Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΤΙΜΙΑ" ΖΩΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ" ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ!ΠΟΣΕΣ "ΤΙΜΙΕΣ"ΖΩΝΕΣ ΦΟΡΟΥΣΕ Η ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΙΑΜ?? ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΠΑΤΗ!!!


alt
Η ρωμέικη Ζώνη-1, έφτασε στο Βατοπέδι μετά από πολλές περιπέτειες με δωρεά του πολεμιστή Σέρβου ηγεμόνα Λάζαρου(1371-1389), συνοδευόμενη και από ένα μεγάλο κομμάτι του «Τίμιου» Σταυρού. Δυστυχώς τα ιερά κειμήλια δεν μπόρεσαν να σώσουν τον δωρητή τους ο οποίος μετά την άτυχη μάχη στο Κοσσυφοπέδιο δολοφονήθηκε από κάποιον συμπατριώτη του.. Που ήταν η Εβραία να τον προστατέψει??


alt
Ο Επίσκοπος Γκαστόνε του Πράτο με την Ρωμαιοκαθολική "Αγία" Ζώνη-2 Υπάρχουν όμως και άλλοι, λιγότερο επιδέξιοι, διαχειριστές των Ζωνών. Σύμφωνα με την παράδοση της πόλης Πράτο της Τοσκάνης, γύρω στον 13ο αιώνα η Ζώνη-2 παραδόθηκε από έναν ιερέα της Ιερουσαλήμ σαν γαμήλιο δώρο σε κάποιον Μικέλε, προσκυνητή από το Πράτο που παντρεύτηκε την κόρη του.  Ο ενάρετος ιερέας τους χάρισε ως δώρο γάμου αντί για πανωσέντονα ή σώβρακα, τη Ζώνη-2. Γυρίζοντας στο Πράτο ο Μικέλε κράτησε την Ζώνη χωρίς ο παμπόνηρος να το πει σε κανέναν και λίγο πριν πεθάνει (1171) την δώρισε στην εκκλησία του "Αγίου" Στεφάνου..
 
alt
Ο Μαρ Μαλάθεος Βαρνάβας, Επίσκοπος Χόμς και Χάμα, με την Συρορθόδοξη "Αγία" Ζώνη-3 Το μέγιστο κομμάτι της Ζώνης-3 που γεννοβολάει και άλλα, βρίσκεται σήμερα στην Παναγία της Αγίας Ζώνης στη Χόμς της Συρίας («The Belt of Holy Theotokos restored back to the historical Um az ; -Zinnar Church in Homs»). ΠΛΟΥΣΙΑ Η ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ!!Αλλα γιατι τίμια υπάρχει και άτιμη ζώνη??
Πόσο τιμια είναι κάποια που πήγε με ένα γέρο??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html