Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοινωση Ομάδας πιπΕψιλον - Διαβάστε μια γελοία χριστιανοταλιμπανική ανακοίνωση !!!!!
Πάταγο κάνει τις τελευταίες ώρες μία ανακοίνωση η οποία αποδίδεται στην πασίγνωση Ομάδα Ε, η οποία απειλέι την Δύση να μην γίνει καμία επέμβαση στην Συρία διότι θα παρέμβει η ίδια με τα όπλα της...

Η Ομάδα Ε προειδοποιεί τους ελληνικής καταγωγής Αμερικανούς στρατιώτες να πηδήξουν στην θάλασσα διότι η Ομάδα δεν θέλει να χαθούν Έλληνες. Ωστώσω κανει λόγο πως, τίθεται θέμα με τις δυνάμεισ του ΝΑΤΟ, αλλά τονίζει πως ειναι υποχρέωση της η υπεράσπιση του Συρίων και των εκεί χριστιανών. Επίσης αποκαλύπτουν στην ανακοίνωση πως ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, ήταν υπαρχηγός της Ομάδας Έ. Ένας από τους αρχηγούς της ήταν ο πρέοδρος Τζον Κένεντι που δολοφονήθηκε και... πάει (κ)λέγοντας. Απολαύστε την ανακόινωση την οποία δημοσιευει το koolnews.gr

Η «ανακοίνωση» έχει ως εξής:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ Ε ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΥΠΕΡΕΛΑΦΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ε ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΠΡΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΩ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ Κ. ΧΟΥΝΤΑ.

ΤΑ ΥΠΕΡΕΛΑΦΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΔΙΟΣ ΑΕΤΟΣ: ΔΙΘΕΣΙΟ ΒΑΡΟΥΣ 480 ΚΙΛΩΝ

ΤΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ, ΒΑΡΟΥΣ 157 ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ

ΤΟ ΛΑΧΑΡ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΥΡΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΚΥΜΑ [ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ] ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΕΡΕΙ 34ΕΜΠΡΟΣ ΛΕΙΖΕΡ ΤΩΝ 8ΙΝΤΣΩΝ.

ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ Ε ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΕΡΟΣ ΑΕΡΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΜΕ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΡΙΣ Η ΟΜΑΔΑ Ε. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.

ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ε ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΕΠΙ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΠΡΟΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ. Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ, ΣΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ ΣΤΙΟΥΑΡΤ [ΔΙΜΕΤΡΟΣ ΞΑΝΘΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΦΟΡΗΤΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΟΣ ΑΓΓΛΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ], Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΕΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΙ6 ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΙΑΝ ΦΛΕΜΙΝΓΚ JAMES BOND.

ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΙΑΝ ΦΛΕΜΙΝΓΚ ΕΙΧΕ ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ Ε ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝΑΣΗ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΩΝΑΣΗ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΤΑΦΟΥ [ΜΕΓΑΝΗΣΙ] ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Γ ΠΑΛΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΣΚΟΡΠΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΒΥΣΑΡΙΩΝΑ ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 63 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΒΑΣΗ -ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ Ε ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΟΤ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΤΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΕ ΔΥΟ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ-ΜΑΛΛΙΝΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ Ε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ Ε ΜΕ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ 2004. Ο ΙΑΝ ΦΛΕΜΙΝΓΚ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΙΝΙΕΣ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙ6 ΕΜΦΑΝΙΖΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ Ε ΜΕ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΤΑΙΝΙΑ Ο ΚΑΚΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΜΙ6 ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ [ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΛΙ].

Ο ΙΑΝ ΦΛΕΜΙΝΓΚ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΤΗΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ JFK ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ε ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 75 ΕΩΣ ΤΟ 2003 ΜΕ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ Ε ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ε ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΣΑ ΔΙΟΤΙ Η Ε ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΜΕΧΡΙ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟ ΜΗΝΩΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ] ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΕΧΘΗΚΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Το διαβάσαμε από το: Δεν θα γίνει πόλεμος στη Συρία – Μίλησε…η Ομάδα Ε -Δείτε την ανακοίνωση-φωτιά...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html