Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Ο ΣΥΚΑΣ ΑΠΟΚΑΓΛΥΠΤΕΙ



Εκεί λοιπόν τον άρπαξαν και τον πήγαν γραμμή στο Δρομοκαΐτειο (κλινική Αγία Μαρκέλλα) όπου και τον έκλεισαν.




Βόμβα στο δικαστικό κατεστημένο αποτελούν αποκαλύψεις -καταγγελίες, στο Newstime Tv, του ψυχίατρου Διευθυντή στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών Αλέξανδρου Χαϊδεμένου, σύμφωνα με τις οποίες εγκληματίες, δολοφόνοι και κάθε λογής βαρυποινίτες που χαρακτηρίζονται ως άτομα με μειωμένο καταλογισμό δεν εκτίουν την ποινή τους μέσα στη φυλακή αλλά θα εγκλειστούν αναγκαστικά για τουλάχιστον τρία χρόνια σε ψυχιατρείο. Αυτό προβλέπει ο ποινικός κώδικας και κανένας δεν νοιάζεται για το ακαταλόγιστο του νόμου. […]
Στην μονάδα του Χαϊδεμένου φιλοξενούνται περιστατικά όλων των κατηγοριών. Θα μπορούσε να έρθει μια κυρία με κατάθλιψη και θα πρέπει να νοσηλεύεται δίπλα σε έναν άνθρωπο που έχει σκοτώσει κάποιον συνάνθρωπο του.
www.newstime.gr

Και καλά (που λέει ο λόγος), «καλά» να έχει έστω και μια κατάθλιψη κάποιος, και να «συγκατοικεί» στο ίδρυμα με «εγκληματίες, δολοφόνους και κάθε λογής βαρυποινίτες».
Διότι μπορεί να είναι και μια χαρά άνθρωπος, χαρούμενος και κεφάτος, άνθρωπος φιλήσυχος, ανθρωπάκι του Θεού και να πάθει τα ίδια…
Ο άνθρωπος μας, που είναι αυτός που «φιλοξενείται» στο ειδικό ιστολόγιο μας,

http://oikogeneiakos.blogspot.com/
αυτό έπαθε!
Ήταν μέσα στη γαλήνη που του έδινε η χριστιανική του πίστη… Όταν ξαφνικά (πριν τέσσερα χρόνια) όλα άλλαξαν…
Ήταν 10 η ώρα περίπου το πρωί, όταν η γυναίκα του γύρισε από κάπου όπου είχε τσακωθεί, και επέστρεψε στο σπίτι (του συζύγου) αφρίζοντας και με σκοπό να ξεσπάσει επάνω του όλη της την οργή! Είχε στο μεταξύ μαζέψει χαρτιά συκοφαντικά σε βάρος του και μια εισαγγελική εντολή που έλεγε ότι αν απειληθεί να τον πάει στο ψυχιατρείο! Αυτής της εντολής έκανε χρήση η μαινόμενη «κυρία» εκείνο το πρωί όταν εισέβαλε στο δωμάτιο του συζύγου της, με το χαρτί στο χέρι μαζί με την αστυνομία, με περιπολικό, μαζί και με… νοσοκομειακό!
Ο άνθρωπος μας, ανύποπτος, ήταν εκείνη την ώρα καθισμένος μπροστά στον υπολογιστή του (στην καθημερινή Ίντερνετ επικοινωνία του) και έγραφε, ενώ συγχρόνως άκουγε και χριστιανικά τραγούδια από το κασετόφωνο του…
Εκεί λοιπόν τον άρπαξαν και τον πήγαν γραμμή στο Δρομοκαΐτειο (κλινική Αγία Μαρκέλλα) όπου και τον έκλεισαν. 
Έναν άνθρωπο ήρεμο, και τον έβαλαν σε ένα τέτοιο περιβάλλον, σαν αυτό που περιγράφει και το πιο πάνω ρεπορτάζ… Ο ένας έλεγε ότι είχε σκοτώσει, ο άλλος ξεγυμνωνόταν και ήταν λερωμένος με κόπρανα, η άλλη είχε φρουρά αστυνομικών, μια κυρία δεν έτρωγε και είχε δυο συνοδούς νοσοκόμους δικούς της στην τραπεζαρία να προσπαθούν να την ταΐσουν ενώ εκείνη έβγαζε το φαγητό από το στόμα της και το έφτυνε στο τραπέζι…
Σε αυτό το περιβάλλον, λοιπόν, ο άνθρωπος μας κατάφερε να επιβιώσει και να πάρει γρήγορα εξιτήριο αφού όλοι οι γιατροί έλεγαν ότι ήταν καλά!
Εξιτήριο, στο οποίο αντέδρασε η «κυρία» σύζυγος (έβριζε μαινόμενη τους γιατρούς), η κυρία η οποία είχε επενδύσει πολλά συμφέροντα της στην σκευωρία της αυτή, όπως να του φάει το σπίτι, να του φάει και τη σύνταξη του καλού μας αυτού ανθρώπου!!!..

Αλλά ας μη πούμε τι έφαγε τελικά…


ΠΗΓΗ:ΧΑΙΡΕΤΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html