Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Με όλες τις τιμές υποδέχτηκε το ελληνικό κράτος, ζευγάρι δημοσίων υπαλλήλων από τη Μεγάλη Βρετανία



Το πρόγραμμα των μισθωτών του βρετανικού δημοσίου είναι βαρύ, καθώς αναμένεται να συναντηθούν και με τον πρωθυπουργό και τη σύντροφό του σήμερα, καθώς και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αύριο το ζεύγος θα συναντηθεί και με τον Αρχιεπίσκοπο
Ιερώνυμο, αφού πλέον η Εκκλησία έχει αναδειχθεί σε σημαντικό διαμορφωτή των πολιτικών εξελίξεων, ενώ θα συναντηθεί και με εκπροσώπους της ελληνικής εμπορικής ναυτιλίας, έχοντας έτσι έναν ολοκληρωμένο κύκλο επαφών με όσους διαφεντεύουν τη μοίρα της πλέμπας αυτής της χώρας.

Η επίσκεψη του ζευγαριού, που χαρακτηρίζεται ως “επίσημη”, θα ολοκληρωθεί μεθαύριο στην Κρήτη, όπου θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού, ενώ αργότερα θα επισκεφτούν και πρόσφυγες, ώστε να δουν από πρώτο χέρι πώς μοιάζουν αυτοί οι μελαμψοί τύποι που βομβαρδίζει το κράτος τους αλλά δεν τους επιτρέπει να πάνε στην Ευρώπη.

Συνολικά η επίσκεψη των δημοσίων υπαλλήλων του βρετανικού δημοσίου αποτιμάται θετικά καθώς ενισχύει την ελληνοβρετανική φιλία, ενώ ταυτόχρονα είναι και μια ευκαιρία για το ηλικιωμένο ζευγάρι να ξεφύγει λίγο από τη μιζέριαπου επικρατεί στο νησί των 60 εκατομμυρίων ανθρώπων, όπου περίπου 3 εκατομμύρια παιδιά, ζουν κάτω από τα όρια της σχετικής φτώχειας.

spasmenoparathyro





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html