Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΦΡΙΚΗ!!ΚΕΡΚΥΡΑ: ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΣ ΦΟΝΙΑΣ(;)ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΕ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΧΟΙΡΩΝ ΔΥΟ ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ. ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕ ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑΤΑ


agrioxoiros
Η είδηση έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία της Κέρκυρας.
Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο ένα φοβερό συμβάν διαδραματίστηκε μέσα σε εκτροφείο χοίρων την Παρασκευή το μεσημέρι, στην περιοχή Τεμπλόνι της Κέρκυρας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο θείος 25χρονου εργάτη όταν άνοιξε την πόρτα του στάβλου γύρω στις 2 το μεσημέρι, αντίκρυσε την φρίκη. Ο ανηψιός του 25 ετών και ένας
Βούλγαρος εργαζόμενος, 38 ετών, βρίσκονταν πνιγμένοι με το κεφάλι μέσα στα βοθρολύμματα των γουρουνιών.
Οι σοροί των δύο ανδρών μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο Κέρκυρας για ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε ο Πρόεδρος των Ελλήνων Ιατροδικαστών του υπουργείου Δικαιοσύνης και Προιστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, Γιάννης Αιβατίδης, ο θάνατος επήλθε συνεπεία πνιγμονής από απόφραξη αεροφόρων οδών εξαιτίας και της λάσπης από τις ακαθαρσίες των ζώων. Τα θύματα όμως φέρουν κακώσεις στο πίσω μέρος του σώματος, γεγονός που υποψιάζει για αντανακλαστικό χτύπημα στους εργάτες από αγριόχοιρο που υπήρχε στο εκτροφείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το ζώο πρέπει να παγιδεύτηκε μέσα σε φρεάτιο λυμμάτων. Οι εργάτες προσπάθησαν να το απεγκλωβίσουν και πάνω στην απόπειρα να το βοηθήσουν, πιθανολογείται ότι δέχτηκαν χτύπημα από το ζωντανό που τους συμπαρέσυρε στο φρεάτιο, με αποτέλεσμα να χάσουν τις αισθήσεις τους και να πνιγούν.
Ο ιατροδικαστής έχει παραγγείλει τοξικολογική εξέταση για να διαπιστωθεί εαν υπήρξαν αναθυμιάσεις από την αποχέτευση που μπορεί να συνέτεινε στην αναισθησία και τελικά στον θάνατο των εργατών. Πάντως τα δύο χτυπήματα που φέρουν οι άτυχοι εργάτες δεν έχει ακόμα διαπιστωθεί εαν ήταν προθανάτια ή μεταθανάτια. Πάντως δεν ήταν θανατηφόρα. Εαν όμως ο θάνατος προήλθε από αναθυμιάσεις, δεν θα επηρρεαζόταν και ο θείος του 25χρονου που κατέβηκε στο φρεάτιο και απεγκλώβισε τις σορούς; Η υπόθεση λαμβάνει μυστηριώδεις διαστάσεις.
Πρόκειται για μια τραγωδία που όμοια της ίσως δεν έχει παρουσιαστεί πάλι στα ελληνικά χρονικά του αστυνομικού δελτίου.
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html