Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ: GALA-AEROBIC ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΝΑΙ, ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΧΙ.

Αναγνώστης:
Καθώς λοιπόν κατέβαινα με το αυτοκίνητο μου στο κέντρο της Ρόδου διαπιστώνω πως η κίνηση ήταν μεγάλη για Κυριακή ,μα τι γίνεται έλεγα από μέσα μου ,καμιά διαδήλωση για τα κομμένα επιδόματα ,για την φτώχεια,για τα ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές; Είναι δυνατόν... να λείπω από τέτοιες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας; έλεγα ο τελευταίος των ρομαντικών στην Ρόδο που σαν την μύγα μέσα στο γάλα ξεχωρίζουμε και απέχουμε από την σάπια νεόπλουτη νοοτροπία του ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΗ νεόπλουτου Ροδίτη.
Εκεί λοιπόν που τα σκεφτόμουν όλα αυτά και ή φλόγα άρχιζε να φουντώνει μέσα μου έτοιμος και εγώ να πάω στην συγκέντρωση για την οποία δεν είχα ενημερωθεί, εκεί που έψαχνα απεγνωσμένα πάρκινγκ, βλέπω κάτι πρασινοφορεμένες γκόμενες με RAY BAN γυαλί (μαϊμού η όχι δεν το ξέρω) και διάφορους ψευτονεόπλουτους επιχειρηματίες να αγκαλιάζονται με πολιτικούς αποτυχημένους του πρώην δικομματισμού.

Ο κόσμος η μάλλον τα πρασινοφορεμένα πρόβατα (μου θύμισε εποχές ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Ρόδο) ήταν χιλιάδες,όλοι έτρεξαν να κάνουν aerobic να το παίξουν μούρες, να τρέξουν, ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν στην πόλη της Ρόδου οικογένειες που σιτίζονται από τα κοινωνικά παντοπωλεία,την ίδια ώρα έχουν πετσοκόψει τα επιδόματα ανεργίας,την ίδια ώρα υπάρχουν απλήρωτοι ξενοδοχοϋπάλληλοι,την ίδια περίοδο 3 συνάνθρωποι μας αυτοκτόνησαν ενώ είχαμε άλλες 4 απόπειρες.

Εκεί που έπεσα από τα σύννεφα ήταν όταν είδα διάφορες χαζογκόμενες μέσα στα πράσινα να πηγαίνουν να ψωνίζουν από τα ανοιχτά μαγαζιά χωρίς να σκεφτούν ότι παραβιάζονται όχι μόνο τα εργασιακά αλλά τα ανθρώπινα δικαιώματα των εργαζομένων των καταστημάτων που θα δουλεύουν 7 ημέρες της εβδομάδας. Αυτό βέβαια απαιτεί μυαλό αλλά δυστυχώς λίγες το έχουν.

Συγκεντρώσεις στα πλατειακά GALA λέμε ΝΑΙ,

Συγκεντρώσεις για την αξιοπρέπεια των εργαζομένων λέμε ΟΧΙ.

ΥΓ
Όσοι θιγμένοι μου γράψετε ότι γίνονται για την υγεία και τον καρκίνο και άλλες τέτοιες δηθενίστικες δικαιολογίες να κάνετε συγκέντρωση και να κατεβείτε για τα χάλια του νοσοκομείου της Ρόδου αλλά μάλλον εκεί θα είμαστε το πολύ 20 άτομα.

Parapona-Rodou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html