Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Μισάνθρωπο Στρατηγική βρίσκουμε ολοφάνερα στην Παλαιά και Νέα Διαθήκη! Παραθέτω αποσπάσματα πού αποδεικνύουν την δολερή αυτή πρόσοψη του Εβραίο-Χριστιανισμού!


Πόλεμος
_____1 Samuel 15:3 «Τώρα πήγαινε και πρόσβαλε[πλήξε, χτύπησε] την Amalek, και ολοσχερώς κατέστρεψε ότι έχουνε[τά πάντα], και μην αφήσεις κανέναν να ξεφύγει-αλλά σκότωσε[δολοφόνησε] και τά δύο, άνδρα και γυναίκα, βρέφος και νεογνό, βόδι και πρόβατο, καμήλα και γαϊδούρι».

Πόλεμος
_____Numbers 31:7 «Πολέμησαν εναντίων της Midian, έτσι όπως ο Θεός διέταξε τον Μωϋσή, και σκοτώσανε τους πάντες».

Πόλεμος
Joshua 6:20-21[/b] «Όταν οι άνθρωποι ακούσανε τον ήχο των τρουμπετών, αρχίσανε να φωνάζουνε με όλη τους την δύναμη. Ξαφνικά, τά τείχη της Jericho[της Ιεριχώ] πέσανε, και οι Ισραηλίτες όρμισαν αμέσως μέσα στην πόλη [Ιεριχώ] και την κυρίεψαν. Καταστρέψανε ολοσχερώς τά πάντα εις αυτήν-άνδρες και γυναίκες, νέους και γέρους, κτήνη, πρόβατα, γαϊδούρια-τά πάντα».


Πόλεμος
_____Joshua 8:24-25 «Όταν το Ισραήλ τελείωσε τον σκοτωμό όλων των ανδρών της Ai [πόλεως Αϊ] στα χωράφια και στην έρημο όπου τους κυνήγησαν, και όταν καθένας από αυτούς σκοτώθηκε με το σπαθί, όλοι οι Ισραηλίτες γυρίσανε πίσω στην Αϊ και σκοτώσανε όλους πού ευρίσκονταν μέσα. Δώδεκα χιλιάδες άνδρες και γυναίκες πέσανε[θανατωθήκανε] εκείνη την ημέρα-όλοι οι κάτοικοι της Αϊ».

Πόλεμος
_____ Isaiah 13:15-16
«Whoever is captured will be thrust through; all who are caught will fall by the sword. Their infants will be dashed to pieces before their eyes; their houses will be looted and their wives ravished».
«Οποιοσδήποτε συλλαμβάνετε θα τροπωθεί διαμέσου [εμπήγω, κατατροπώνω] , όλοι όσοι πιάνονται θα πέσουν με το σπαθί. Τά βρέφη τους θα συντρίβονται σε κομματάκια μπροστά στα μάτια τους, οι οικίες τους θα ληστεύονται, και οι γυναίκες τους θα βιάζονται».

Πόλεμος
_____ Ezekiel 32:5-7 «Θα αφήσω την σάρκα σας στα όρη, και θα γεμίσω τις πεδιάδες με τά πτώματά σας. Θα ποτίσω το χώμα με αυτό πού ρέει από εσάς(εννοεί, το αίμα πού θα ρέει από τά πτώματα), και οι κοίτες των ποταμών θα γεμίσουν με το αίμα σας. Όταν σας σβήσω[από την ζωή] θα σκεπάσω τους ουρανούς(εννοεί το πλήθος των νεκρών θα είναι τόσο μεγάλο πού θα φθάσει και θα σκεπάσει τον ουρανό), και όλα τά αστέρια θα σκιαχθούν».

Ο Θεός Φονεύς!

