Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Νεαρός Κύπριος καταγγέλλει ως παιδεραστή δημοφιλή εξομολόγο Αγιορείτη


[Άνοιξαν στόματα και πέφτουν ιερές μάσκες]

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Στην αλυσίδα των αποκαλύψεων σε βάρος της μαύρης Μαφίας του ράσου (πάρα πολλά κρούσματα-ηγεσία που συγκαλύπτει), προστέθηκε μια ακόμη ιερή υπόθεση από την Κύπρο. Την παραθέτουμε ασχολίαστη, ελπίζοντας πως η καθαρτήρια διαδικασία που ξεκίνησε από μια αθλήτρια, να στείλει πολλούς εγκληματίες-ιδιαίτερα βιαστές παιδιών στη φυλακή και ευχόμενοι η εμφανής διακομματική πολιτική και δικαστική προστασία που απολαμβάνουν τα ράσα, να μην μπορέσει να λειτουργήσει λόγω του διαμορφωμένου

κλίματος και της αφύπνισης των συνειδήσεων της κοινής γνώμης.

Φωτο: Από την συνεχή και ατελείωτη αλυσίδα της Ιερής Παράδοσης και του άτυπου θεσμού της Ορθόδοξης παιδεραστίας. Ένας Ρώσος ιερέας φέρεται να έχει συλληφθεί μετά από μαγνητοσκόπηση νοσηρών σεξουαλικών επιθέσων σε περισσότερα από 50 παιδιά. Ο Γιούρι Αμπράμοφ (πατήρ Σπυριδων) 39 ετών, πρώην ακτιβιστής στο υπέρ του Πούτιν πολιτικό κόμμα «Ενωμένη Ρωσία», αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες κακοποίησης από την τελευταία δεκαετία («’Paedo priest’» 1 Jan 2021, 15:19 «The Sun»).

Σε κάθε περίπτωση η δημοσιότητα αποτελεί εγγύηση κι ο κάθε τίμιος άνθρωπος ας συμβάλει σε αυτήν την κατεύθυνση της διάδοσης των καταγγελιών, όπως θα έκανε αν θύμα ήταν ο ίδιος ή τα παιδιά του («Νεαρός κατήγγειλε στην Αστυνομία μοναχό για σεξουαλική παρενόχληση από τα 12 του και για 10 χρόνια-politis/com, 28/02/2021-7:20»). Από το παρακάτω περιστατικό προκύπτουν για πολλοστή φορά οι τεράστιες ευθύνες των λεγόμενων «πιστών» γονέων (όπως καταγγέλθηκε πρόσφατα και στην υπό διερεύνηση-υποτίθεται-καταγγελία του Αγρινίου («Η συγκλονιστική μαρτυρία»-Ladylike, 26.1), που παραδίδουν μέσα στην ψυχική τους ανισορροπία ή στην διανοητική τους ανεπάρκεια τα παιδιά τους ανυπεράσπιστα στον κληρικό βιαστή, ακόμη και μέσα στο σπίτι τους. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι πως από τον Καλλίνικο του Πειραιά που καταγγέλθηκε πως παρενοχλούσε θεολόγο-ψάλτη γύρω από την Αγία Τράπεζα («Έργα και ημέρες»-ΤΟ ΒΗΜΑ, 13.3.2005), μέχρι τον Αγιορείτη του παρόντος που επιτίθετο την ώρα της εξομολόγησης, προκύπτει η απόλυτη βεβήλωση υποτιθέμενων ιερών της ορθόδοξης αίρεσης. Στην σημερινή υπόθεση παρόμοια εμπειρία φέρεται να είχε και ο νεαρότερος αδερφός του θύματος, ενώ ανάλογη μαρτυρία υπάρχει και από τρίτο άτομο. Για την υπόθεση ενημερώθηκε από το 2020 ανώτερος ιερωμένος στην Ελλάδα, ο οποίος ωστόσο απέρριψε τις καταγγελίες (όπως συνηθίζεται):

«Ο 27χρονος, που μου μιλούσε στην άλλη τηλεφωνική γραμμή, ήταν ολοφάνερο ότι ήταν πια αποφασισμένος να λυτρωθεί και να λυτρώσει και άλλα αγόρια/άντρες απ’ αυτή την κόλαση. Μετά από 15 χρόνια βασανιστήριο, κατάφερε να ξεπεράσει τις αναστολές του και την τρικυμισμένη θάλασσα μέσα του, και βρήκε τη δύναμη να περάσει το κατώφλι της ΑστυνομίαςΣυνέχεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html