Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!


Δούλοι και κύριοι ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ
alt
   5  Οι δούλοι να υπακούτε στους επίγειους κυρίους σας με φόβο και τρόμο - μη και δε δώσετε καλή μαρτυρία - και με όλη την ειλικρίνεια της καρδιάς σας, σαν να το κάνετε για το Xριστό. 6Όχι για να σας βλέπουν, με κίνητρο να αρέσετε στους ανθρώπους, αλλά σαν δούλοι του Xριστού, που κάνετε το θέλημα του Θεού με όλη την ψυχή σας. 7Nα δουλεύετε με καλή διάθεση, έχοντας τη συναίσθηση πως το κάνετε για τον Kύριο κι όχι για τους ανθρώπους, 8κι έχοντας υπόψη σας πως, ό,τι καλό κάνει κανείς, γι' αυτό και θα ανταμειφθεί από


τον Kύριο, είτε δούλος είναι είτε ελεύθερος.
   9Kαι οι κύριοι με τον ίδιο τρόπο να συμπεριφέρεστε σ' αυτούς και παρατήστε τη μέθοδο της απειλής, έχοντας υπόψη σας ότι έχετε κι εσείς οι ίδιοι Kύριο κι ότι αυτός δεν κάνει προσωποληψίεςΟ Ιδουδαιο-χριστιανισμός (ή αλλιώς ο διεθνοποιημένος Ιουδαϊσμός) με υπομονή και μαεστρία κατασκεύασε το ιδανικό προϊόν συναλλαγής με την εξουσία. Τον απόλυτα υποταγμένο πολίτη! Ομολογώντας μάλιστα πως: «η πάλη ημών δεν είναι εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλά εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον τας εξουσίας, και εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του αιώνος τούτου» Εφεσ.6.12 Δηλαδή: ή πάλη μας δεν είναι κατά των απλών ανθρώπων, αλλά «εναντίων (προς παραπλάνηση και ανατροπή) των εξουσιών και των κόσμο-κρατούντων»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html