Ο θεός φονεύς-Έξοδος- 12:29-30 «Τά μεσάνυχτα ο Κύριος[ο θεός] χτύπησε κάτω[σκότωσε] όλα τά νεογέννητα στην Αίγυπτο, από το νεογέννητο του Φαραώ, πού καθόταν στον θρόνο( εννοεί, τον Φαραώ πού βασίλευε τότε στην Αίγυπτο) μέχρι και το νεογέννητο του καταδίκου, πού ήταν στο μπουντρούμι, και επίσης τά νεογέννητα του κάθε κτήνους. Ο Φαραώ και η ακολουθία του[λειτουργοί, υπάλληλοι] και όλοι οι Αιγύπτιοι σηκώθηκαν κατά την διάρκεια της νύχτας, και υπήρχε δυνατός θρήνος στην Αίγυπτο, διότι δεν υπήρχε οικία χωρίς κάποιον νεκρό».

Ο θεός φονεύς _______ 2 Kings 19:35 «Εκείνη την νύχτα ο άγγελος του Κυρίου πήγε έξω και θανάτωσε εκατόν ογδόντα πέντε χιλιάδες [185.000]άνδρες στων Ασσυρίων το στρατόπεδο. Όταν οι άνθρωποι εξύπνησαν την επόμενη ημέρα-εκεί κείτονταν όλα τά νεκρά σώματα».

Ο θεός φονεύς _______ Jeremiah 25:33 «Εκείνη την ημέρα αυτοί πού θανάτωσε ο Κύριος[θεός] θα γεμίσουν την γή από άκρη ως άκρη. Κανείς δεν θα θρηνήσει για αυτούς ούτε θα μαζέψει τά σώματά τους για να τά θάψει. Θα είναι [οι νεκροί]σκορπισμένοι στο έδαφος σαν κόπρανα ζώων».

Ο θεός φονεύς _______ Jeremiah 25:34-38 «Θρηνείτε και βογκίζετε …Άφησε [ο Θεός] την φωλεά του ωσάν λιοντάρι γυρεύοντας το θήραμά του, και η γή τους[τών βοσκών]θα γίνει ερημωμένη από το σπαθί τού εχθρού και του Κυρίου τον άγριο θυμό.»

Ο θεός φονεύς -Αποκάλυψη - 9:15 «Και οι τέσσερεις άγγελοι πού ευρίσκοντο έτοιμοι για αυτήν ακριβώς την ώρα και μέρα και μήνα και έτος αμολήθηκαν να σκοτώσουν το ένα τρίτο του ανθρωπίνου είδους.»

«Ο θεός φονεύς -Αποκάλυψη Revelation 9:18 "Ένα τρίτο του ανθρωπίνου είδους σκοτώθηκε από τρείς λοιμούς φωτιάς, καπνός και θείον πού βγήκε από το στόμα τους.»


Όχι Ειρήνη.


1. Ματθαίος- 10:34 «Μην νομίσετε ότι έχω έλθει να φέρω ειρήνη στην γή. Δεν ήλθα να φέρω ειρήνη, αλλά το σπαθί".

2.Λουκάς- Luke 12:49-53 « Έχω[ο Ιησούς μιλάει εδώ για την αποστολή του στην Γή] έλθει να φέρω την φωτιά στην γή, και πόσο εύχομαι[ποθώ] να είχε είδη ανάψει! Αλλά έχω βάπτισμα να υποστώ, και πόσο αγχωμένος είμαι μέχρις ότου να γίνει αυτό! Νομίζετε ότι έχω έλθει να φέρω ειρήνη στην γή; Όχι, σας λέω, παρά διαίρεση.»

3.Λουκάς- 19:27 σε μια παραβολή του. «Αλλά εκείνοι οι εχθροί μου πού δεν με θέλανε να είμαι βασιλιάς τους-φέρτε τους εδώ και σκοτώστε τους μπροστά μου.»

4. Λουκάς - 22:36 «Είπε(ο Ιησούς) σε αυτούς, «…και εάν δεν έχετε σπαθί, πωλείστε το παλτό σας και αγοράσετε ένα(σπαθί)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html