Κυριακή 27 Μαΐου 2018

ΡΟΔΟΣ: ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΛΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !


Το βλέμμα στα έργα και πράξεις του σήμερον, που ντροπιάζουν!

Όπως υπέπεσε στην αντίληψη μας τελευταίως, ο δήμος Ρόδου προχώρησε σε αλλαγή συμβόλων στο σήμα κατατεθέν του, μιας που έχει πλειάδα αποκλειστικών συμβόλων, απο την
παρακαταθήκη των Ελλήνων των εθνικών χρόνων.
Έτσι αποφασίστηκε εν νυκτί σε δημοτικό συμβούλιο, το ρόδον που είχε ως σήμα  ο δήμος  να  αντικατασταθεί, και στην θέση του να τοποθετηθεί  αντίγραφη απεικόνιση του Απόλλωνος  απο νόμισμα της αρχαίας Ρόδου, με άλλα λόγια έβαλαν το κεφάλι του Θεού και προστάτη άλλοτε της Ρόδου  [για όλες τις χρήσεις] ως σύμβολο του δήμου.
Θα μπορούσε φυσικά να αναρωτηθεί και ο πιο αμέτοχος πολιτισμικά  κάτοικος του νησιού, που είναι το πρόβλημα με το νέο σήμα του δήμου; 
Πραγματικά δεν θα υπήρχε πρόβλημα και δεν θα εκδηλωνόταν καμία δυσφορία αν ο δήμος έθετε  όρια στην χρήση του!
Όμως αυτό δεν έγινε και αφέθηκε στην τύχη του, με αποτέλεσμα οι  άλογοι ιθύνοντες καριερίστες  του δήμου να το τερματίσουν.
Δηλαδή το σύμβολο σέβασμα για τους Έλληνες εθνικούς στο θρήσκευμα, να χρησιμοποιηθεί με τον πιο απαξιωτικό  τρόπο.
 Να στολίζει δηλαδή τους ξεχειλισμένους κάδους των απορριμμάτων.
Κατάντια λόγο απερισκεψίας η  ενορχηστρωμένη επίδειξη της κρατούσας εξουσίας;

Όπως πληροφορηθήκαμε ο δήμος Ρόδου ενημερώθηκε προ μηνών απο τον φορέα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας  για την ασεβέστατη  πράξη του, όμως απ'τι φαίνεται δεν έδειξε την ανάλογη προσοχή.
Για αυτό το λόγο, συλλογικότητα Ρόδιων πολιτών προχωρά σε μήνυση κατα παντός υπευθύνου στο δήμο Ρόδου για αυτήν την ντροπιαστική εικόνα στους δρόμους και γειτονιές του νησιού.
Πάρα ταύτα,  ενημερωθήκαμε,  οτι σκεπτόμενοι τον αντίκτυπο μιας μηνυτήριας αναφοράς με ταυτόχρονη γνωστοποίηση στα ΜΜΕ και υπουργείο πολιτισμού θα μπορούσε να δημιουργήσει  πανελλήνια κατακραυγή.
 Σύμφωνα με τα παραπάνω ο Δήμαρχος Ρόδου  Φ Χατζηδιάκος και αντιδήμαρχος πολιτισμού Τ Χατζηιωάννου καλούνται άμεσα να πράξουν τα δέοντα, και να αποκαταστήσουν την προσβλητική για όλους τους Έλληνες ντροπιαστική κατάσταση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html