Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Ημαθία: Συνελήφθη παπάς με καβατζωμένα 2 γραμμάρια κόκας κάτω από το ράσο του

Tα τελευταία χρόνια έχουμε αναδείξει ειδήσεις που σχετίζονται με τραγοπαπάδες, έχουμε αναδείξει ειδήσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά και τώρα έρχεται η στιγμή για το απόλυτο crossover που έχει δει ποτέ η ανθρωπότητα, αγαπητοί φίλοι, μιας και αυτό το περιστατικό από την Ημαθία, συνδυάζει δύο από τις πιο λούμπεν
καταστάσεις της ομορφότερης χώρας του κόσμου.

Όπως διαβάζουμε στο in.gr, oι άνδρες της Ασφάλειας Βέροιας, αξιοποιώντας πληροφορίες για τον επίμαχο παπά μετά από παρακολούθηση, έκαναν έλεγχο στο ΙΧ του και τον ίδιο και διαπίστωσαν ότι κάτω από το ράσο και συγκεκριμένα σε σημείο κοντά στα γεννητικά του όργανα έκρυβε 1,8 γραμμάρια κοκαΐνης. Ο έλεγχος και η σύλληψη έγιναν το απόγευμα της Τρίτης στο Πλατύ Ημαθίας. Μάλιστα ο ίδιος ο πάτερ είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις, οπότε μάλλον δεν πρόκειται για κάποια θεία έκλαμψη που συνέβη μια φορά.
Σύμφωνα με το τοπικό site, ο παπάς πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ παύθηκε από τα καθήκοντά του μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Ο Μητροπολίτης Βέροιας Παντελεήμων ανέφερε ότι οποιαδήποτε απόφαση για την καθαίρεση ή όχι του ιερέα θα ληφθεί από το Συνοδικό Δικαστήριο και ύστερα από την τελική απόφαση του ποινικού δικαστηρίου, που θα εκδοθεί με βάση τη δικογραφία, τις ανακρίσεις και τις καταθέσεις μαρτύρων.

 https://luben.tv/stream/156406

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html