Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Μ ΔΙΑΚΟΜΑΝΩΛΗΣ :ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ




Μέχρι τώρα, έπειτα από τις αποκαλύψεις και τα δημοσιεύματά μου για τα σεξουαλικά όργια στη Σύμη με Παπαδομαρκάκη, διοικητή αστυνομίας Σύμης, με Μπούτσικο κλπ καθώς και για τα παραδικαστικά του Μπούτσικου, μου στέλνουν απειλητικά μηνύματα από τρεις αριθμούς :

6947289947

6937829922

+699299345.

Οι δυο πρώτοι είναι κινητά, το τρίτο δεν ξέρω τι είναι.

Θέλουν να με ξεκάνουν τώρα γιατί βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση... Τρίζουν οι καρέκλες τους και τα σπίτια τους.

Όπως σας είπα, πρόκειται περί μεγάλης σπείρας της εκπαίδευσης και παραδικαστικούς, ανηθίκου

και πρόστυχου ποιόντος, κινείται πολύ χρήμα, πολλές απάτες, γι' αυτό θα ήθελα τη βοήθειά σας. Εάν κάτι συμβεί, είτε σε εμένα είτε στην κα Ραπτοπούλου είτε στις οικογένειές μας, η αλήθεια θα βρίσκεται πίσω από αυτούς τους αριθμούς. Σας ευχαριστώ θερμά.

ΠΗΓΗ:Μανώλης Μιχ. Διακομανώλης

1 σχόλιο:

  1. Γράφουμε την αλήθεια, για να τη μαθαίνει ο κόσμος και να γνωρίζει που ζει. Όποιος έχει ενστάσεις, ας έρθει να μας τα πει εδώ, ώστε να καταλάβουμε και τι είδους ενστάσεις έχει και για ποιο λόγο τις έχει τις ενστάσεις του... Η αλήθεια μπορεί να ενοχλεί μόνο τους ακάθαρτους και τους απατεώνες. Ένας καθαρός δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με την αλήθεια και ανοίγει όλα του τα χαρτιά. Απλά Ελληνικά. Όσοι έχετε βάσιμες καταγγελίες ή θέλετε να βοηθήσετε να εξαρθρωθεί αυτό το παράνομο και αλήτικο καρτέλ, περιμένω τα μηνύματά σας και τις καταγγελίας σας. Στόχος μας δεν είναι να προσβάλλουμε κανέναν και εάν αποδεδειγμένα κάποιον αδίκησα, θα ανακαλέσω και θα επανορθώσω. Δυστυχώς όμως είναι λίγο δύσκολο το λάθος. Είμαι ανοικτός σε κάθε πρόταση για πολιτισμένο διάλογο και δε φοβάμαι ούτε εισαγγελέα, ούτε βουλευτή, ούτε υπουργό. Ας βαράνε πισώπλατα, αυτά σπούδασαν. Όπως παρατηρείτε όλοι, αυτοί με φοβούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html