Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν υπάρχουν θύλακες στην αστυνομία της Ρόδου


Δεν υπάρχουν θύλακες στην αστυνομία της Ρόδου
Κατηγορηματικός ότι στην περιοχή μας δεν υπάρχουν και δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψή τους φαινόμενα όπως αυτά που εμφανίζονται σε κεντρικό επίπεδο περί ακροδεξιών θυλάκων μέσα στην ΕΛ.ΑΣ. που συνδέονται με παραβατικές συμπεριφορές, είναι ο Πρόεδρος της
Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νότιας Δωδεκανήσου κ. Μανόλης Ανδρουλάκης ο οποίος, όμως, παράλληλα, καταθέτει και τον προβληματισμό του για τη «στοχοποίηση» της Ελληνικής Αστυνομίας το τελευταίο διάστημα.

Σε δηλώσεις του, χθες, ο κ. Ανδρουλάκης, κληθείς να σχολιάσει τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε καθημερινό επίπεδο για την ΕΛ.ΑΣ., δήλωσε:

«Καταρχήν, είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος με την προσπάθεια που γίνεται τις τελευταίες ημέρες, με τη “στοχοποίηση” της ΕΛ.ΑΣ. ως κύτταρο ακροδεξιών οργανώσεων και όσο αφορά τη λειτουργία της, δηλαδή ότι εκπαιδεύει αυτά τα τάγματα εφόδου. Θεωρώ ότι αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν μπορούν να ρίχνουν όλα τα προβλήματα που
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html