Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Τα μυαλά κουρκούτια το έριξαν στην θρησκεία και στο θρησκευτικό παραλήρημα


Μόνον οι Άσωτοι υιοί μπορούν να γράφουν έτσι, όπως εσύ εδώ.

Έχω γνωρίσει μετά τεραστίας μου λύπης, πολλούς ασώτους υιούς στην Ελλάδα, στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη, οι οποίοι αφού κατανάλωσαν τεράστιες ποσότητες αλκοολικών ποτών, πολλά ναρκωτικά και έχασαν χιλιάδες ώρες ύπνου και εργασίας ένεκα
ανοήτων ξενυχτιών και δεν ικανοποίησαν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες, κλπ., έκαναν τα μυαλά τους κουρκούτια τελείως και αμετακλήτως με την συνεχή και μακροχρόνια χρήση όλων αυτών των δηλητηρίων. 
Όπως γνωρίζουμε όμως, όταν ο άνθρωπος χάσει την πραγματική ευτυχία καταφεύγει στα δηλητήρια και δηλητηριάζει τον εαυτόν του για να δημιουργεί το απατηλό και καταθλιπτικό υποκατάστατο της ευτυχίας που έχει χάσει.   
Μετά ταύτα όμως, αυτά τα κουρκούτια με μυαλά σαν τηγανισμένα οχταπόδια τι να κάνουν, τί να κάνουν,..... Το έριξαν στην θρησκεία και τους έπιασε ένα θρησκευτικό παραλήρημα και μια θρησκευτική λογοδιάρροια.
Έμαθαν 10 βιβλικά τσιτάτα και προσευχές και σαν τα μαγνητόφωνα παίζουν αυτήν την ίδια κασέτα χιλιάδες φορές (δεν τους έχει μείνει άλλο μυαλό για σκέψη και δημιουργία βλέπεις). Παρακαλούν τον Ιησού Χριστό να ξαναφτιάξει τα μυαλά τους. Αλλά όσο φτιάχνει τα περιτώματά τους άλλο τόσο φτιάχνει και τα μυαλά τους.
Έτσι λοιπόν και ‘συ μου αράδιασες ολίγα τσιτάτα της άχρηστης βίβλου και με φοβερίζεις με την κόλαση και τον αιώνιο θάνατο, παρ’ όλον ότι έχω το ελαφρυντικό της πλάνης. Δεν είχες βλέπεις ένα πραγματολογικό ή ιστορικό δεδομένο, ένα λάθος μου, ένα λογικό επιχείρημα, κλπ., για να αντιτάξεις. 
Εκεί λοιπόν στην βασιλεία των ουρανών που θα πας θα βρεις τον Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ οι οποίοι ευρίσκονται ήδη εκεί προ αμνημονεύτων χρόνων και είναι οι μόνοι που δεν θα κριθούν κατά την Δευτέρα Παρουσία του Γιοχσούαχ σας, σύμφωνα με την Ιερά Δογματική σας. Σας περιμένουν. Ο Αβραάμ μάλιστα θα σας βάλεις τους κόλπους του. Αλλά δεν σας λένε ότι σας περιμένει και ο Γαμαλιήλ. Όπως ο Αργόσχολος Φαύλος διδάχτηκε παρά τους πόδας του, έτσι και εσείς στην βασιλεία των ουρανών θα σας βάλει στα πόδια του και θα σας δείξει τα βερίκοκα του για μάθετε τι εστί βερίκοκο. Θα περάσετε πολύ καλά εκεί με αυτό τον Φαρισαίο νομοδιδάσκαλο του Ισραήλ, τον Μέγα Γαμαλιήλ. Ελπίζω να τον ξέρεις από τις Πράξεις των Αργοσχόλων!
Τουλάχιστον στην κόλαση εμείς θα έχομε λαμπρούς ανθρώπους σαν τον Αριστοτέλη ή τον Πλάτωνα ενώ εσείς σαν τον Συμεών τον Στυλίτη. Διάλεξε και πάρε....
Διαβάστε περισσότερα: Άρθρα και μελέτες επί του χριστιανικού φαινομένου
 Πάρε-Δώσε http://www.pare-dose.net

1 σχόλιο:

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html