Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Οπλοφορία στην Ελλάδα: Τι ισχύει, πόσο εύκολα χορηγείται η άδεια - Όλες οι απαντήσεις


Σε περίπτωση πυροβολισμού στον αέρα η βολίδα ακολουθεί καθοδική πορεία αλλά α) είναι ακίνδυνη ή β) υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού; Αυτή είναι μια από τις ερωτήσεις.  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΒΟΛΙΔΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑ Α) ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΗ Η Β) ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Το News 24/7 παρουσιάζει πόσο εύκολο είναι να αποκτήσεις όπλο στην Ελλάδα, ποια είναι η
διαδικασία, ποια η αρμόδια αρχή και άλλες ιστορίες τρέλας που έχουν οδηγήσει στα τελευταία φαινόμενα
Νίκη Μπάκουλη
08 Απριλίου 2018 12:37
Τον Μάιο του 2016 έγινε τροποποίηση στους όρους και τις προϋποθέσεις, βάσει των οποίων κάποιος πολίτης μπορούσε να αποκτήσει άδεια οπλοφορίας, για ατομική ασφάλεια.

Έκτοτε προβλέπεται η διεξαγωγή εξετάσεων, που περιλαμβάνουν 30 ερωτήσεις (από λίστα 124 και είναι ανάλογες με τον τύπο όπλου που ενδιαφέρει την κάθε αίτηση), αλλά και πρακτικό κομμάτι για λύση και συναρμολόγηση όπλου, γέμιση και απογέμιση, μαζί με ασφαλή χρήση. Σημείωση: στις προϋποθέσεις δεν ανήκουν τα μαθήματα σκοποβολής.

Το News 24/7 σας παρουσιάζει κάποιες από τις ερωτήσεις, στις οποίες καλούνται να απαντήσουν οι ενδιαφερόμενοι και αναλύει όσα χρειάζονται, ώστε να αποδείξει κάποιος πως όντως έχει ανάγκη οπλοφορίας, για ατομική ασφάλεια.

Το ερωτηματολόγιο του καλού κατόχου άδειας οπλοφορίας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html