Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Πρωτοπόρος ο πρόεδρος!



Προσθήκη λεζάντας

Μετά από αυτό, το πρώτο δείγμα απελευθέρωσης μπροστά στις κάμερες: Nέο προεδρικό σοκ!  πλέον ο γηραιός πλανητάρχης δείχνει να έχει
πάρει φόρα! 

Και να μην λογαριάζει κανέναν. Πρωτόκολλα, επίσημους κι ανεπίσημους, συζυγικές παρουσίες σε προεδρικό επίπεδο κρατών, δημοσιογράφους, συντηρητικούς και νεοσυντηρητικούς μέσα κι έξω από το κόμμα του, πουριτανούς και θεοσεβούμενους αμερικανούς που ποντάρουν πάνω του την έμπρακτη καταδίκη της ακολασίας που απειλεί τα χρηστά ήθη και παραδόσεις της "God bless America".
Και δεν μπορεί να συγκρατήσει το χέρι του όταν έχει δίπλα του κάποιον καλοβαλμένο άνδρα, ανεξαρτήτου ηλικίας.
Ίσως βέβαια και να του είπαν ότι στη Γαλλία οι άνθρωποι είναι πιο ελευθεριακών αντιλήψεων και έχουν λιγότερα ταμπού από τους συμπατριώτες του και βάλθηκε να αποδείξει ότι δεν είναι οπισθοδρομικών και υπερσυντηρητικών αντιλήψεων. Όπως επανειλημμένα του έχουν προσάψει μέσα σε σωρεία άλλων κακοηθειών: Βλέπε οργή για ύποπτα κολλητηλίκια με τον Πούτιν και σκάνδαλο επηρεασμού του εκλογικού σώματος στις τελευταίες αμερικανικές εκλογές και με τη συνέργεια του facebook.
 Ίσως και να τον συμβούλεψαν ότι, στις παρούσες συγκυρίες κυνηγιού ομοφοβικών δαιμόνων και μαγισσών που διαμορφώνουν κυρίαρχο κοινωνικό κλίμα παγκοσμίως, χρήσιμο θα ήταν να επιδείξει ένα "αναγεννημένο" κι απελευθερωμένο από προκαταλήψεις προφίλ.
Ίσως και να βαρέθηκε να πνίγει μέσα του τα συσσωρευμένα απωθημένα πολλών δεκαετιών της ζωής του.
Ποιος ξέρει;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η προεδράρα πρωτοπορεί! Ούτε ο "θα μπορούσα να κάνω λαμπρή καριέρα στη showbiz" Ομπάμα δεν είχε να επιδείξει τέτοια χάρη κι άνεση κινήσεων και ανοιγμάτων ή μηνυμάτων προς όλες τις "καταπιεσμένες μειονότητες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html