και γνωρίζουμε ότι είναι ''βρώμικος'' και μας διάλυσε γιά να μας ''αρμέγει''.



Λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«ΘΕΜΑ: Η τουρκική προκλητικότητα και η υποχρέωση της Ομογένειας, ΗΠΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ''ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ''
Προς όλες τις Οργανώσεις και τους Ομογενείς ΗΠΑ.
Με αφορμή την κλιμακούμενη τουρκική επιθετικότητα-προκλητικότητα εις βάρος Ελλάδας και Κύπρου, που εκδηλώνεται με πράξεις και δηλώσεις, η Ελληνοαμερικάνικη Κοινότητα δεν μπορεί να παραμένει αδρανής. Ζούμε και δραστηριοποιούμεθα στην μόνη υπερδύναμη, τις ΗΠΑ. Οφείλουμε να παρέμβουμε στην πολιτική ηγεσία της χώρας, καταγγέλλοντας την τουρκική προκλητικότητα, η οποία μπορεί από ''ατύχημα'' ή άλλους παράγοντες, να οδηγήσει σε πολεμική εμπλοκή στο Αιγαίο.
Καλούμε τις Οργανώσεις-μέλη μας, ακόμα και αυτές που προβαίνουν σε διασπαστικές ενέργειες, λόγω προσωπικών υπερφιλοδοξιών των προέδρων τους, σε εγρήγορση γιά συντονισμένη παρέμβασή μας στην Ουάσιγκτον και αλλού. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα (γιά ενέργειες)». Την ανακοίνωση (29 Μαρτίου '18) της τριτοβάθμιας Οργάνωσης, υπογράφουν: Βασ. Ματαράγκας, πρόεδρος και Παν. Μπαλτατζής, γ. γραμματέας.
Είναι η πρώτη ομογενειακή Οργάνωση που προβαίνει σε τέτοια κίνηση, τώρα που η τουρκική προκλητικότητα θα εκτονωθεί -από ότι φαίνεται- με πολεμική ενέργεια στο Αιγαίο. 'Ολες οι υπόλοιπες Οργανώσεις, μαζί Εκκλησία, ΑΧΕΠΑ κλπ, τηρούν ''ένοχη σιωπή''. Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός της ''αφασίας'' των τουριστών του θλιβερού υπουργείου Εξωτερικών, που υποδύονται τους 'Ελληνες διπλωμάτες στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html