Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ >Ε-Δ< ΓΕΝΙΚΟ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Carlsberg ΚΑΝΕΙΣ ΡΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΡΌΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΙΕΙ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΤΟΥΣ!!!δείτε εδώ γιατίΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΟ ΜΠΥΡΑΣ- ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΈΣ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ!!! 
ΟΛΟΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 
Είναι οι κλέφτες Δανοί που κατάκλεψαν την Ροδιακή μας πολιτισμική κληρονομιά το 1890-1914.Αναφορικά με το Ίδρυμα  Carlsberg και τις λαθροανασκαφές στην Ρόδο από το 1890 έως το 1914 σε μία χρηματοδοτούμενη αποστολή του ιδρύματος των αρχαιολόγων K.F. Kinch και  Christian Blinkenberg.

Πολλές από τις ανασκαφές έγιναν στην Λίνδο, στις Βρουλιές στον Αττάβυρο και
αλλού στην Ρόδο.
Από την Λίνδο ξύλωσαν το "Χρονικό της Λίνδου"το οποίο αναφέρει την καταγωγή των Ροδίων από τα βάθη των αιώνων-το θαύμα της Θεάς Αθηνάς- τα δώρα Μακεδόνων Βασιλιάδων όπως του μέγα Αλέξανδρου και του πατέρα του!! τις αποικίες των Ροδίων κτλπ

Σήμερα τα ευρήματα όλα είναι στο ιδιωτικό μουσείο «Ny Carlsberg Glyptotek»  http://www.glyptoteket.dk/ και δεν είναι όλα προσβάσημα. Η ταχ. Διεύθυνση : Ny Carlsberg Glyptotek, Dantes Plads 7. 1556 København V Denmark  Tlf. +45 33 41 81 41 – e-mail: info@glyptoteket.dk

Το κόστος του εισιτηρίου είναι περίπου 10 Ευρώ για να δει ένας επισκέπτης και ειδικά ένας Έλληνας τον Ελληνικό Πολιτισμό στην Δανία, ενώ όταν έρχονται στην Ελλάδα και πληρώνουν 5 Ευρώ εισιτήριο για να δούνε από κοντά την Ακρόπολη της Λίνδου και να νιώσουν την ενέργεια των αρχαίων ναών μας και να θαυμάσουν την ποιότητα των αρχιτεκτονικών αριστουργημάτων ξινίζουν τα μούτρα τους.

Αλλά δεν φταίνε αυτοί παρά μόνο ο εκάστοτε  Υπουργός Πολιτισμού που δεν τόλμησε να κάνει το Εισιτήριο τουλάχιστον ίσο του κόστους των Μουσείων της ΕΕ. Εδώ συμβαίνει, το εξής εάν είσαι φθηνός εκτός του ότι δεν σε εκτιμούν πιστεύουν ότι μπορούσες να είσαι ακόμα φθηνότερος και έτσι δεν αντλούν και τον ανάλογο σεβασμό.

Η ΜΠΥΡΑ ΜΥΘΟΣ είναι δικών τους συμφερόντων πλέον ,,δυστυχώς !!!


ΕΔΩ Η ΛΙΣΤΑ Brands της Carlsberg brewery Group: πέρα από τις ομώνυμες μπύρες της Carlsberg οι οποίες είναι καμιά δεκαριά.Lav (Serbia), Lvivske (Ukraine), Mythos (Greece), Pan (Croatia), Pirinsko (Bulgaria), Saku (Estonia), Sarbast (Uzbekistan), Semper Ardens, Shumensko (Bulgaria), Slavutych (Ukraine),Švyturis (Lithuania), Tuborg (Regional)

Ιδιωτικό Μουσείο της Οικογένειας του  JC Jacobsen και των συγγενών του - Οικογενειακό κόλπο !Υπάρχει και σχετικό «Αρχείο» που περιέχει μια ποικιλία από έγγραφα που αρχικά ανήκαν στον ιδρυτή της Carlsberg Breweries (Δηλ. της ομώνυμης Ζυθοποιίαςστην οποία ανήκουν μία σειρά από Ζυθοποιίες ανά τον κόσμο σήμερα όπως  γράφω παραπάνω


Πληροφοριακά Το 2009 η Carlsberg άρχισε την ψηφιοποίηση των εγγράφων αυτών, ώστε να καταστούν προσβάσιμα. Η Carlsberg έχουν επιλέξει και επικεντρωθεί στην ψηφιοποίηση των επιστολών προς και από JC Jacobsen τον εαυτό του και άλλα προσωπικά του έγγραφα, όπως σχέδια κλπ , τα σκίτσα, τα διπλώματα και άλλες διακρίσεις. Οι περίπου 725 επιστολές του JC Jacobsen και έγγραφα τώρα σε σάρωση, και αντιγραφή και εν μέρει σχολιασμοί ολα μαζί είναι η βάση δεδομένων που περιέχει περίπου 1200 έγγραφα. Κάπου εκεί μέσα ευελπιστούμε να υπάρχουν και οι εντολές συμφωνίες για τις εκσκαφές στην Ρόδο. Τα έγγραφα των κύριων κατηγοριών, «σημειώσεις», «φωτογραφίες» και «νομικά έγγραφα» θα μπορούν να αναζητηθούν σύντομα πιστεύουμε.

