Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Σοκ: Oδηγός απορριματοφόρου πολτοποίησε επίτηδες ζωντανό σκύλο


skylos-patra-570
Σοκ στην τοπική κοινωνία της Πάτρας έχει προκαλέσει η είδηση της αποτρόπαιης συμπεριφοράς υπαλλήλων της υπηρεσίας καθαριότητας, οι οποίοι φαίνεται πως πολτοποίησαν εν γνώση τους ζωντανό σκύλο ο οποίος είχε παγιδευτεί σε κάδο σκουπιδιών.
Οι γονείς και οι μαθητές που είδαν το ζώο να βγάζει το κεφάλι του από τον κάδο του απορριμματοφόρου άρχισαν να φωνάζουν στους οδηγούς αλλά αυτοί δεν σταμάτησαν.
O Αχαϊκός Σύλλογος Μέριμνας Ζώων έχει ήδη κάνει καταγγελία στο Δήμο και αναζητούν
περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ζώο και τους συγκεκριμένους υπαλλήλους. Το μεσημέρι ο σύλλογος θα καταθέσει και μήνυση, προκειμένου ο εισαγγελέας να κρίνει κατά πόσο οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.
Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού αναφέρει: «Οι υπάλληλοι είχαν δει το ζώο. Το κεφάλι του μόνο φαινόταν και το σώμα ήταν θαμμένο στα σκουπίδια. Οι μάρτυρες τους φώναζαν πως είναι ένα ζωντανό ζώο μέσα. Αυτοί κοίταξαν τον σκύλο και είπαν “κατέβα κάτω”. Ο σκύλος, θαμμένος εκεί μέσα και κατατρομαγμένος δεν κουνήθηκε καθόλου. Τότε ο υπάλληλος έβαλε μπροστά το μηχάνημα και έλιωσε τον σκύλο. Οι μάρτυρες ούρλιαζαν πως το σκότωσε και αυτός έλεγε πως ήταν άρρωστο!».
Update:
Να κληθεί άμεσα σε απολογία το συνεργείο απορριμματοφόρου το οποίο, σύμφωνα με καταγγελίες, φέρεται να ευθύνεται για τον θάνατο σκυλιού, ζήτησε ο δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον δήμαρχο, μετά τη διαδικασία των απολογιών, θα ακολουθήσει ένορκη διοικητική εξέταση.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από φιλοζωικό σωματείο, απορριμματοφόρο που εκτελούσε δρομολόγιο, μεταφόρτωσε στο όχημα μαζί με τα απορρίμματα που ήταν στον κάδο και ένα ζωντανό σκυλί, με αποτέλεσμα το ζώο να τραυματιστεί θανάσιμα.
πηγη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html