Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Έφοδο στη Βουλή ετοίμαζαν τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Ετσι χρησιμοποιούν το όχλο και τους χρήσιμους ηλίθιους και μετά κρύβονται !

Στο σχέδιο αυτό, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές τις οποίες επικαλείται το ΑΜΠΕ, εντάσσονται όσα είπε ο βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης την Παρασκευή.
Το σχέδιο κατά τις ίδιες πηγές συνεχίστηκε και το Σάββατο, με επίθεση κατά της Βουλής, η οποία εξελίχθηκε, για περισσότερο
από τρεις ώρες, σε όλες τις εισόδους, με καδρόνια, πέτρες και σπασμένα μάρμαρα από τα Τάγματα Εφόδου.
Τα επεισόδια αυτά, αντιμετώπισε η Φρουρά της Βουλής με διμοιρίες των ΜΑΤ, ανέφεραν οι ίδιες πηγές.
Συμπλήρωσαν επίσης πως ήταν γνωστό στα κόμματα από την περασμένη Πέμπτη ότι επίκειτο επίθεση σε βάρος της Βουλής, και γι’ αυτό καταβλήθηκε προσπάθεια η συνεδρίαση επί της πρότασης δυσπιστίας το Σάββατο να μην «τραβήξει» μέχρι τα μεσάνυχτα, αν και «δεν συνέβαλαν όλοι», όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές.
Κατά τις ίδιες κοινοβουλευτικές πηγές, χρειάστηκε η παρέμβαση της Φρουράς ώστε να διασωθεί από φασιστικά στοιχεία Τυνήσιος μετανάστης, που την τελευταία στιγμή γλίτωσε από τα χέρια τους.
Οι ίδιες πηγές επεσήμαναν ότι η ομιλία του Κ. Μπαρμπαρούση έγινε από κείμενο και με την παρουσία πολλών μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, που προσήλθαν στην αίθουσα της Ολομέλειας την ώρα που θα την εκφωνούσε ο βουλευτής.
Οι κοινοβουλευτικοί κύκλοι εκτιμούν πως αν η Βουλή δεν χειριζόταν τα όσα είπε ο βουλευτής, με τον τρόπο που τα χειρίστηκε, τότε ίσως τα επεισόδια να ήταν ακόμη μεγαλύτερα.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι στον σχεδιασμό κλιμάκωσης των επιθέσεων στη Βουλή, εντάσσεται και η δημοσιοποίηση των κινητών τηλεφώνων των βουλευτών, που τα τελευταία 24ωρα «βομβαρδίζονται» από πολυάριθμες ανώνυμες κλήσει
https://www.tribune.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html