Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ!!!ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΕ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΎΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΕΡΓΟ!!!!



Σταμάτησαν να ενισχύουν το σύλλογο αιμοδοτών και τώρα ο σύλλογος βρίσκετε στην δεινή θέση να κλείσει τα γραφεία του λόγο έλλειψης πόρων!!!

Αυτό είναι το κράτος της μίζας και της αρπαχτής,χωρίς τέλος τα σκάνδαλα  και η απάτες από τους επιτήδειους εις βάρος του
ελληνικού λαού !!!

Οποια πέτρα και αν σηκώσεις τα κομματόσκυλα που έφεραν την Ελλάδα στα σημερινά δεδομένα είναι από κάτω!!!συνεχίζουν να αρπάζουν κονδύλια μίζες ποσοστά ,,,,ο χαμός εξακολουθεί να υφίσταται εν μέσο κρίσεως στην χώρα της πλάκας των ελληνοφώνων!!!



Ποιός εμπλέκεται πάλι σε αυτό το σκάνδαλο ? [διερευνάμε]


ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΠΑΡΚΑΝΙΚΑ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


1 σχόλιο:

  1. Σας εχημερώνουμε ότι το νοσοκομείο Ρόδου δέν έχει καμία σχέση με την εισαγωγή αίματος απο τον Ελβετικό Ερυθρό Σταυρό.Όπότε δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο στο Νοσοκομείο.Το αίμα το δωρίζουν οι Ελβετοί και το μόνο που κάνουμε είναι να πληρώνουμε τα μεταφορικά για να έρθει στην Ελλάδα.Επίσης ο Σύλλογος μας όντως πέρνάει δύσκολες στιγμές λόγω οικονομικών προβλημάτων και συνεχώς ψάχνουμε λύσεις.Συλλογος Αιμοδοτών Ρόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html