Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΘΡΗΣΚΕΙΑ ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕC ΠΡΟΒΑΤΑ Η ΠΗΓΗ ΔΕΙΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙCΜΟΥ!!! OI ΡΩΜHΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥC ΑΞΙΖΕΙ!!!! ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ!!


alt
Η χώρα μας φίλοι μου μέρα με την μέρα δείχνει σαν ένα ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί!!Εκκλησιαστικά σκάνδαλα, πολιτικά σκάνδαλα, και μια χώρα που ζει στον ρυθμό των ριάλιτι!!

ΟΛΟΙ φταίνε για το κατάντημα αυτής της χώρας, μα περισσότερο εμείς οι

ίδιοι που δεν ξεκολλάμε από τον οπαδισμό μας !!Και εξηγούμαι παρακάτω:Ας αρχίσουμε με τους πολιτικούς και τα κόμματα.Έχουν χωρίσει τον Ελληνικό λαό σε ομάδες όπως στο ποδόσφαιρο!!ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,Κ.Κ.Ε,ΛΑ.Ο.Σ,ΣΥΡΙΖΑ...και τον έχουνε ρίξει στην παγίδα της μεταξύς τους αντιπαράθεσης!Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσετε ,δεν βλέπετε ότι σας δουλεύουν όλοι??Αυτοί κάθε μέρα γίνονται πλουσιότεροι και εσείς φτωχότεροι?? 

Δεν βλέπετε ότι στις βουλευτικές παροχές είναι όλοι ενωμένοι και ψηφίζουν νόμους ομόφωνα για να γίνουν πλουσιότεροι??Ξυπνήστε επιτέλους και βάλτε τους στο ψυγείο, σταματήστε να παίζεται το παιχνίδι τους!!Πάτε στα πρωιναδικα και περιμένετε από τα σκυλιά της εξουσίας δικαίωση!!Όλα αυτά τα καλοταϊσμένα σκυλιά παίζουν το παιχνίδι της εξουσίας!!Μόνο μέσα από την αναβάθμιση του μυαλού σας θα βρεθεί λύση!!Δεν βλέπετε ότι η εκκλησία και οι ρασοφόροι έχουν για θεό μόνο το χρήμα??Γιατί τους στηρίζεται γιατί δεν τους δείχνετε ότι έχετε πάψει να είσαστε πρόβατα πια??Απαιτήστε δυναμικά από την εκκλησία να επιστρέψει πίσω τα κλεμμένα στον λαό, και να πάψουν να προκαλούν με την χλιδατη ζωή που κάνουν!!Ο μόνος δρόμος σωτηρίας σας είναι να δείξετε σε όλους αυτούς που σας εκμεταλλεύονται χρόνια τώρα με ψεύτικους θεούς και ψεύτικες ελπίδες ότι τα πρόβατα ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html