Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Ο καπετάν γελωτοποιός Αλ-α-βάνος ζητά περιφορά του Επιταφίου! - «🙉»


Εμείς οι Ελληνες κλαίμε για τις κλεμμένες μας εορτές,  και την οικειοποίηση τους απο τους συνωμότες ιουδαιχριστιανούς, Αδώνια  και ο θολοκουλτουριάρης κλόουν Αλαβάνος  ζητά την
περιφορά του εβραιο επιτάφιου????? Βρε Αλαβάνο πόσα κιλά μ@λ@κ@ς μπορεί να είσαι
Το άλλοτε ηγετικό στέλεχος της Αριστεράς σε ανακοίνωση που απέστειλε στα ΜΜΕ, επικρίνει ως λάθος την απόφαση να απαγορευτεί εφέτος η περιφορά του επιταφίου😕
Περιφορά του Επιταφίου με έναν ιερέα και τους πιστούς να μην ακολουθούν αλλά να ψέλνουν από τα μπαλκόνια τους το «Αι γενεαί πάσαι...» προτείνει ο Αλέκος Αλαβάνος.

Το άλλοτε ηγετικό στέλεχος της Αριστεράς σε ανακοίνωση που απέστειλε στα ΜΜΕ, επικρίνει ως λάθος την απόφαση να απαγορευτεί εφέτος η περιφορά του επιταφίου.


Με αυτόν τον τρόπο και με τον ψαλμό από τα μπαλκόνια, ο κ. Αλαβάνος εκτιμά πως θα τόνωνε ψυχολογικά τους ανθρώπους που βρίσκονται τόσες ημέρες στο σπίτι τους κλεισμένοι «και απομονωμένοι, και θα μας κάνει να νιώσουμε πως είμαστε ο ένας συναισθηματικά δίπλα στον άλλο και θα ξεπεράσουμε μαζί το κακό».

ΣΧΕΤΙΚΟ https://eleusisdiagoridon.blogspot.com/2017/04/to.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html