Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΒΟΜΒΑ!! ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΆΡΡΩΣΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΕ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΡΟΔΙΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ-ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ

Προχθές ένα ατύχημα με θύμα ένα παιδί  από την Ρωσία παρασύρθηκε από όχημα ταξί στο νησί μας,το ατύχημα συνέβη στην κεντρική Ρόδου Καμείρου κοντά στο χωριό Μαντρικό, πολλοί βιάστηκαν να κατηγορήσουν έναν βιοπαλαιστή οδηγό ταξί, [οδηγό και όχι ιδιοκτήτη]που δεν έχει και πολύ σημασία απλά το αναφέρουμε.

Ήμασταν πρώτοι που καταλάβαμε την αθωότητα του συμπατριώτη μας ταξιτζή λόγο πως γνωρίζαμε την ψυχοσύνθεση του οδηγού και την παιδεία που έχει,παρά τον χλευασμό και της αποδοκιμασίες που δεχτήκαμε σταθήκαμε δίπλα στο δίκαιο και στην αλήθεια της πραγματικότητας!!!

Σήμερα ήρθε η ώρα της δικαίωσης,,,,η μάνα του άτυχου παιδιού από την Ρωσία
παραδέχτηκε πως το παιδί της ήταν διανοητικά ασθενή και ότι ξέφυγε από τον έλεγχο τους με αποτέλεσμα τα γνωστά αποτελέσματα.
Παρά την καθυστέρηση του ασθενοφόρου που ήρθε από την Ρόδο και όχι από την Εμπωνα  και χωρίς να φταίνε φυσικά τα παιδιά που εργάζονται στα ασθενοφόρα το χτύπημα ήταν μοιραίο για τον μικρό Ρώσο.

Οι γονείς του μικρού από την Ρωσία δεν ζητούν την ποινική δίωξη του συμπατριώτη μας Φώτη, λόγο ότι έφταιγε το παιδί τους.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το παιδάκι, τα συλληπτήρια μας στους γονείς και συμπάσχουμε στον χαμό του παιδιού τους. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το μπλόκ παράπονα Ρόδου που στάθηκε δίπλα μας και πρόβαλε το θέμα πιστεύοντας μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης και τους λίγους συμπολίτες μας που μας υποστήριξαν από την πρώτη στιγμή.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html