Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Ο ευσεβής βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σαρακιώτης, με μητροπολίτες που ευλογούν τον Μιχαλολιάκο… […στέλνει και χαιρετισμό σε τιμητική εκδήλωση για ύποπτο και εμπαθή μητροπολίτη της Κατοχής]


Ο δεσπότης Ζητουνιού Γιάννης, ως Επίσκοπος Θεσπιών, με τον Φύρερ και με τον Σπίρτζη του ΣΥΡΙΖΑ
του Αναγνώστη Λασκαράτου
Ο βουλευτής λέγεται Σαρακιώτηςκαι εκλέγεται για δεύτερη φορά με τις ευλογίες της πολλαπλά εκτεθειμένης μητρόπολης Φθιώτιδας. Βρυκόλακας Βησσαρίων, Χρυσή Αυγή, Αθανασία του Αιγάλεω
είναι τρεις από τις ανοιχτές πληγές αυτής της Μητρόπολης για την εύνοια της οποίας ανταγωνίστηκαν σκληρά ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χ.Α. με νικητή τον πρώτο, αφού η δεύτερη μας αφήνει χρόνους, όσο κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε επίμονα να μακροχρονίσει ή έστω να πέσει στα μαλακά.
Ο Σαρακιώτης είχε πάρει την ευλογία του μισαλλόδοξου δεσπότη του Ζητουνιού Νίκου, που πέθανε πρόσφατα και που είχε κάποια ιδιαίτερη αδυναμία στη Χ.Α. εκδηλωμένη με δηλώσεις και με συνευρέσεις, χωρίς αυτό να κωλύει σχεδόν όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (βλ.ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ). Αν ο ΣΥΡΙΖΑ καλοτυχήσει και ξαναβγάλει βουλευτή στο Ζητούνι και στη Φθιώτιδα όλη, αφού δεν φαίνεται στον ορίζοντα άλλο κόμμα για το χώρο της ακροδεξιάς και καραμανλικής Κεντροαριστεράς, νομίζω πως τον Σαρακιώτη θα αντικαταστήσει επάξια ο Μακεδονομάχος Γκλέτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html