Κυριακή 5 Μαΐου 2013

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΡΟΔΙΤΗ ΦΟΙΤΗΤΗ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!!



Κατά της 21:30 4-5-2013 ο άτυχος νεαρός κατεβαίνοντας την αγίων Ανάργυρων που βρίσκετε πίσω από την λέσχη αξιωματικών κοντά  στο "καστρί", όχημα χρώματος μπλε,
τύπος επαγγελματική κλούβα με τρία άτομα που μιλούσαν σπαστά ελληνικά μπλόκαρε τον νεαρό και τον χτύπησαν βάναυσα  με λοστάρια στο κεφάλι  και στο σώμα!!! με αποτέλεσμα να χάσει της αισθήσεις του και να σωριαστεί στο οδόστρωμα αιμόφυρτος, οι αλλοδαποί ληστές του πήραν τα πάντα φεύγοντας κινητό χρήματα ρολόι μέχρι και τα παπούτσια του!!!!λέμε αλλοδαποί γιατί μιλούσαν σπαστά Ελληνικά βάση με αυτά που δήλωσαν οικία του πρόσωπα.
Επίσης οι ληστές ήταν κουκουλοφόροι και  μάλιστα οι δύο με κουκούλες μάλλινες και ο άλλος είχε  μαύρη τσάντα για κουκούλα!!! 

Το παιδί ήταν στην  εντατική του νοσοκομείου εχθές το βράδυ,μάλλον απόφυγε τον κίνδυνο και είναι καλύτερα στην υγεία του,αυτά ως τώρα

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ,,,,,,,,,

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ- 4-5-2013
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/05/blog-post_4270.html

Η παρούσα είδηση είναι συγκεχυμένη λόγο πως αυτήν την πληροφόρηση είχαμε της πρώτες ώρες του συμβάντος από οικία του πρόσωπα

2 σχόλια:

  1. Ειναι μηπως η στιγμή να ειπωθεί η αλήθεια για το περιστατικό αυτό καθώς ο πατερας του θυματος σε ένα παραλληρημα εγωισμού μίλησε για ξενους που κτυπησαν τον γιο του βεβαια λάθος πληροφορημενος από το παιδί του ενώ στην πραγματικότητα τον κτυπησε φίλος του συμμαθητής και τον λήστεψε. Σημερα ώρα 12.00 θα δούμε τι θα γίνει στα δικαστήρια οπου θα πανε οι δράστες να απολογηθούν κ. ΚKALIMNIDIS. Ειπαμε να γράφουμε την αλήθεια και όχι μας λεει το οποιοδήποτε άρρωστο μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έγραψα από κάτω πως η πληροφορία είναι συγκεχυμένη , προφανώς να είναι ένα παραλήρημα όπως λες!! Εμείς είχαμε την υποχρέωση να το αναρτήσουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html