Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Δράση ΤΩΡΑ !!! 12 X ρ ό ν ι α ! !



ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΕΔΩ

Μας μένουν μόνο 12 χρόνια για να σταματήσουμε την καταστροφική κλιματική αλλαγή. Η ΕΕ τώρα προωθεί ένα επείγον σχέδιο για ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ των ρύπων, αλλά ο Τραμπ και οι σύμμαχοί του ετοιμάζονται να το μπλοκάρουν στην κρίσιμη διάσκεψη για το κλίμα που γίνεται αυτές τις μέρες. Είναι ειλικρινά δίλημμα επιβίωσης ή αυτοκτονίας -- ας πλημμυρίσουμε την ΕΕ με στήριξη. Υπόγραψε την έκκληση για επείγοντα μέτρα:
ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΕΔΩ

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

Κορυφαίοι επιστήμονες μόλις προειδοποίησαν ότι έχουμε μόνο 12 χρόνια για να αποτρέψουμε την κλιματική καταστροφή -- 12 χρόνια!!

Οι κυβερνήσεις του κόσμου συναντιούνται αυτές τις μέρες για να βρουν λύσεις, και η ΕΕ προτείνει ένα επείγον σχέδιο για ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Αλλά ο Τραμπ κι οι σύμμαχοί του θέλουν να το θάψουν.

Ας μην τους το επιτρέψουμε -- μιλάμε για επιβίωση ή αυτοκτονία!! Μαζί μπορούμε να στείλουμε ένα εκκωφαντικό παγκόσμιο αίτημα για 100% καθαρή ενέργεια, στην καρδιά της διάσκεψης που γίνεται αυτή τη στιγμή -- για να προστατέψουμε το μέλλον μας και όσα αγαπάμε. Πρόσθεσε το όνομά σου και διάδωσέ το!

Πάτα τον συναγερμό για το κλίμα

Firma







Τα επιστημονικά ευρήματα είναι τρομακτικά. Αν δεν δράσουμε τώρα, θα βιώσουμε μεγαλύτερες πυρκαγιές, τυφώνες και πλημμύρες, κατάρρευση των οικοσυστημάτων και άνοδο της στάθμης
της θάλασσας.

Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε: να μηδενίσουμε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα παγκοσμίως μέχρι το 2050 και να στραφούμε επειγόντως στην 100% καθαρή ενέργεια.

Είναι στο χέρι μας να υπερασπιστούμε το ευρωπαϊκό σχέδιο για ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ εκπομπές και να φροντίσουμε να ακολουθήσουν το παράδειγμα κι άλλες χώρες. Η ομάδα του Avaaz θα παραστεί στη διάσκεψη για να παραδώσει τις φωνές μας απευθείας στους ηγέτες -- υπόγραψε τώρα και διάδωσέ το:

Πάτα τον συναγερμό για το κλίμα
Συμβαίνει ήδη: πυρκαγιές, πλημμύρες, καύσωνες... Η κλιματική αλλαγή δεν ανήκει πια στο μέλλον, αλλά στο παρόν. Και θα χειροτερέψει αν δε δείξουμε ΤΩΡΑ στους πολιτικούς ότι το κλίμα του πλανήτη είναι πρώτη προτεραιότητα! Ας υψώσουμε τη φωνή μας.

Με ελπίδα,
Iain, Risalat, Fatima, Diego, Andrew και ολόκληρη η ομάδα του Avaaz

Περισσότερες πληροφορίες:

Διάσκεψη ΟΗΕ: Η κλιματική αλλαγή δεν ήταν ποτέ τόσο σοβαρή -- Ναυτεμπορική
https://www.naftemporiki.gr/story/1419989/diaskepsi-oie-i-klimatiki-allagi-den-itan-pote-toso-sobari

COP24: Ποιος θα σώσει το παγκόσμιο κλίμα; -- Τhe TOC
http://www.thetoc.gr/diethni/article/cop24-poios-tha-swsei-to-pagkosmio-klima

Η κλιματική αλλαγή θα επιφέρει το τέλος των πολιτισμών -- Καθημερινή
http://www.kathimerini.gr/998711/article/epikairothta/perivallon/h-klimatikh-allagh-8a-epiferei-to-telos-twn-politismwn

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί ότι έχουμε 12 χρόνια για να περιορίσουμε την καταστροφική κλιματική αλλαγή (στα Αγγλικά) -- The Guardian
https://www.theguardian.com/environment/2018/oct/08/global-warming-must-not-exceed-15c-warns-landmark-un-report

«Δεν πιστεύω σε αυτήν», δήλωσε ο Τραμπ σχετικά με έκθεση για την κλιματική αλλαγή (στα Αγγλικά) -- BBC
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-46351940

Ο επικεφαλής της ΕΕ για το κλίμα ζητά καθαρές μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μέχρι το 2050 (στα Αγγλικά) -- Reuters
https://www.reuters.com/article/us-climate-change-eu/eus-climate-chief-calls-for-bloc-to-go-for-net-zero-emissions-by-2050-idUSKCN1NW212



Το Avaaz είναι το μεγαλύτερο κίνημα πολιτών με 47 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως
. Κινητοποιούμαστε για να φέρνουμε τις απόψεις και τις αξίες των λαών στο επίκεντρο των παγκόσμιων πολιτικών αποφάσεων. Η λέξη «Avaaz» σημαίνει «φωνή» ή «τραγούδι» σε πολλές γλώσσες. Τα μέλη του Avaaz βρισκόμαστε σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ η ομάδα μας είναι διασκορπισμένη σε 18 χώρες και 6 ηπείρους, και χρησιμοποιεί 17 γλώσσες. Μάθε περισσότερα για τις μεγαλύτερες νίκες του κινήματός μας ή βρες μας στο Facebook και το Twitter.

Έλαβες αυτή την ειδοποίηση επειδή στις έγινες μέλος του Avaaz υπογράφοντας ένα ψήφισμα με τη διεύθυνση email Nektron444@gmail.com.

Για να βεβαιωθείς ότι οι ειδοποιήσεις του Avaaz εμφανίζονται στα εισερχόμενά σου, πρόσθεσε το avaaz@avaaz.org στις επαφές σου. Αν θέλεις να αλλάξεις το email, τη γλώσσα ή άλλα στοιχεία σου, πάτα εδώ, ενώ αν θέλεις να σταματήσεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις πάτα εδώ για να διαγραφείς από μέλος.


Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με το Avaaz, μην απαντήσεις σε αυτό το email. Απλά γράψε μας μέσω του συνδέσμου www.avaaz.org/el/contact.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html