Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Νέα στοιχεία για την αυτοκτονία του στρατιώτη στη Ρω – Τι είδε οπλίτης που έκανε μαζί του σκοπιά!

Συγκλονίζει η αυτοκτονία του στρατιώτη πάνω στη σκοπιά του, στη Ρω. Σε κατάσταση σοκ ο συνάδελφός του, που έζησε τα πάντα, από απόσταση αναπνοής...
Η αυτοκτονία του στρατιώτη στη Ρω, έχει βυθίσει στο πένθος τις
Ένοπλες Δυνάμεις και έχει προκαλέσει σοκ στους συναδέλφους του αυτόχειρα. Όλα έγιναν νωρίς το πρωί, με τη διερεύνηση της υπόθεσης να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με στόχο να πέσει φως στις άγνωστες πτυχές της.
Σοκ στη Ρω από την αυτοκτονία του στρατιώτη

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία για τον αυτοπυροβολισμό του στρατιώτη στο φυλάκιο της Ρω που βύθισε στο πένθος τον Στρατό Ξηράς. Σύμφωνα με πληροφορίες το τραγικό περιστατικό έζησε από απόσταση αναπνοής ο δεύτερος οπλίτης με τον οποίο έκαναν μαζί σκοπιά.

Κατά τις ίδιες πηγές ενημέρωσης η σορός του 22χρονου στρατιώτη αναμένεται να μεταφερθεί με ελικόπτερο Chinook της Αεροπορίας Στρατού στη Ρόδο, όπου και θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβάν σημειώθηκε στις 08.40 το πρωί και όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο ΣΤΡ (ΠΖ) Ε.Τ. της 2018 Β/ ΕΣΣΟ, δυνάμεως της ΔΑΝ Μεγίστης, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στη νήσο Ρω και περί ώρα 08:40 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με το ατομικό του οπλισμό.
Του γεγονότος, επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές. Οι οικείοι του έχουν ενημερωθεί για το συμβάν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html