Το Ίδρυμα Η Carlsberg
Ιδρύθηκε το 1876 από τον ιδρυτή της Carlsberg, μπύρας και τον καπετάνιο Capt. JC Jacobsen. Η πλειοψηφία των μετοχών της Carlsberg A / S κατέχονται από το ίδρυμα.
Αργότερα μετονομάστηκε σε ΝΕΟ Ίδρυμα Carlsberg, σύμφωνα με τους κανόνες που αναφέρονται στον Χάρτη και το καταστατικό της έχει την δικαιοδοσία του Μουσείου.

Από τη δεκαετία του 1870, η Carlsberg είχε γίνει μια πολύ επιτυχημένη ζυθοποιός εταιρία και ο ιδρυτής, JC Jacobsen, ήθελε να μοιραστεί την επιτυχία του με τη χώρα του. ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ της χώρας τους ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ…. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  
Από τα στοιχεία που υπάρχουν είναι γνωστό ότι από το 1876, χρησιμοποιούνται σημαντικά ποσά του κεφαλαίου της ζυθοποιίας για τη δημιουργία και υποστήριξη του ιδρύματος  Carlsberg.  Στόχος του Ιδρύματος ήταν να διαχειρίζεται το Εργαστήριο Carlsberg και την υποστήριξη της Δανίας επιστημονικής έρευνας στους τομείς των φυσικών επιστημών, των μαθηματικών, της φιλοσοφίας, των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών. Το ίδρυμα σήμερα έχει πέντε Trustees που εκλέγονται από τη Βασιλική Δανική Ακαδημία Επιστημών και Γραμμάτων.

Λίγο από την ΙΣΤΟΡΙΑ τους

Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης με το γιο του Carl, JC Jacobsen από πείσμα άφησε το ζυθοποιείο του στο Ίδρυμα, όταν πέθανε το 1887. Όμως ο γιός του πήρε επίσης την ιδιοκτησία της Carlsberg-  την οποία και ονόμασε Νέα Carl Jacobsen Ζυθοποιία το 1902.

Πληροφοριακά
Το Ίδρυμα πρέπει να κατέχει τουλάχιστον το 51% των ψήφων και περισσότερο από το 25% του μετοχικού κεφαλαίου. Οι Trustees καθίσει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Carlsberg και πρόεδρος του Ιδρύματος είναι πρόεδρος της Carlsberg. 
Ο γιος JC Jacobsen του Carl Jacobsen συστήνει το νέο Carlsberg Foundation το 1902 για τη στήριξη της Νέας Carlsberg Glyptotek και την προώθηση της μελέτης της τέχνης και της ιστορίας της τέχνης στη Δανία.

Το Ίδρυμα Tuborg
Η Tuborg Ίδρυμα ιδρύθηκε το 1931 με την ευκαιρία της 40ης επετείου της United Breweries Co Ltd - η εταιρεία που δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση των 12 ζυθοποιείων της Κοπεγχάγης το 1891. Υποστηρίζει πρωτοβουλίες και δραστηριότητες προς όφελος όλων των περιοχών της δανικής κοινωνίας, ειδικά το εμπόριο και τη βιομηχανία.

Το Κληροδότημα Carlsberg στη μνήμη του Brewer JC Jacobsen Το Carlsberg Foundation που έχει συσταθεί ως «Το Κληροδότημα Carlsberg στη μνήμη JC Jacobsen» ως φόρο τιμής στον ιδρυτή JC Jacobsen το 1938. Στόχος του είναι να υποστηρίξει πρακτικά, κοινωνικά ωφέλιμων δραστηριοτήτων, ιδιαίτερα σε σχέση με την επιστήμη.
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ JACOBSEN CARLSBERG Ο μεγιστάνας ζυθοποιίας JC Jacobsen.
JC Jacobsen μετακόμισε το ζυθοποιείο από το εσωτερικό της Κοπεγχάγης από την προάστιο του Valby. Εδώ έχτισε ένα ζυθοποιείο και μια βίλα διακοσμημένη με τοιχογραφίες Πομπηίας και διακοσμημένη με γλυπτά από Bertel Thorvaldsen.

