Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

ΟΤΑΝ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ!!




Με παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, που εκδόθηκε τις τελευταίες ημέρες, κρίνεται μια εξαιρετικά περίεργη υπόθεση που υφέρπει και «βαλτώνει» στα ανακριτικά και εισαγγελικά γραφεία για πάνω από πέντε χρόνια και αφορά την κόρη του πρώην υπουργού Παιδείας και πανεπιστημιακού Γιώργου Μπαμπινιώτη.



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, παραπέμπεται για να δικαστεί για το αδίκημα της «τέλεσης

κατάχρησης σε ασέλγεια ανήλικης κάτω των 18 ετών» η παιδαγωγός και καθηγήτρια του Αρσακείου Μαρία – Φλώρα Μπαμπινιώτη (Φλωρίτα, κατά τους οικείους της), καθόσον για το επίμαχο χρονικό διάστημα, το οποίο αφορά το σκεπτικό του βουλεύματος, συναναστρεφόταν με ανήλικη μαθήτριά της, σχέση που έπειτα από καταγγελία χαρακτηρίστηκε ως επιλήψιμη. Το βούλευμα 2788/12 του Συμβουλίου Εφετών δεν είναι αμάχητο, γεγονός που σημαίνει ότι η πλευρά της κατηγορουμένης έχει το νομικό δικαίωμα με το ένδικο μέσο της αναίρεσης να το προσβάλει στον Αρειο Πάγο και να αναμείνει την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου, ώστε να καταστεί αμετάκλητο. Στο βούλευμα η κόρη του γνωστού γλωσσολόγου και πρώην πρύτανη εμφανίζεται ως κατηγορούμενη τελέσεως του αδικήματος που ορίζει το άρθρο 342 Π.Κ., κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα από δικαστικές πηγές, οι γονείς μιας ανήλικης μαθήτριας (μεγαλογιατροί στο επάγγελμα), η οποία φοιτούσε το επίδικο διάστημα στο Αρσάκειο, φέρεται να αντιλαμβάνονται ότι η κόρη τους εμφανίζεται προβληματισμένη απέναντι στην επαφή με την καθηγήτριά της. Συγκεκριμένα στοιχεία (γραπτά και ηλεκτρονικά), που οι γονείς επικαλούνται μετά βεβαιότητος ως αποδεικτικά και ακλόνητα, τους οδηγούν περί του έτους 2007-2008 στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Εκεί προβαίνουν σε μια «απίστευτη καταγγελία, η οποία έχει ως καταγγελλόμενη πλευρά τη γνωστή καθηγήτρια», όπως ανέφεραν πηγές. Την κόρη του πανεπιστημιακού και προέδρου της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων και συνάμα προέδρου του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ελληνικού Πολιτισμού και πρόεδρου της Γλωσσικής Εταιρείας των Αθηνών Γεωργίου Μπαμπινιώτη. Αστυνομικές πηγές σχολιάζουν τότε ότι οι γονείς καταγγέλλουν ότι η ανήλικη κόρη τους «δεχόταν συνεχείς πιέσεις, δώρα και υποσχέσεις από την κόρη του Γιώργου Μπαμπινιώτη. Οι γονείς ισχυρίζονται ότι υφίσταται το αδίκημα της σεξουαλικής παρενόχλησης και μάλιστα καλούν κι άλλους μάρτυρες, οι οποίοι δίνουν κατάθεση στο Τμήμα Ανηλίκων, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διεξάγεται. Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή λόγω της εμπλοκής πολύ γνωστών προσώπων και θα εξετασθεί εξονυχιστικά» είχαν αναφέρει οι ίδιες πηγές της Ασφάλειας Αττικής. Για το σοβαρό θέμα είχε ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή ο πατέρας της καθηγήτριας, πρώην πρύτανης, πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, πρόεδρος του Αρσακείου και σύμβουλος του τότε υπουργού Παιδείας Αρη Σπηλιωτόπουλου, Γιώργος Μπαμπινιώτης, ο οποίος στη συνέχεια έγινε υπουργός στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου.Το μέγα σκάνδαλο προσπάθησαν να το θάψουν το κοριτσάκι όμως ήτανε κορούλα μεγαλογιατρών. Και οι μεγαλογιατροί φέρανε το θέμα στη Δικαιοσύνη, που -φυσικά- το έθαψε. Οπότε οι μεγαλογιατροί πήγανε στον Τριανταφυλλόπουλο, αυτός άρχισε αποκαλύψεις, μετά πέσανε τηλεφωνήματα και «επαφές στενού τύπου» και σώπασε και ο Τριανταφυλλόπουλος! Αμέ! Ιδού γιατί σας το ξαναλέω, ώστε να σας εντυπωθεί για καλά: Να τι θα πει Ελλάδα!Το γεγονός έγινε το 2008 και, δεδομένου ότι το κάνανε γαργάρα τα ΜΜΕ (αποκαλυπτικά, επαναστατικά, αντιπολιτευτικά, ανατρεπτικά και όλα τα εις -ικά), το έβγαλε τελικά το «Τρωκτικό». Το τέλος του «Τρωκτικού» το ξέρετε. Και εγώ δεν έχω άλλο να σας πω - προς το παρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html