Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Ρεκόρ κρουσμάτων (110), σε Ελληνορθόδοξο εκκλησιαστικό γηροκομείο-19 νεκροί!


[O σατανικός ιός χτυπά ύπουλα Ελληνισμό-Ορθοδοξία]

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Ενώ η κυβέρνηση πιεζόμενη από ανθελληνικά κέντρα  ανακάλεσε την αρχική σοφή της απόφαση να μη φορούν οι πιστοί μάσκα μέσα στους ναούς, η Ορθοδοξία δέχτηκε κι άλλο χτύπημα στην Αυστραλία.


 Το Γηροκομείο «Βασιλειάς»  της Μελβούρνης, αναδείχτηκε πρώτο μεταξύ των πρώτων στόχων του σατανικού ιού στην Ωκεανία, αρχικά με 84 κρούσματα.  

Αντιγράφω από σχετικά ρεπορτάζ: «Τουλάχιστον 11 οι νεκροί από κορωνοϊό στη Βασιλειάδα». (σημ.Λ.: 4 μέρες πριν δημοσιευθεί το παρόν, έγιναν 19! efsyn/gr-2.8, από εφ. «Ν. Κόσμος»). «Όσον

αφορά στη Βασιλειάδα, που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, αυτής της κρίσης, η Ρυθμιστική Αρχή Λειτουργίας των γηροκομείων έχει απειλήσει ακόμα και με ανάκληση της άδειας λειτουργίας, επικαλούμενη τα ζητήματα που έχουν εγερθεί σε σχέση με το ξέσπασμα της επιδημίας στο γηροκομείο, και τον τρόπο αντιμετώπισης της από τη διοίκηση». «Εκνευρισμός και διαφωνίες σε σύσκεψη για την Βασιλειάδα». «..στον ελληνικό οίκο ευγηρίας της «Βασιλειάδας» να σημειώνει τα περισσότερα κρούσματα από κάθε άλλο (μεμονωμένο) κτιριακό συγκρότημα μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων (84)». «Μακάριος: Όλοι θρηνούμε για τους θανάτους στην “Βασιλειάδα”…Παρακαλώ όλους τους ανθρώπους να δείξουν υπομονή και να μας δώσουν χρόνο», επισήμανε προσθέτοντας ότι «μελετώ προσωπικά τα δεδομένα και αν χρειαστεί δε θα διστάσω να λάβω σκληρές αποφάσεις για το καλό του Ιδρύματος». Eνώ ο Αρχιεπίσκοπος θρηνούσε, οι προσβληθέντες (και οι ενδεχόμενες ευθύνες του) αυξήθηκαν: «τη Μελβούρνη συγκλονίζει η υπόθεση ενός ομογενειακού οίκου ευγηρίας, 110 τρόφιμοι του οποίου νοσηλεύονται προσβεβλημένοι από τον κορωνοϊό και είναι όλοι τους Ελληνες–Καταγγελίες για τραγικά λάθη στη φροντίδα των ηλικιωμένων» (ΤΑ ΝΕΑ-Ροββά Κατερίνα, 5 Αυγούστου 2020 | 05:00).

Συνέχεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html