Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Η Παναγία η φεμινίστρια τιμωρεί το Άγιο όρος


[Πάνω από 200 μοναχούς χτύπησε ο κορωνοϊός-3 νεκροί-Πανελλαδική πρωτιά 10%]

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Τι κι αν εξαφάνισαναπό τον χάρτη των κρουσμάτων το Άγιο όρος, το μόνο μέρος της χώρας που απαγορεύεται να το επισκεφθεί η Ελληνίδα Αρχηγός του Κράτους, λες και είναι ρωσική επαρχία των προσκυνητών του «Λύκων της Νύχτας» και του ευσεβή δολοφόνου Πούτιν. Το γεγονός πως το περιβόλι της Παναγίας, όπως

αυτοαποκαλείται (η Παναγία ήταν άνδρας;) ήταν από νωρίς πρώτο στα κρούσματα, θύμα των αυταπατών του, ήταν ολοφάνερο όσο κι αν το έκρυβαν. 

Τώρα τα πράγματα έγιναν εκρηκτικά, συμπτωματικά μάλιστα, λίγο μετά την εισαγωγή στο Νοσοκομείο με κορωνοϊό του Βατοπεδινού Μητροπολίτη Λεμεσού, που παλιότερα είχε συκοφαντηθεί από κομμωτή δόκιμο μοναχό πως τάχα τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά στον Άθωνα (αν ήτο ποτέ δυνατόν!): « Αθώος ο μητροπολίτης Λεμεσού»  «Αθώος ο μητροπολίτης Λεμεσού, αποφάνθηκε η Μείζων Σύνοδος. Αναμένονται αντιδράσεις» (in.gr 6 Νοεμβρίου 2000 22:12). «Νωρίτερα, οι κατήγοροι του Αθανάσιου, Χρίστος Στάγκος, Λευτέρης Ψύλλος, Γιάννης Μεγαριώτης, και ο αρχιμανδρίτης Κωνσταντινίδης, που παρουσιάστηκαν ενώπιον της Συνόδου, είχαν παραπονεθεί ότι δεν τους επετράπη να μιλήσουν παρά μόνο μερικά λεπτά ο καθένας. Μάλιστα, ο αρχιμανδρίτης Ανδρέας Κωνσταντινίδης ισχυρίστηκε ότι όλα είναι «στημένα» για να αθωωθεί ο Αθανάσιος».

Συνέχεια α;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html