Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Περί Χρυσής Αυγής …Συνέχεια !




ser
Γράφει ο Ιωάννης Ξηρός  Ταξίαρχος ε.α
Απελπίζομαι όταν αναλογίζομαι την κακή μοίρα του Ελληνισμού,η οποία τον παραμονεύει σε κάθε καμπή της Ιστορίας του.Φαίνεται οτι η Ελλάς ευρίσκεται σίγουρα όχι στο τέλος,αλλά έστω στο τέλος της αρχής εξόδου από την Μεγάλη Κρίση που προκάλεσε η Μεταπολίτευση και αντί να χαιρόμεθα γι’αυτό και να συντονίζουμε τις εθνικές μας δυνάμεις για να αποτελειώσουμε και το τέλος της τελικής φάσης της εξόδου από την παρακμή,η
αιώνια κακή μας μοίρα βρήκε στα πρόσωπα του εκπροσώπου ενός ακραίου κόμματος και του Γεν.Γραμματέα της Κυβερνήσεως μια ακόμη ευκαιρία να μας δείξει οτι ήμασταν,είμαστε και μάλλον θα παραμείνουμε κακορρίζικοι,αιχμάλωτοι του κακού μας εαυτού,πάντα πρόθυμοι υπηρέτες των ελαττωμάτων μας.
Βοά ο τόπος για τις μυστικές(sic)συνομιλίες του εκπροσώπου Τύπου της Χρ.Αυγής κ.Κασιδιάρη με τον Γεν. Γραμματέα της Κυβέρνησης κ. Μπαλτάκο με θέμα τις ποινικές διώξεις του Αρχηγού και βουλευτών του κόμματος,οι οποίες συνομιλίες θα παρέμεναν μυστικές,εάν ο κ.Κασιδιάρης τιμούσε τον λόγο του και δεν τις αποκάλυπτε.
Η παραβίαση της εχεμύθειας αποκαλύπτει το ποιόν του ανδρός και το πόση αξία έχει ο λόγος κάποιου που κατά τα άλλα προβάλλει τον ανδρισμό ως υπέρτατη αξία,πλην όμως δεν είναι αυτό το θέμα.Τα θέματα νομίζω οτι είναι τα εξής.Κατά πόσον είναι όντως αντισυστημικό κόμμα η Χρυσή Αυγή(όπως παρουσιάζεται στους οργισμένους από το Σύστημα ψηφοφόρους της)την στιγμή που δέχεται να συνομιλήσει με κορυφαίους εκπροσώπους του και δεύτερον εάν όντως για τις ποινικές διώξεις υπήρξε πολιτικός δάκτυλος.
Όσον αφορά στο πρώτο θέμα,είμαι πεπεισμένος οτι η λεγόμενη αντι-συστημικότητα της Χρ.Αυγής δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Μόνο και μόνο η σπουδή τους να αποκαλύψουν στον λαό οτι η Κυβέρνηση(δια του Γ.Γραμματέα)συνομιλεί μαζί τους και επομένως τους αναγνωρίζει και η επίμονη άρνησή τους να αποδεχθούν όσα τους αποδίδονται,αποδεικνύει οτι κάθε άλλο παρά αποκοπή από το Σύστημα επιθυμούν.
Απεναντίας και εδώ εισερχόμεθα στο δεύτερο θέμα,η Χρ.Αυγή αρνείται μετ’επιτάσεως όσα αδικήματα της καταμαρτυρούν,αποκρούει κατηγορηματικά τον χαρακτηρισμό της εγκληματικής οργάνωσης και διαμαρτύρεται για άδικη μεταχείριση από κόμματα και ΜΜΕ,πράγμα που κάθε άλλο παρά αντισυστημικότητα προδίδει.
Ωραία όλα αυτά,πλην όμως,έχουν ανάγκη αποδείξεως.Η ταπεινή και μικρή σημασία έχουσα γνώμη του γράφοντος είναι λίαν απλή,κυρίες και κύριοι,νομίζω όμως οτι ουδόλως ανεδείχθη το σημαντικότερο στοιχείο από τους κάθε είδους φωνασκούντες πολιτικούς και δημοσιογράφους.Το στοιχείο αυτό είναι οτι η Δικαιοσύνη και οι πολιτικοί,ουδόλως επιτρέπεται να αφήσουν ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά στην πολιτική ζωή του τόπου και στην πολιτική προτίμηση 500.000 Ελλήνων να σέρνεται επί σειρά μηνών και να δηλητηριάζει τον δημόσιο βίο και λόγο.