Ο γιός του Carl Jacobsen μόλις ενηλικιώθηκε χώρισε από τον πατέρα του και χτίζει το δικό του ζυθοποιείο, Ny Carlsberg, δίπλα στον πατέρα του και έγιναν αντίπαλοι. Ο Carl Jacobsen ζούσε με τη σύζυγό του Ottilia και τα παιδιά τους στο Gammel Bakkegaard δίπλα στην ταχέως αναπτυσσόμενη ζυθοποιεία. Ήταν εδώ που άνοιξε το πρώτο μουσείο του στο κοινό το 1882.{Κατάρα}

Το 1890 Bakkegaarden έπρεπε να κατεδαφιστεί και ο Jacobsen έχτισε μια σύγχρονη βίλα και αργότερα επεκτάθηκε σε ιδιωτικό μουσείο αρκετές φορές.
Το Ny Carlsberg Glyptotek Ιδρύθηκε 1882 ως  Μουσείο Τέχνης κάποια στοιχεία δείχνουν ότι είχε Επισκέπτες 311,156 (έως το 2007, κάνε και τον πολλαπλασιασμό περίπου 9 εκ ευρώ για να τα μαζέψει η ΛΙΝΔΟΣ πρέπει να ζήσουμε 10 ζωές) Ο Διευθυντής του είναι ο Flemming Friborg www.glyptoteket.dk  

Το Ny Carlsberg Glyptotek (Glypto-, από την ελληνική ρίζα glyphein, και Theke, αποθηκευτικό χώρο) είναι ένα μουσείο τέχνης στην Κοπεγχάγη, Δανία. Η συλλογή είναι χτισμένει γύρω από την προσωπική συλλογή του Carl Jacobsen (1842-1914), ο γιος του ιδρυτή της Carlsberg Breweries. (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ), το εστιακό σημείο του μουσείου είναι αντίκες γλυπτά από τους αρχαίους πολιτισμούς της Μεσογείου όπως η Αίγυπτος, Ρώμη και την Ελλάδα μας.
Συνολικά εκτιμάτε ότι κατέχουν περίπου 10,000 έργα τέχνης συμπεριλαμβανομένων των αρχαίων ευρημάτων των ανασκαφών μεταξύ αυτών και στην Ρόδο μας.

Θα πρότεινα για σχετική βιβλιογραφία τα παρακάτω Βιβλία που περιέχουν πολλές πληροφορίες
Danish Studies in Classical Archaeology
ACTA HYPERBOREA - Recent Danish Research in Classical Archaeology - By Tobias Fischer-Hansen
1931, English, Book, Illustrated edition: Lindos : fouilles et recherches, 1902-1914 / par Chr. Blinkenberg et K.F. Kinch. Blinkenberg, Christian Sorensen, 1863-
Physical Description v. : illus (part. col.) map. ; 33 cm. Published Berlin : W. de Gruyter, 1931-. Title Lindos : fouilles et recherches, 1902-1914 / par Chr. Blinkenberg et K.F. Kinch. Author Blinkenberg, Christian Sorensen, 1863-
Άλλοι συγγραφείς
Kinch, Karl Frederik, 1853-1921. Carlsbergfondet (Copenhagen, Denmark) Published Berlin : W. de Gruyter, 1931-. Physical Description v. : illus (part. col.) map. ; 33 cm.
Subjects Excavations (Archaeology) -- Greece -- Lindos. Lindos (Greece) -- Antiquities. Rhodes (Greece : Island) -- Antiquities. Contents
I. Les petits objets, par C. Blinkenberg. 1. Texte. 2. Planches.
II. Inscriptions, publiées en grande partie d'après les copies de K. F. Kinch ... par C. Blinkenberg. 1. Nos. 1-281. 2. 282-710.
Notes At head of title: Fondation Carlsberg-Copenhague. Text in French. Language English
Libraries Australia ID 9647345 Contributed by Libraries Australia

2 σχόλια:

 1. ψάξε τα ονόματα πίσω από την κλοπή και θα βρεις ὀτι ὀλα εἰναι εβραικἀ
  να ξυπνήσουν οι Ελληνες
  ο εχθρός είναι μόνο ένας, μόνο που ζεί παρασιτικά σε όλες τις χώρες άρα φοράει πολλές μάσκες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ακριβώς έτσι είναι...Χαμελαίοντες.Απο την μια μας βρίζουν και μας εξουθενούν και απο την άλλη κλέβουν τα πολύτιμα μας.

   Διαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html