Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ "ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ


ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ "ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ

17 Ιαν 2013

Σχόλια

ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ "ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ"!!!ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ  ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!!!ΟΙ ΔΥΟ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ "ΜΑΖΑΣ"!!!ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ
Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την οργάνωση και λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού και 25 βουλευτικές τροπολογίες καθώς και η τροπολογία για τους ιεροδιδάσκαλους στις τρεις Μουφτείες της Θράκης, που θα μπορούν να διδάξουν το Κοράνιο σε δημόσια σχολεία στη Θράκη
Το νομοσχέδιο για την οργάνωση και λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού ψηφίστηκε από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ, καταψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΚΚΕ ενώ η Χρυσή Αυγή δήλωσε «παρών».
Κατά πλειοψηφία  ψηφίστηκαν επίσης οι 25 βουλευτικές τροπολογίες που έκανε δεκτές ο υπουργός Παιδείας. Το ίδιο ισχύει και για την επίμαχη τροπολογία με την οποία συμφώνησαν η ΝΔ,
το ΠΑΣΟΚ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αλλά και η Χρυσή Αυγή .
Σε ότι αφορά την ένταση που υπήρξε στη βουλή αναφορικά με την συζήτηση γύρω από την τροπολογία για τους "ιμάμηδες" αλλά και τους χαρακτηρισμούς της Χρυσής Αυγής για τον Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος  έκανε έκκληση να είναι όλοι προσεκτικοί στα λόγια τους.
 «Όποιοι μελετούν την ιστορία γνωρίζουν ότι η ανταλλαγή τέτοιων βαρέων φράσεων οδήγησε τη χώρα σε συμφορές. Θα πρέπει να διακρίνουμε ανάμεσα στον πατριωτισμό ο οποίος αδιαφιλονίκητα είναι δικαίωμα όλων και στην μισαλλοδοξία και των εθνικισμό. Θα πρέπει επίσης να χειριζόμαστε θέματα που άπτονται του εθνικού συμφέροντος και που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις διεθνείς σχέσεις της χώρας» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Παιδείας.
«Η επιλογή που προσφέρουμε δεν είναι μια συνολική ρύθμιση. Υπό αυτή την έννοια δέχθηκα την συζήτηση της τροπολογίας αλλά θεωρώ ότι θέματα όπως αυτά που άπτονται του εθνικού συμφέροντος θα πρέπει όλοι να τα αντιμετωπίζουμε με νηφαλιότητα κι έναν τρόπο που δεν δημιουργεί προβλήματα», τόνισε ο κ. Αρβανιτόπουλος εξηγώντας γιατί έκανε δεκτή την τροπολογία
ΠΗΓΗ:http://apollonios.pblogs.gr

5 σχόλια:

  1. Στα πλαίσια της ανεξιθρησκείας θα περιμένω να αναγνωριστεί και να αντιμετωπίζεται ισότιμα και η θρησκεία των προγόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρός είναι να ακούγονται ελεύθερες γνώμες !!!! Αδερφέ μου ΕΡΡΩΣΣΟ!!!!!!!! ΈΡΧΕΤΑΙ. Η ΗΜΈΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΉΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΆΣΕΩΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρόβλημα της Ελλάδος μας είναι οι μουσούλμανοι και οχι οι χριστιανοί νέκτρον φίλε μου κάλα τα γράφεις αλλά ασε τη θρησκεία ήσυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο ΠΟΥ και ως ΠΟΥ ρε προδοτες του πασοκ-ΝΔ δινετε το δικαιωμα στα ισλαμοπιθικια?
    οι προγονοι μου εδωσαν αιμα για την πατριδα γ@αμημενοι.
    ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΞΗΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΟΧΛΟΙ, ΜΗ ΑΡΚΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΙΝ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ, ΗΘΕΛΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΥΤΗ ΕΤΕΛΕΙΤΟ»
    «Αι πολιτικαί αρχαί ηναγκάζοντο να ενδώσωσιν ή έβλεπον αδιαφόρως την τοιαύτην των μνημείων εκείνων κατεδάφισιν. Τινές δε των επισκόπων και οι πλείστοι των μοναχών συνετέλουν προθυμότατα εις τον όλεθρον τούτον. Εις μάτην διεμαρτύροντο οι εθνικοί, Λιβάνιος, επ’ ελπίδι του να συγκινήση την ψυχήν του Θεοδοσίου, περιέγραφεν τα παθηματα του αρχαίου θρησκεύματος, λέγων προς τοις άλλοις, "οι δε μελανειμονούντες ούτοι… θέουσιν εφ’ ιερά, ξύλα φέροντες και λίθους και σίδηρον, οι δε, και άνευ τούτων, χείρας και πόδας… των πρώτων δε κειμένων, δρόμος επί τα δεύτερα και τρίτα, τολμάται μεν ούν καν ταις πόλεσι, το πολύ δε εν τοις αγροίς… χωρούσι τοίνυν δια των αγρών ώσπερ χείμαρροι κατασύροντες δια των ιερών τους αγρούς".
    Η φωνή αυτού δεν εισηκούσθη και το έργον της καταστροφής εκηκολούθησε. Τότε ανετράπη εκ βάθρων ο εν Αλεξανδρεία περίφημος ναός του Σεράπιδος, πάλαι ποτέ οικητήριον των επιστημών, και σώζων έτι κατά τους χρόνους τούτους τινά της αρχαίας σοφίας ίχνη. Τότε κατηδαφίσθη ο εν Απαμεία περικαλλής του Διός ναός. Τότε ηφανίσθησαν πλείστα άλλα της τέχνης αριστουργήματα.
    Τοιουτοτρόπως επί Θεοδοσίου εθριάμβευσεν ο χριστιανισμός…..»

    ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, Βιβλίον όγδοον, σελ. 264, 265, 266 Κ. Παπαρρηγόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html