Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Ο καθηγητής Γενετικής Μανώλης Δερμιτζάκης: Να σταματήσει η Θεία Κοινωνία- μαγνητοσκόπηση

 


πλησιάζουμε σε πολύ σοβαρά μέτρα, υπάρχουν μέτρα που καλύπτουν όλες τις πλευρές της ζωής μου, υπάρχει όμως κι ένα κομμάτι που από επιστημονικής άποψης κρύβει πολλές παγίδες και δεν το συζητάμε, γιατί είναι ταμπού, αυτό της Θείας Κοινωνίας]

Ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης και ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος μίλησαν στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για το θέμα της διακοπής της Θείας Κοινωνίας.

Να αλλάξει προσωρινά ο τρόπος που λαμβάνουν οι πιστοί τη Θεία Κοινωνία λόγω της πανδημίας,

πρότεινε ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης. Συγκεκριμένα ο καθηγητής επέστησε την προσοχή σε ό,τι αφορά τους χώρους λατρείας και του της Θείας Κοινωνίας.

«Δεν είναι κάτι περίεργο, για τους περισσότερους είναι κάτι πολύ λογικό», τόνισε σχολιάζοντας την δήλωσή του.

«Η λογική είναι πολύ απλή, αυτή την στιγμή αντιμετωπίζουμε ένα μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο, πλησιάζουμε σε πολύ σοβαρά μέτρα, υπάρχουν μέτρα που καλύπτουν όλες τις πλευρές της ζωής μου, υπάρχει όμως κι ένα κομμάτι που από επιστημονικής άποψης κρύβει πολλές παγίδες και δεν το συζητάμε, γιατί είναι ταμπού, αυτό της Θείας Κοινωνίας. Αν αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο γίνεται μπορεί να αποτέλεσει ένα επιπλέον μέτρο, που θα μειώσει την μετάδοση. Δεν πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σαν ταμπού», σημείωσε. Συνέχεια 

δείτε το βίντεο ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html