Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Αγιασμό στα καρμπιρατέρ των πιστών έκανε και φέτος εκκλησία στο Ναύπλιο



Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στη χώρα ας βρίσκονται σε πλήρη άνθιση, παρά τις συντεταγμένες προσπάθειες των κληρικών για τον περιορισμό του φόρου αίματος στην άσφαλτο.
9 Μαΐου, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Μάρτυρος Χριστοφόρου προστάτη των οδηγών, οι παπάδες βγήκαν από τις εκκλησίες και με όπλο τους τον αγιασμό και κάμποσα τσαμπιά βασιλικού, έκαναν έναν επαναληπτικό αγιασμό σε ΙΧ, μηχανάκια, ταξί και ασθενοφόρα, μήπως και σταματήσουν να τρακάρουν, ή μήπως σταματήσουν να τρέχουν λάδια, να χαλάνε τα μπουζί και να καίγονται οι φλάτζες.
Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, το καπό πρέπει να είναι ανοιχτό, διότι ο αγιασμός μπορεί να διαπεράσει το μεταλλικό περίβλημα των κυλίνδρων του κινητήρα, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να διαπεράσει το μεταλλικό καπό, το οποίο είναι ενισχυμένο με σατανικό επίχρισμα, προφανώς για μεγαλύτερη αντοχή στις καιρικές συνθήκες.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Για περαιτέρω προστασία, προτείνουμε να εφαρμόσετε στο όχημά σας και αυτό το ελληνορθόδοξο ξόρκι που ισοδυναμεί με θείο σέρβις:

1 σχόλιο:

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html