Ως πολίτης λοιπόν απαιτώ άμεση δικαστική εκκαθάριση των ποινικών αιτιάσεων και κατηγοριών που προσάπτονται στην Χρυσή Αυγή,ως οργάνωση και κόμμα,αν είναι δυνατόν και αύριο.Ουδόλως με ενδιαφέρει εάν κάποιοι πολιτικοί κύκλοι έχουν συμφέρον να γίνουν αυτές οι δίκες μετά τις ευρωεκλογές,αποσκοπώντας σε πολιτικά οφέλη μέσω της δυσφήμισης και των αιωρούμενων ερωτημάτων που ο Τύπος φροντίζει να αιωρούνται.Με ενδιαφέρει όμως που η Δικαιοσύνη δέχεται κατηγορίες οτι εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα κάποιων.Με ενδιαφέρει επίσης οτι κατηγορούνται Υπουργοί για χειραγώγηση της Δικαιοσύνης και των ερευνών.Με ενδιαφέρει το θέμα της Χρυσής Αυγής να κλείσει,άμεσα,δίκαια,αλλά να κλείσει.
Η Κυβέρνηση,αν θέλει να κάνει καλό στον εαυτό της,θα πρέπει σήμερα κιόλας να καλέσει τις δικαστικές Αρχές,οι οποίες ελπίζω οτι είναι ακόμη ανεξάρτητες σ’αυτήν την χώρα,να ορίσουν άμεσα την ημερομηνία έναρξης των δικών για τους κατηγορουμένους της Χρ.Αυγής,προκειμένου με την τελεσιδικία να γνωρίζουμε όλοι ποιος έφταιξε,γιατί και πόσο.Πόσο όμως πρέπει να περιμένουμε γι’αυτό;
Ξεκαθαρίζω οτι το θέμα της συνομιλίας των Μπαλτάκου-Κασιδιάρη δεν το θεωρώ σοβαρό,ούτε είχε την πολιτική σημασία που κάποιοι του αποδίδουν.
Ο ισχυρισμός Κασιδιάρη οτι ο Γραμματέας παραδέχθηκε την πολιτική δίωξη ελέγχεται ως προς την αλήθειά του και όσον αφορά στην δήλωση Μπαλτάκου αυτή καθεαυτή και ως προς την ουσία,οτι δηλαδή όντως υπήρξε πολιτική παρέμβαση για τις ποινικές διώξεις.Αυτά όμως ισχυροποιούν την απαίτηση του γράφοντος για άμεση και χωρίς καμμία χρονοτριβή δικαστική εκκαθάριση της υπόθεσης.Ας γνωρίζουν ορισμένοι οτι κάθε μελλοντική hqdefaultχρονοτριβή αποβαίνει πλέον εις βάρος της Κυβέρνησης,διότι δίνουν δικαιολογία στην Χ.Αυγή να την κατηγορεί για διαπλοκή Δικαιοσύνης-Κυβέρνησης,πράγμα που είναι κακό και για τις δύο.
Ξεκαθαρίζω επίσης οτι βδελύσσομαι και αποτάσσομαι κάθε μορφή ολοκληρωτισμού,αριστεράς ή δεξιάς αποχρώσεως.Προέρχονται όλοι από το ίδιο Κακό και έχουν τον ίδιο σκοπό,την καθυπόταξη του ελευθέρου ατόμου.Είναι ανοησία να βάζουμε στην ζυγαριά τα εγκλήματα των μεν και των δε,είναι όλοι εξίσου άγριοι,πάντα αντιστοίχως του κάθε Στάλιν υπήρχε και ένας Χίτλερ και δίπλα σε κάθε Πολ Ποτ αντιστοιχεί και ένας Βιντέλα.
Ως Έλλην και Φιλελεύθερος δεν θέλω την αιώνια Ελλάδα ούτε κομμουνιστική,ούτε φασιστική.Δεν μας ταιριάζουν αυτά.Για μια ακόμη φορά ζητώ άμεση δικαστική εκκαθάριση του θέματος της Χ.Αυγής,τιμωρία των όποιων υπευθύνων και εξυγίανση της πολιτικής ζωής του τόπου.
O Ιωάννης Ξηρός
Ταξίαρχος ε.α.και Μέλος της Δράσης
Oι Απόψεις των ενυπόγραφων άρθρων ειναι προσωπικές !


 http://veteranos.gr/peri-chrisis-avgis-sinechia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html