Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Γαλλία: Σκίτσα του Charlie Hebdo σε κυβερνητικά κτήρια ―ΕΥΓΕ!

ΕΔΩ ΕΥΡΩΠΗ!! ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΊΤΕ Η ΨΩΦΑΤΕ  ΞΕΧΕΙΛΙΣΜΕΝΟΙ  ΙΣΛΑΜΟΒΟΘΡΟΙ!! ΟΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΑΤΟΜΎΡΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΎΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΜΑΣ! 

ΟΛΟΙ ΠΛΑΤΗ  ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ-ΨΩΦΟ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΈΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ

[Ο Γάλλος πρόεδρος έδωσε την άδεια να φωτιστούν κυβερνητικά κτήρια με τα επίμαχα σκίτσα του Μωάμεθ  κηρύσσοντας τον πόλεμο στον ισλαμικό ριζοσπαστισμό]

Εδώ Σκίτσα του Charlie Hebdo σε δημόσια κτίρια του Μονπελιέ και της Τουλούζης…

Ανοχή μηδέν στον ισλαμικό φανατισμό φαίνεται να διακηρύττει ο Μακρόν ο οποίος

περνάει στην αντεπίθεση υποστηρίζοντας με επίσημες ομιλίες του και με ειδικές νομικές παρεμβάσεις ότι δεν θα ανεχτεί άλλες αποσχιστικές τάσεις μέσα στην κοινωνία. Την αρχή σήμανε η ομιλία που έδωσε στην κωμόπολη Μυρό όπου ο ίδιος έκανε, για πρώτη φορά, λόγο για το θρησκευτικό απομονωτισμό που βασίζεται στις αποσχιστικές τάσεις (séparatisme religieux) οι οποίες πια δείχνουν να συνιστούν σοβαρό πρόβλημα για τη γαλλική κοινωνία.

Στο πλευρό του Προέδρου φαίνονται να στέκονται οι Γάλλοι οι οποίοι, αν και ανεκτικοί στην πλειονότητά τους με τη διαφορετικότητα, δεν μπορούν πλέον πια να δώσουν περιθώριο ώστε να υπάρξουν και άλλα φαινόμενα όπως η πρόσφατη δολοφονία του ατυχούς καθηγητή. Συνέχεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html