Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΞΗΣ!Πώς κατάφεραν τα σημερινά κόμματα, αυτά που κατέστρεψαν την Ελλάδα να υπάρχουν ακόμα;






Ο βασικότερος λόγος, είναι ότι τα ίδια έγιναν μια μεγάλη σχολή ''επεξεργασίας εγκεφάλων'' και ''διαστρέβλωσης προσωπικοτήτων''. 
Ο λαός ως χαμένος ανάμεσα σε δύο μεγάλες δυνάμεις, ΠΑ.ΣΟ.Κ & Ν.Δ. ενώ καταλάβαινε τι γινόταν την συγκεκριμένη στιγμή, πότε πήγαινε στην μία παράταξη για ένα καλύτερο αύριο, και πότε στην άλλη. 
Που να φανταστεί αυτός ο μετά-κατωχικός και κυρίως αγράμματος λαός, οτι το παιχνίδι αυτό το έπαιζαν μαζί, και στην ουσία ήταν οι ίδιοι από τότε; Θαρρείτε ότι μέσα από
αυτές τις παρατάξεις, κατά καιρούς δεν πέρασαν και αληθινοί πατριώτες; Φυσικά και πέρασαν, αλλά το ''ΣΥΣΤΗΜΑ'' είχε τον τρόπο να τους διαφθείρει, να τους καταστρέψει, είτε αλλάζοντάς τους την πολιτική τους σκέψη, είτε ρίχνοντάς τους σε ''παγίδες'' ώστε να μπορεί να τους εκμεταλλεύεται. 
Έτσι φτάσαμε εδώ, στους σημερινούς ΠΡΟΔΟΤΕΣ γιατί τέτοιοι είναι. Πιασμένοι όλοι απ' το αυτί απ' το χέρι ενός ξένου, ''αόρατου'' στα μάτια του λαού αφεντικού. Απο κοντά και οι μαριονέτες που θέλουν να δείχνουν ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ'' και κατά καιρούς βγάζουν διάφορες ''πατριωτικές κορώνες'' για να μπερδέψουν όλους αυτούς που θέλουν να απαλλαγούν απ' τους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ που κυβερνούν, αλλά... Πόσο ''ανεξάρτητοι'' μπορεί να είναι αυτοί, που μεγάλωσαν και ανδρώθηκαν μέσα σε αυτές τις ΚΑΡΚΙΝΟΜΗΧΑΝΕΣ; Την δεδομένη στιγμή, θα τους δείτε να στηρίζουν τον ''σύστημα'' που τους γέμισε τις τσέπες, γιατί οι ''ΡΙΖΕΣ'' δεν κόπηκαν, απλά ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ απο τα μάτια του λαού, τα δικά σου και τα δικά μου. 

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί, που με όπλο τους το ''Μεγάλο ξένο αφεντικό'' κάνανε πολιτικό κόμμα, και προσπάθησαν να παρακάμψουν τους εντός συνόρων ''ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ'' πηγαίνοντας απ' ευθείας στην Μέρκελ με την γλώσσα ως τα γόνατα!!! Υπάρχει όμως και το ''ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ'' που σε αντίθεση με αυτούς, σηκώνει ανάστημα στην Μέρκελ ζητώντας τις Γερμανικές οφειλές ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΎΝ ΤΑ 2 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ. Αυτό όπως καταλαβαίνετε ''χαλάει'' κάποιους, λογικό είναι, η σημερινή κατάσταση που ώρα με την ώρα και μέρα με την μέρα καταστρέφει την Ελλάδα... ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ! Για ποιόν λόγο να ήθελαν αυτά τα απολειφάδια την ένωση των Ελλήνων; Ζούμε στην εποχή που το χρήμα κυκλοφορεί ανάμεσα στους λίγους και στους υποτακτικούς τους που παίρνουν το ξεροκόμματο για να τους στηρίζουν. Αυτό το ξεροκόμματο όμως, τους κάνει πάμπλουτους μπροστά σε όλους εμάς, μπροστά στους 5.000 και πλέον αυτόχειρες που έχασαν την ζωή τους γιατί δεν άντεχαν να βλέπουν τα παιδιά τους να πεινάνε. 
Αυτοί οι υποτακτικοί που έχουν ''μεροκάματο'' για να πολεμούν τον Ελληνισμό, αποκαλύπτονται σιγά σιγά. Δείτε με πόση βρωμιά ψυχής και θράσος, λένε οτι πρέπει να διαλυθεί η Ελλάδα, ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!! Λες και δεν μπορούμε να την φτιάξουμε χωρίς να χρειαστεί να διαλυθεί. Λες και δεν μπορούμε να την φτιάξουμε χωρίς να έχουμε άλλα θύματα.
 Φίλες και φίλοι, η Ελλάδα έχει μια ιστορία πολλών χιλιάδων ετών, αυτή την ιστορία οι περισσότεροι από εμάς την γνωρίζουμε και λειτουργούμε με βάση μας την Ελληνική σκέψη, την Ελληνική ψυχή και γνώση. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΤΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Γι' αυτό δεν θελήσαμε να μπούμε σε κανένα Κομματικό μαντρί από αυτά που υπάρχουν ήδη, και το λέω μαντρί, γιατί προσδιορίζεται το καθένα από αυτά είτε από την αριστερά, είτε από την δεξιά. 
Δημιουργήσαμε έναν πολιτικό φορέα, ο οποίος δεν θα έχει κανέναν άλλον προσδιορισμό, πάρα μόνο αυτόν των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ. Βάζουμε μπροστά ξανά τον πολιτισμό και τον ανθρωπισμό που οι Έλληνες διέδωσαν μέσα από το υπέρτατο αγαθό της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ σε όλο τον κόσμο. 
Μέτα απ' όσα σας είπα, γυρίστε και δείτε τους όλους αυτούς. Που είναι η ανθρωπιά τους; Που είναι ο πολιτισμός τους; Την στιγμή που συνάνθρωποι πεθαίνουν από το κρύο, κάνουν διακοπές στην Κουάλα Λουμπούρ, κι αν διαγράφηκε σήμερα ο Λιάπης απ την Ν.Δ. αυτό να μην σας ξεγελάει. Έγινε για να μην καταδικαστεί όλη η παράταξη και για να μπορέσει να σας ξανά κοροϊδέψει. 
Αν θέλετε να δείτε το ποιόν τους, αναζητήστε το στην διαγραφή του Β. Πολύδωρα. Εκεί θα καταλάβετε τα πάντα. Γι' αυτό δημιουργήθηκε το "ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ", γιατί η κοροϊδία τους πρέπει να πάρει τέλος.
 ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. Αυτή είναι η δική μου πολιτική θέση και άποψη. Ουδεμία ευθύνη φέρει το ''ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ'' περι των λεγομένων μου, οποιοδήποτε άλλο μέλος του κινήματος, η ο Πρόεδρός του Ευ. Μπεξής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html