Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Η χειρότερη ελληνική παρέλαση, που έγινε ποτέ στη Νέα Υόρκη γιά την 25η Μαρτίου.


Μικρή συμμετοχή κόσμου, παρελαύνοντες και θεατές δεν ξεπέρασαν εφέτος τις 8.000. Περισσότεροι οι παρελαύνοντες από τους θεατές. Η Ομοσπονδία απόδειξε ότι είναι

ανίκανη να διοργανώνει την παρέλαση
Tο ''ελληνικό καρναβάλι'' στη Νέα Υόρκη γιά να ''εορταστεί'' η...εθνική μας επέτειος
'Υψωση ελληνικής σημαίας στο κάτω Μανχάτταν με εύζωνες προεδρικής φρουράς και περίπου 80 προεδροπαράγοντες και Ομογενείς. Στις 325.000 δολ. το κόστος της τρίωρης παρέλασης-''καρνάβαλου'' την Κυριακή στην 5η Λεωφόρο, σε πάνω από 120.000 δολ. το κέρδος της διοργανώτριας Ομοσπονδίας, με έδρα το ''γκέττο'' Αστόριας, που δεν καταδέχτηκε να πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια των ευζώνων.
-''Χαμός'' στην τελευταία συνεδρίαση (Πέμπτη 27 Μαρτίου) γιά προετοιμασία παρέλασης όταν Ομογενής είπε ''η εκκλησία δεν έχει θέση στην παρέλαση. Αυτή πολέμησε τον αγώνα του '21'', με αποτέλεσμα κληρικός που εκπροσωπούσε την ''ιερά'' ημι-gay Αρχιεπισκοπή, να ''βγει από τα ρούχα της''.
- Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρέλασης αποκάλεσε τον αξιωματικό της προεδρικής φρουράς στην ύψωση σημαίας





Πηγή:καλάμι
a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html