Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Υιοθετείστε ένα εκκλησάκι

 




Το Παράρτημα της ΕΑΑΣ (Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού) Ξάνθης, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης & Περιθεωρίου, πραγματοποιεί από 2-ετίας με τα μέλη του, εθελοντικά, σποραδικούς εκκλησιασμούς, στα γραφικά εκκλησάκια που υπάρχουν διάσπαρτα στην Παραμεθόριο Περιοχή… 

Προσκαλώντας παράλληλα σε συμμετοχή, και όσους επιθυμούν από την Τοπική

Κοινωνία της Ξάνθης, έτσι ώστε να λειτουργούν εκ περιτροπής με συχνότητα 1 φορά το δίμηνο, και ταυτόχρονα να συντηρούνται.

(Καταλάβατε; Κάποιοι θα πρέπει να πληρώνουν για να γίνει αυτή η θ. λειτουργία, τίποτε δεν γίνεται τσάμπα, κι έτσι θα μαζεύονται χρήματα και για τον παπά, και για την συντήρηση…)

 
Κάνουμε έκκληση…
Για συμμετοχή σε μελλοντικούς εκκλησιασμούς που θα ανακοινωθούν ή να διοργανώσουν αντίστοιχους με δική τους πρωτοβουλία, που δυνατόν να συνδυαστεί με τέλεση κάποιου Ιερού Μυστηρίου (πχ. Βάφτιση) για να λειτουργούν και ταυτόχρονα να συντηρούνται τα έξι (6) διάσπαρτα γραφικά εκκλησάκια…


(Μυστήρια, λοιπόν, και τυχερά, και παγκάρι… Κι έτσι το εκκλησάκι που δεν είχε ψάλτη ούτε παππά, θα... υιοθετηθεί! Χα!)


πηγή



http://xairete.blogspot.gr/2013/06/blog-post_4365.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html