Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Μητροπολίτης καταγγέλλει τον διώκτη της Ομοφυλοφιλίας πατριάρχη της Γεωργίας, για παιδεραστία και Σοδομισμό

[Προσοχή μην το πληροφορηθεί ο κ.Ιερώνυμος και σοκαριστεί]

Ο πρωθυπουργός της Γεωργίας Γεώργιος Γκαχαρία γονατιστός μπροστά στη Χάρη Του (16.9.2019). Ο Επίσκοπος του Μπόντμπε που απομακρύνθηκε, τον κατηγορεί τώρα πως ως Υπουργός Εσωτερικών παρακολουθούσε μυστικά ιερωμένους και κατέχει σκανδαλώδη βίντεο κληρικών (TAMAR KADAGIDZE-JAMnews, 30.10.2019).
του Αναγνώστη Λασκαράτου
Η Γεωργία είναι η Ορθόδοξηχώρα στην οποία γεννήθηκε ο Ιεροσπουδαστής της Ορθοδοξίας Ιωσήφ Στάλιν και από την οποία κατάγεται ο ευλαβέστατος πρώην καπνεργάτης Ιβάν Σαββίδης (με το
περίστροφο), Άρχων Οφικιάλιος της Εκκλησίας, ιδιοκτήτης ελληνικών ΜΜΕ και συνομιλητής της ευλαβικής ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ορθόδοξος θεός τον αντάμειψε για την ευσέβειά του, χαρίζοντάς του αμύθητα πλούτη. Η ευλάβεια των κατοίκων της αρχαίας Ιβηρίας, ξεπερνά ακόμη και αυτήν των Ρώσων μουζίκων. Η θεοσεβής χώρα έχει τροφοδοτήσει την Ελλάδα με πολλούς νομοταγείς και φιλειρηνικούς μετανάστες (ευτυχώς δεν μας απειλούν γιατί δεν είναι Μουσουλμάνοι) μεταξύ των οποίων και ο Δαβίδ. Μ. εραστής και δολοφόνος (2008) γνωστού Έλληνα ζεν πρεμιέ. Ο πατριάρχης, ο κλήρος και οι πιστοί αυτής της χώρας μισούν πολύ και καταδιώκουν τους Μάρτυρες του Ιεχωβά και γενικώς τους αιρετικούς αλλά και τους ομοφυλόφιλους, έχοντας επισύρει εναντίον τους τις επιθέσεις διεθνών οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων (βλ. «Με αφορμή..»). Το Δεκέμβρη του 2015 ο πατριάρχης είχε το ανήκουστο θράσος να απαιτήσει να του δοθεί το προνόμιο της χορήγησης χάρης σε φυλακισμένους που θα το αιτούνταν, ιδέα που υιοθέτησε και ο πρωθυπουργός Garibashvili  (σκεύος επιλογής του δισεκατομυριούχου Ivanishvili), προκαλώντας την αντίδραση του Κέντρου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που θεώρησε την ιδέα ως απειλή για τη συνταγματική τάξη. Τον Άυγουστο του 2018 ο πατριάρχης χαρακτήρισε «προσβολή στο έθνος» την αποποινικοποίηση της χρήσης μαριχουάνας. Tον Ιουλιο του 2018 το Συνταγματικό Δικαστήριο αποφάσασισε πως τα προνόμια της Ορθόδοξης Εκκλησίας έναντι άλλων θρησκευτικών ομάδων στη νομοθεσία περί φορολογίας και κρατικής ιδιοκτησίας είναι αντισυνταγματικό ως άνιση μεταχείριση από το κράτος.
Στα 2017, ένας ευλαβής ιερέας, ο αιδεσιμότατος  πατήρ  Γεώργιος Μαμαλάτζε, επικεφαλής των υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων του Πατριαρχείου και  διευθυντής του ιατρικού κέντρου «Ιωακείμ και Άννα», κατηγορήθηκε πως προσπάθησε να δηλητηριάσει τον πατριάρχη με κυάνιο, σεβόμενος την παράδοση της Ανατολής, αφού με το ίδιο δηλητήριο  δολοφονήθηκε και ο ιερός Γρηγόριος Ρασπούτιν, πνευματικός πατέρας των Αγίων Νικολάου και Αλεξάνδρας. Συνέχεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html